El Camino Real Charter High School

El Camino Real Charter High School tarjoaa yli 20 AP-kurssia sekä dual enrollment- ja honors-vaihtoehdot. Se tarjoaa myös monenlaisia akateemisia mahdollisuuksia, kuten Careers in Entertainment Academy, Junior Engineering Technical Society (STEAM) ja palkittu Academic Decathlon team. Koulun tunnettuja entisiä oppilaita ovat muun muassa näyttelijät Tiffany Haddish ja America Ferrera.

TILAT
El Camino Real Charter High Schoolin nykyaikaisiin tiloihin kuuluvat teatteri, kirjasto, tietokoneluokat, voimistelusali, tenniskentät ja uusi urheilukenttä.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Koululla on alueen parhaita urheilumahdollisuuksia. Lähes kaikki syksyn urheilujoukkueet etenivät pudotuspeleihin vuonna 2020. Joukkueet ovat viime aikoina voittaneet mestaruuksia maastojuoksussa, poikien ja tyttöjen jalkapallossa ja poikien tenniksessä. Yhteenlaskettuna joukkueet ovat voittaneet yli 100 mestaruutta. Kalifornian osavaltion säädökset saattavat rajoittaa kansainvälisten oppilaiden pelaamista koulunsa Varsity-tason lajeissa. Meiltä voi kysyä lisätietoja aiheesta.
El Camino Real Charter High School tunnetaan myös palkitusta Visual and Performing Arts -ohjelmasta sekä Fashion and Design Academystä. Oppilaat voivat myös valita mielenkiintoisia ja erikoisia kuvataidekursseja, kuten kalligrafiaa ja sarjakuvapiirtämistä.

PALKINNOT JA SAAVUTUKSET
Koululle on myönnetty arvostettu California Distinguished School -palkinto. Academic Decathlon Team on voittanut koulun historian aikana kahdeksan mestaruutta, ja viime vuosina 55 henkilökohtaista mitalia.

ALUE
Woodland Hills on Los Angelesin esikaupunkialue, jolla asuu monia kuuluisuuksia ja ammattiurheilijoita. Se rajoittuu pohjoisessa Santa Monica -vuoriin ja sijaitsee 45 minuuttia länteen Los Angelesin keskustasta. Koululta on alle puolen tunnin matka rannalle.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• California Board of Educationin myöntämä Blue Ribbon School -tunnustus
• Arvioitu sijalle 18 Kalifornian 334 julkisesta charter high schoolista
• Saanut Niche.com-sivustolta arvosanan A
• Vuodesta 2009 California Outstanding School: 11 opettajaa on s

Tiedot

 • Ikä:
 • 14 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Piirtäminen, Elokuvat ja televisio, Teatteri, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Kuvataide - 3D-suunnittelu, Kuvataide - piirtäminen, Graafinen suunnittelu, Sisätilojen ja ulkokuoren muotoilu
 • Oppiaineet
 • Biologia, Kemia, Fysiikka 1, Tietojenkäsittelytiede A, Tietojenkäsittelytieteen periaatteet, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ympäristötiede, Euroopan historia, Ihmismaantiede, Makrotaloustiede, Psykologia, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria, Radio- ja tv-journalismi, Seminaari, Yhdysvaltain kirjallisuus, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Mikrotaloustiede
 • Kerhot
 • Akateeminen kymmenottelu, Animekerho, Taidekerho, Biotekniikkakerho, Sarjakuvien piirtäminen, Kaavioiden luominen, French Honors Society, Ystävyyskulttuuri, Gay-Straight Alliance (GSA), Juutalainen kerho, Leijan lennätys, Oikeustapausharjoitukset, Malli-YK-kokous, Mu Alpha Theta, Muslimien opiskelijayhdistys, National Honor Society, Parkourkerho, Rauha Lähi-itään, Ohjelmointi, Robotiikka ja tekniikka, SAT-kokeeseen valmistautuminen, Puhe ja väittely, Runous, UNICEF, Katutanssi, Zombie survival, Talous, Sijoituskerho
 • Kurssit
 • Ranskan kieli, Espanjan kieli, Vesipallo, Jalkapallo, Jalkapallo, Paini, Koripallo, Baseball, Yleisurheilu, Uinti ja sukellus, Tennis, Golf, Softball, Lentopallo, Maastojuoksu, Lacrosse, Biologia, Kemia, Fysiikka 1, Tietojenkäsittelytiede A, Tietojenkäsittelytieteen periaatteet, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ympäristötiede, Euroopan historia, Ihmismaantiede, Makrotaloustiede, Psykologia, Tilastotiede, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Kuvataide - piirtäminen, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria, Seminaari, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Mikrotaloustiede
 • Urheilulajit
 • Vesipallo, Jalkapallo, Jalkapallo, Paini, Koripallo, Baseball, Yleisurheilu, Uinti ja sukellus, Tennis, Golf, Softball, Lentopallo, Maastojuoksu, Lacrosse, E-urheilu
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu