Tietosuojaseloste

Unlock the world, study abroad! Me Educatiuksella mahdollistamme nuorille yhden heidän elämänsä parhaista kokemuksista. Kanssamme jakamistasi henkilötiedoista huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme. Haluamme sinun olevan varma, että pidämme tietosi turvassa ja suojassa. Haluamme myös kertoa, miten käytämme tietojasi paremman, persoonallisemman ja innostavamman kokemuksen luomiseksi. Lue lisää meistä Educatius Group AB:n verkkosivuilta

Mitä tämä tietosuojaseloste kattaa

Rekisterinpitäjänä toimii Educatius Group (johon viitataan tässä selosteessa muodossa “me”), joka on osa Educatius Group AB:ta.

Olemme sitoutuneet toimimaan oikein kerätessämme, käyttäessämme ja suojatessamme henkilötietojasi.

 • Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme niitä.
 • Milloin ja miten voimme jakaa henkilötietoja Educatius Groupin sisällä ja muille organisaatioille.
 • Sinun käytössäsi olevat valinnat, esimerkiksi miten voit tarkastella ja päivittää henkilötietojasi.

Olemme pyrkineet pitämään tämän selosteen mahdollisimman yksinkertaisena, mutta jos termit kuten ”rekisterinpitäjä” tai ”erityiset henkilötietoryhmät” ovat sinulle vieraita, voit lukea näistä ja muista termeistä Keskeisiä termejä ‑osiosta.

Keräämämme henkilötiedot

Kun rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi, annat meille joitakin seuraavista tiedoista:

 • Henkilötietosi, muun muassa osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi
 • Kirjautumistietosi, kuten valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana.

Kun selaat sivustojamme tai käytät mobiilisovelluksiamme, saatamme kerätä seuraavia tietoja:

 • Matkustusmieltymykset
 • Tiedot verkkosivustoihimme ja mobiilisovelluksiimme liittyvistä selaamistavoista
 • Tiedot, jotka saamme, kun napsautat jotakin mainoksistanne – mukaan lukien mainokset, jotka näkyvät eri organisaatioiden verkkosivuilla
 • Tiedot välineistä, joilla pääset digitaalisiin palveluihimme, mukaan lukien käyttöjärjestelmä, IP-osoite, verkkotunnisteet ja selaintiedot
 • Sosiaaliset mieltymykset, kiinnostuksenkohteet ja aktiviteetit

Kun sinä tai lapsesi käytätte matkustuspalveluitamme, saatamme kerätä seuraavia tietoja:

 • Matkustajatiedot, matkustusasiakirjojen tiedot, muut henkilöllisyystodistuksen tiedot
 • Vakuutustiedot
 • Asiaan liittyvät terveystiedot ja ruokavalioon, uskontoon tai vammaisstatukseen liittyvät erityispyynnöt
 • Tiedot ostoistasi, käyttämistäsi maksutavoista ja luottokorttitiedot tai muut maksutiedot
 • Tiedot verkkosivustoihimme ja mobiilisovelluksiimme liittyvistä selaamistavoista
 • Tiedot, jotka saamme, kun napsautat jotakin mainoksistanne – mukaan lukien mainokset, jotka näkyvät eri organisaatioiden verkkosivuilla
 • Tiedot välineistä, joilla pääset digitaalisiin palveluihimme, mukaan lukien käyttöjärjestelmä, IP-osoite, verkkotunnisteet ja selaintiedot
 • Sosiaaliset mieltymykset, kiinnostuksenkohteet ja aktiviteetit

Kun otat yhteyttä meihin, me otamme yhteyttä sinuun tai osallistut palveluihimme liittyviin markkinointikampanjoihin, kilpailuihin, kyselyihin, saatamme kerätä:

 • Yhteydenoton yhteydessä antamasi henkilötiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero, tai sosiaalisen median kautta antamasi tiedot, kuten nimesi, käyttäjänimesi ja yhteystietosi
 • Meidän lähettämiemme ja avaamiesi sähköpostiviestien ja muiden digitaalisten viestien sisältö, mukaan lukien avaamasi linkit
 • Palautteesi ja vastauksesi asiakaskyselyihin

Muut henkilötietoryhmät:

 • Saatamme käyttää henkilötietoja, jotka on saatu muista lähteistä, joita ovat esimerkiksi tietoja luovuttavat erityisasiantuntijayritykset, jälleenmyyntikumppanit ja julkiset rekisterit
 • Vakuutusyhtiösi, sen edustajat ja sen lääketieteen asiantuntijat voivat vaihtaa asiaankuuluvia henkilötietoja ja erityisiä henkilötietoryhmiä kanssamme tilanteissa, joissa meidän/vakuutusyhtiön on toimittava puolestasi tai muiden asiakkaiden edun tai hätätilanteen vuoksi
 • Jos kirjaudut verkkoalustoihimme tai ‑palveluihimme sosiaalisen median tunnustesi avulla (esimerkiksi Facebook, Google+ tai Twitter), suostut jakamaan käyttäjätietosi kanssamme. Näitä ovat esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, sijaintisi ja kaikki muut tiedot, jotka päätät jakaa kanssamme

Muista henkilöistä antamasi tiedot:

 • Käytämme muista henkilöistä, kuten vanhemmistasi, lapsistasi tai sisaruksistasi antamiasi henkilötietoja
 • Kun luovutat muiden henkilöiden tietoja, sinun on oltava varma, että he ovat suostuneet tietojen luovuttamiseen ja sinulla on lupa luovuttaa tiedot. Tarvittaessa sinun tulee myös varmistaa, että he ymmärtävät, miten käytämme heidän henkilötietojaan.

Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilötietojasi usealla tavalla, jotka selitetään alla.

Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen

Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme hallita tiliäsi tai varauksiasi, tarjota haluamiasi tuotteita ja palveluita sekä auttaa sinua mahdollisten tilausten tai hyvitysten yhteydessä.

Tuotteidemme, palveluidemme ja päivittäisten toimintojemme hallitseminen ja parantaminen

Käytämme henkilötietoja tuotteidemme, verkkosivustojemme, mobiilisovelluksiemme ja muiden palveluidemme hallitsemiseen ja parantamiseen.

Seuraamme, miten palveluitamme käytetään, jotta voimme auttaa suojaamaan henkilötietoja sekä havaitsemaan ja ehkäisemään petoksia, muita rikoksia ja palveluiden väärinkäyttöä. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että voit käyttää palveluitamme turvallisesti.

Saatamme käyttää henkilötietoja turvatoimiin, onnettomuuksiin tai muihin hätätilanteisiin vastaamiseen ja niiden hallitsemiseen, mukaan lukien lääketieteelliset ja vakuutuksiin liittyvät tarkoitukset.

Käytämme henkilötietoja markkinatutkimusten ja sisäisen tutkimuksen ja kehityksen tekemiseen sekä tuotevalikoimamme, palveluidemme, tietojärjestelmiemme, turvatoimiemme, tietotaitojemme ja asiakasviestintämme kehittämiseen ja parantamiseen.

Kokemuksen räätälöinti

Haluamme varmistaa, että meidän, toimittajiemme, jälleenmyyntikumppaneidemme ja Educatius Group AB:n tuotteisiin ja palveluihin liittyvä markkinointiviestintä, mukaan lukien verkkomainonta, vastaa kiinnostuksen kohteitasi.

Tämän tavoitteen täyttämiseksi saatamme käyttää henkilötietojasi, jotta voimme ymmärtää kiinnostuksen kohteitasi paremmin ja yrittää ennakoida, mistä muista palveluista ja tiedoista saattaisit olla kiinnostunut. Nämä toimet auttavat meitä räätälöimään viestejämme kannaltasi ajankohtaisiksi ja kiinnostaviksi.

Selaustapojesi ja kiinnostuksen kohteidesi tarkastelu auttaa meitä ymmärtämään sinua asiakkaana paremmin ja tarjoamaan sinulle räätälöityjä tarjouksia ja palveluja.

Saatamme myös arvioida vastauksiasi tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin liittyvään markkinointiviestintään, mikä auttaa meitä tarjoamaan sinulle tuotteita ja palveluita, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi asiakkaana.

Jos et halua vastaanottaa meiltä räätälöityjä palveluita, voit milloin tahansa vaihtaa henkilökohtaisia asetuksiasi ottamalla meihin yhteyttä verkossa, puhelimitse tai kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse). Päivitämme rekisterimme mahdollisimman pian.

Yhteydenotto ja vuorovaikutus

Haluamme palvella asiakkaitamme paremmin, joten jos otat meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse, postitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kautta, saatamme käyttää henkilötietoja asioidesi selvittämiseen ja avustamiseesi.

Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme hallita mahdollisia markkinointikampanjoita ja kilpailuja, joihin olet osallistunut, mukaan lukien toimittajiemme ja jälleenmyyntikumppaneidemme kanssa järjestetyt kampanjat ja kilpailut. Esimerkkinä tilanne, jossa olet voittanut palkinnon.

Saatamme kutsua sinut osallistumaan Educatius Group AB:n ja muiden organisaatioiden puolestamme järjestämiin asiakaskyselyihin ja muihin markkinatutkimuksiin.

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Markkinointiviestintä

Saatamme ajoittain lähettää sinulle tuotteitamme ja palveluitamme koskevia asianmukaisia tarjouksia ja uutisia useilla eri tavoilla, myös sähköpostitse. Toimimme näin vain, jos olet aiemmin suostunut vastaanottamaan markkinointiviestintää.

Kun varaat matkan kauttamme tai rekisteröidyt käyttämään palveluitamme, kysymme, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Voit milloin tahansa muuttaa markkinointiasetuksiasi verkossa, puhelimitse tai käyttämällä markkinointisähköposteissamme olevaa tilauksen lopettamislinkkiä. Valinta on luonnollisesti kokonaan sinun, mutta jos kieltäydyt markkinoinnin vastaanottamisesta, emme voi lähettää sinulle tarjouksia, jotka voisivat kiinnostaa sinua.

Saatat silti saada meiltä palveluihin liittyviä viestejä. Näitä ovat esimerkiksi maksuvahvistukset ja tuotteidemme tai palveluidemme käyttöön liittyvät tärkeät tiedot.

Markkinatutkimus

Kuulemme mielellämme näkemyksiäsi siitä, miten tuotteitamme ja palveluitamme voisi parantaa, joten saatamme ottaa sinuun yhteyttä markkinatutkimuksia varten. Voit aina valita, haluatko osallistua markkinatutkimuksiin tai jatkaa niihin osallistumista.

Henkilötietojen jakaminen toimittajien ja jälleenmyyntikumppaneiden kanssa

Jotta voimme tarjota pyytämiäsi tuotteita ja palveluita, saatamme luovuttaa henkilötietojasi matkajärjestelyihin liittyville toimittajille, kuten lentoyhtiöille, hotelleille ja kuljetusyrityksille.

Teemme myös yhteistyötä tarkoin valittujen toimittajien kanssa, jotka suorittavat tiettyjä toimintoja puolestamme. Näitä toimittajia ovat esimerkiksi tietoteknisiä palveluita, tietojen säilyttämistä ja yhdistämistä, markkinointia, mainoskampanjoita, markkinatutkimusta, maksunkäsittelyä ja tuotteiden ja palveluiden toimittamista tarjoavat yritykset.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi laillisten oikeuksiemme määrittämistä, toteuttamista tai puolustamista varten: tähän sisältyy henkilötietojen luovuttaminen muille petosten ehkäisemiseksi ja luottoriskin pienentämiseksi.

Kun luovutamme henkilötietoja muille organisaatioille, vaadimme, että kyseinen organisaatio pitää tiedot turvassa eikä käytä niitä omiin markkinointitarkoituksiinsa.

Luovutamme henkilötietoja vain pienimmän mahdollisen määrän, joka mahdollistaa toimittajillemme ja jälleenmyyntikumppaneillemme palveluiden tarjoamisen sinulle ja meille.

Henkilötietojen jakaminen viranomaisten kanssa

Jotta sinä tai lapsesi voitte lähteä matkalle, henkilötietojenne luovuttaminen ja käsittely maahanmuuton valvonnan, rajavalvonnan, turvallisuuden, terrorismin ehkäisyn tai muun viranomaisten tarpeelliseksi katsoman syyn vuoksi voi olla pakollista (lähtö‑ ja/tai määräpaikan/-paikkojen viranomaisten vaatimusten mukaisesti).

Saatamme luovuttaa pienimmän mahdollisen henkilötietomäärän myös muille viranomaisille, jos laki niin vaatii tai meillä on laillinen oikeus tehdä näin.

Henkilötietojen jakaminen Educatius Groupin sisällä

Tietosuojaselosteemme koskee kaikkia Educatius Groupin tarjoamia palveluita paitsi palveluita, joilla on omat, tästä tietosuojaselosteesta erilliset tietosuojaselosteensa. Saatamme luovuttaa pienimmän mahdollisen määrän henkilötietoja muille Educatius Groupin yrityksille esimerkiksi pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi, tuotteidemme hallitsemiseksi ja parantamiseksi, palveluiden ja päivittäisten toimien suorittamiseksi, sopivissa määrin kanssasi viestimiseksi ja, jos se on sallittua ja sopivaa, markkinoinnin tai markkinatutkimusten suorittamiseksi.

Henkilötietojen suojaaminen

Tiedämme, kuinka tärkeää henkilötietojesi suojaaminen ja hallitseminen on. Käytämme sopivia turvatoimia suojaamaan henkilötietojasi suunnittelemattomalta katoamiselta ja luvattomalta tarkastelulta, käytöltä, muuttamiselta ja luovuttamiselta.

Tietojesi turvallisuus riippuu myös sinusta itsestäsi. Jos esimerkiksi olet saanut meiltä salasanan tai olet valinnut oman salasanasi tiettyihin palveluihin pääsemiseksi, olet vastuussa salasanan pitämisestä salassa.

Sinulta keräämiämme henkilötietoja voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle. Tietoja voivat käsitellä myös ETA:n ulkopuolella toimivat organisaatiot, jotka työskentelevät meidän lukuumme tai jonkin toimittajamme lukuun. Käytämme tarpeellisia turvatoimia varmistamaan, että henkilötietojasi suojataan riittävästi ja niitä käsitellään tämän selosteen mukaisesti. Näihin turvatoimiin kuuluvat muun muassa soveltuvat sopimuslausekkeet, kuten Euroopan komission hyväksymät vakiomalliset sopimuslausekkeet ja soveltuvat toimenpiteet.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja tarkoituksia varten ja/tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi. Tämän ajan jälkeen poistamme henkilötiedot turvallisesti. Jos tietoja tarvitaan tämän ajan jälkeen analyysejä, historiallisia tarkoituksia tai oikeutettuja liiketoimintatarkoituksia varten, suoritamme tarvittavat toimet tietojen muuttamiseksi anonyymeiksi.

Evästeistä ja samankaltaisista teknologioista

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joiden avulla verkkosivustot keräävät ja tallentavat tietoja pöytätietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan tärkeitä ominaisuuksia ja toimintoja verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme, ja käytämme evästeitä parantamaan asiakaskokemustasi. Lue erillinen evästeselosteemme.

Linkit muille sivustoille

Verkkosivustomme tai mobiilisovelluksemme saattavat sisältää linkkejä muiden organisaatioiden hallitsemille verkkosivustoille, joilla on omat tietosuojaselosteensa. Luethan ehdot ja tietosuojaselosteen huolellisesti ennen kuin annat henkilötietojasi toisen organisaation verkkosivustolle, sillä emme hyväksy vastuuta tai korvausvelvollisuutta muiden organisaatioiden verkkosivustojen osalta.

Sosiaalisen median toiminnot

Verkkosivustomme tai mobiilisovelluksemme saattavat sisältää omia tietosuojaselosteitaan käyttävien sosiaalisen median palveluiden (esimerkiksi Facebook, Twitter, Google+) toimintoja. Luethan palvelun ehdot ja tietosuojaselosteen huolellisesti ennen kuin annat henkilötietojasi palveluille, sillä emme hyväksy vastuuta tai korvausvelvollisuutta näiden toimintojen osalta.

Henkilötietojen tarkastelu ja päivittäminen sekä valitukset

Sinulla on oikeus pyytää kopiota sinulta keräämistämme henkilötiedoista, vaikkakin sinun pitäisi pystyä tarkastelemaan tiliisi tai varauksiisi liittyviä henkilötietoja suoraan verkossa. Voit pyytää kopiota säilyttämistämme henkilötiedoistasi kirjallisesti.

Kerrothan viestissäsi tiedot, joiden avulla voimme tunnistaa ja etsiä henkilötietosi. Mikäli pystymme luovuttamaan tiedot sinulle, teemme niin ilmaiseksi, paitsi jos tiedoista pyydetään useampaa kopiota, missä tapauksessa saatamme veloittaa kohtuullisen maksun hallinnollisten kulujen perusteella.

Haluamme varmistaa, että säilyttämämme henkilötiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jotkin säilyttämistämme tiedoista ovat väärin, otathan meihin yhteyttä.

Voit myös pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistamista, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja, kun se on teknisesti mahdollista, pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle organisaatiolle.

Päivitämme tai poistamme tietosi, paitsi jos meidän täytyy säilyttää niitä oikeutettuja liiketoiminnan tarkoituksia tai oikeudellisia tarkoituksia varten.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on henkilötietojesi keräämistä, säilyttämistä tai käyttämistä koskeva valitus.

Huomaathan, että saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme käsitellä pyyntösi tai valituksesi. Voimme myös pyytää sinulta lisätietoja varmistaaksemme, että sinulla on oikeus tehdä pyyntö tai valitus tapauksissa, joissa otat meihin yhteyttä toisen henkilön puolesta.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain, jos vähintään yksi seuraavista ehdoista täyttyy:

 • Meillä on suostumuksesi;

Esimerkki: Asiakastili
Annat meille luvan käsitellä henkilötietojasi, kun rekisteröidyt Educatius Groupin asiakkaaksi.

 • Sopimuksemme kanssasi tai pyytämiesi toimien suorittaminen ennen sopimuksen solmimista vaatii sitä;

Esimerkki: Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen
Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme hallita varauksiasi, tarjota haluamiasi tuotteita ja palveluita sekä auttaa sinua mahdollisten tilausten tai hyvitysten yhteydessä.

 • Se on tarpeen oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi;

Esimerkki: Henkilötietojen jakaminen viranomaisten kanssa
Jotta voit lähteä matkalle, henkilötietojesi luovuttaminen ja käsittely maahanmuuton valvonnan tai rajavalvonnan vuoksi voi olla pakollista (lähtö‑ ja/tai määräpaikan/-paikkojen viranomaisten vaatimusten mukaisesti).

 • Se on tarpeen sinun tai muun henkilön elintärkeiden etujen turvaamiseksi;

Esimerkki: Hätätilanne
Vakuutusyhtiösi, sen edustajat ja sen lääketieteen asiantuntijat voivat vaihtaa asiaankuuluvia henkilötietoja ja erityisiä henkilötietoryhmiä kanssamme tilanteissa, joissa meidän/vakuutusyhtiön on toimittava puolestasi tai muiden asiakkaiden edun tai hätätilanteen vuoksi.

 • Se on yleisen edun mukaista tai meillä on virallinen valtuutus toimia näin; tai

Esimerkki: Turvatoimet
Saatamme käyttää henkilötietoja turvatoimiin, onnettomuuksiin tai muihin hätätilanteisiin vastaamiseen ja niiden hallitsemiseen, mukaan lukien lääketieteelliset ja vakuutuksiin liittyvät tarkoitukset.

 • Se on meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen mukaista, eivätkä sinun etusi tai oikeutesi ylitä näitä etuja.

Esimerkki: Kokemuksen räätälöinti
Saatamme käyttää henkilötietojasi, jotta voimme ymmärtää kiinnostuksen kohteitasi paremmin ja yrittää ennakoida, mistä muista tuotteista, palveluista ja tiedoista saattaisit olla kiinnostunut. Nämä toimet auttavat meitä räätälöimään viestejämme kannaltasi ajankohtaisiksi ja kiinnostaviksi.

Kun meidän on tarpeen käsitellä erityisiä henkilötietoryhmiä, kuten terveystietoja lääketieteellisiä tarkoituksia varten, teemme niin vain, jos yksi tai useampi lisäehdoista täyttyy. Esimerkiksi: meillä on nimenomainen suostumus, se on tarpeen sinun tai muun henkilön elintärkeiden etujen turvaamiseksi ja olet fyysisesti tai oikeudellisesti estynyt antamaan suostumuksesi, se on tarpeen oikeudellisten vaateiden määrittämiseksi, suorittamiseksi tai puolustamiseksi tai se on tarpeen merkittävän yleisen edun vuoksi.

Miten voit hallinnoida tietojasi

Jos haluat tehdä muutoksia hallussamme oleviin tietoihisi, täytä oheinen lomake:
Hallinnoi henkilötietojasi

Tietosuojarikkomuksen raportointi

Onko sinulla tietoa henkilötietojen väärinkäytöstä? Ilmoita asiasta tällä lomakkeella:
Ilmoitus tietosuojarikkomuksesta.

Selosteen muutokset

Tämä seloste korvaa kaikki edelliset versiot. Voimme muuttaa selostetta milloin tahansa, joten tarkistathan verkkosivustomme säännöllisesti päivitysten varalta. Jos muutokset ovat merkittäviä, julkaisemme verkkosivustollamme/-sivustoillamme näkyvän ilmoituksen.

Viimeisin päivitys: 22.5.2018

Selitykset:

Rekisterinpitäjä: Rekisterinpitäjä päättää henkilötietojen käyttötarkoitukset ja ‑tavat.

Euroopan talousalue (ETA): Euroopan unionin jäsenmaat sekä Norja, Islanti ja Liechtenstein.

Verkkomainonta: Markkinointiviestit, joita saatat nähdä internetissä.

Erityiset henkilötietoryhmät: Nämä ovat henkilötietoryhmiä, joista ilmenee henkilön rotu tai etninen alkuperä, poliittinen mielipide, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus, ammattiliiton jäsenyys, yksittäisen luonnollisen henkilön tunnistamiseen tarkoitettuja geneettisiä tai biometrisiä tietoja tai sukupuolielämään tai seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä tietoja.

Yhdysvaltoihin lentävien tiedot: Yhdysvaltojen lentoturvallisuutta valvovan viranomainen, Transportation Security Administration (TSA), vaatii saada tietää matkustajan koko nimen, syntymäajan ja sukupuolen tarkkailulistojaan varten. Voit antaa myös Redress-numeron, jos se on saatavilla. Tietojen antamatta jättäminen saattaa johtaa matkan tai maahantulon estämiseen viranomaisen toimesta. TSA voi luovuttaa antamiasi tietoja lainvalvonta‑ tai tiedusteluviranomaisille tai muille sen julkaiseman ilmoituksen mukaisesti. Lisätietoja on TSA:n verkkosivuilla.

Aloita suunnittelu