Vaihtoon Kaliforniaan

Opiskele high schoolissa Golden Statessa

Kalifornia on vaihto-oppilaiden suosituin kohde Yhdysvalloissa. Se on pinta-alaltaan USA:n kolmanneksi suurin osavaltio, ja se tunnetaan isoista kontrasteistaan: vuorista, rannoista, mielenkiintoisista kaupungeista, kansallispuistoista ja kuuluisista teemapuistoista. Tällä Golden Stateksi kutsutulla osavaltiolla on paljon tarjottavaa etenkin urheilusta kiinnostuneille: Kalifornian rannikolla voi harrastaa vaikkapa leijalautailua, surffausta ja vesihiihtoa. Lämmin ilmasto ja meren läheisyys tarjoavat ihanteelliset olosuhteet näiden lajien harjoittamiseen.

Kaliforniassa vietetty vuosi on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi amerikkalaista kulttuuria. Hio englannin kielitaitosi huippuunsa ystävystymällä amerikkalaisten kanssa. Miltä tuntuisi viettää vaihtovuosi muun muassa Hollywoodista, Disneylandista, Piilaaksosta ja Yosemitesta tunnetussa osavaltiossa?

Suosittuja vaihtoehtoja Kaliforniassa

Koe unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmasi totta.

Opiskele high schoolissa Kaliforniassa

Me Educatiuksella autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ja valitsitpa minkä ohjelman tahansa, kartutat elämänkokemusta ja itsenäistyt kansainvälisen One Team Across the Globe -tiimimme kannattelemana.

  • Classic-ohjelmassamme voit lisämaksusta toivoa paikkaa Kaliforniasta. Maksat osavaltiotoiveesta vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Huomaathan, että aluetoivepaikkoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Select-ohjelmassamme voit valita koulun (tai koulupiirin) mieleisestäsi kaupungista San Fransiscosta Santa Barbaraan sekä Los Angelesista Calabasasiin. Meillä on loistava valikoima kouluja Kaliforniassa, joten saat juuri toivomasi sijainnin, harrastusmahdollisuudet ja oppiaineet! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun haet Select-ohjelmaamme, sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaihto-oppilasjaksoosi ja valita koulu, jossa on tarjolla mieleisiäsi oppiaineita tai harrastusmahdollisuuksia. Kaliforniassa pääset nauttimaan kaupunkielämästä ja kulttuurista, jatkuvasta auringonpaisteesta ja upeista rannoista, joiden ansiosta se on monien vaihto-oppilaiden unelmakohde. Valikoimassamme on jopa kouluja, jotka sijaitsevat aivan rannan tuntumassa!

Hae Select High School -ohjelmaamme ja valitse mieleisesi high school Kaliforniasta

Vaihtovuosi Kaliforniassa sopii jokaiselle, joka haluaa nauttia high school -elämästä auringossa. Select-ohjelmassamme voit valita tarkalleen, mitä koulua Kaliforniassa haluat käydä. Voit mennä high schooliin Hollywoodiin, kalifornialaiseen taidekouluun tai jopa boarding schooliin L.A.:n alueelle. Koe perinteiset high school -elämykset pep rallystä prom-tanssiaisiin. Tutustu erilaisiin opiskelutapoihin yksityiskouluissa ja boarding schooleissa. Valikoimaamme kuuluu erinomaisia kouluja, joissa oppilaat asuvat kampuksella, tai jopa taiteisiin erikoistunut boarding school! Valinta on sinun. Mistä tahansa unelmoitkaan, voit räätälöidä ohjelman tarpeidesi mukaan.

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu