Global Skills Prep camp

Verkkokurssi täydellisesti valmisteltua vaihtoa varten

Vaihto-ohjelmaan lähteminen on ainutlaatuinen kokemus ja Global Skills Prep Camp-kurssi sopii erinomaisesti valmistautumisesi tehostamiseen. Kurssilla kehität tehokkaasti taitoja kuten kulttuuritietoisuutta, itsetuntoa, tekoälytyökalujen käyttöä oppimisen apuna ja englannin kielen käyttöä.

Kehitä globaaleja taitoja 10 verkkoistunnon aikana

Tämä on 15 tunnin mittainen verkkokurssi, jossa on 10 istuntoa ja joka on suunniteltu edistämään menestystäsi akateemisessa ja elinikäisessä oppimisessa. Käsittelemme kansainvälisen opiskelun ainutlaatuisia haasteita ja jännittäviä kokemuksia ulkomailla. Kurssi ei ainoastaan paranna englannin kielen ja globaalitaitojasi, vaan se myös valmistaa sinua vaihto-ohjelman sosiaalisiin, emotionaalisiin ja kulttuurisiin näkökohtiin.

Itsevarma, yhdistetty ja valmis lähtemään liikkeelle

Kurssin lopussa tunnet olevasi valmis osallistumaan opetukseen, saamaan uusia ystäviä ja tutustumaan isäntämaasi jokapäiväiseen elämään. Lisäksi olet saanut yhteyden muihin vaihto-opiskelijoihin, joihin voit pitää yhteyttä tämän unohtumattoman kokemuksen aikana.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja vuonna 2024 alkavista kursseista.

Pikatietoja:

  • Hinta: 600 euroa
  • 10 oppituntia, joista kukin kestää 90 minuuttia – yhteensä 15 tuntia.
  • Kurssi on avoin kaikille opiskelijoille, jotka valmistautuvat opiskelemaan ulkomailla, riippumatta kohdemaasta.
  • Jokaiselle kurssin hyväksytysti suorittaneelle opiskelijalle annetaan todistus kurssin suorittamisesta.


Mitä opin?

Opi oppimaan

Emotionaalinen kehitys

Itsetunnon rakentaminen

Kriittinen ajattelu 1

Kriittinen ajattelu 2

Kulttuuritietoisuus

Kulttuurishokki
Viestintä

Yhteistyö ja sosiaalinen vastuu Luovuus 


Miten se toimii?

Sinut sijoitetaan luokkaan muiden opiskelijoiden kanssa, jotka myös valmistautuvat vaihtovuoteen. Materiaalit – jotka noudattavat Cambridge Life Competencies Framework -viitekehystä – sisältävät tekstiä ja videoita, ja niitä tuetaan aktiviteeteilla ja keskustelufoorumilla. Lähetämme ennen kurssin alkua tervetuliaiskirjeen, joka sisältää päivämäärät, linkit ja kaikki tarvitsemasi tiedot.

Hanki yksityiskohtainen kurssikuvaus


Global Skills Prep Campin aiheet kattavat erilaisia haasteita, joita oppilaat todennäköisesti kohtaavat valmistautuessaan jatkokoulutukseen, kansainväliseen opiskeluun ja mahdollisiin matkakokemuksiin.

Lataa kurssikuvaus

Mitä muut sanovat kurssista

entinen opiskelija

”Se oli hyvä kurssi! Oli hauskaa tavata muita vaihto-oppilaita. Yasmin oli todella ystävällinen ja huomaavainen. 10/10 opettaja!”

entinen opiskelija

”Oli erittäin mukavaa ja hyödyllistä tehdä tehtäviä ja keskustella muiden opiskelijoiden kanssa, koska heillä on edessä sama kokemus kuin sinulla!

Oletko kiinnostunut Global Skills Prep Camp -verkkokurssista?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja verkko-ohjelmistamme.