Torrance Unified School District

Torrance Unified School District tarjoaa oppilailleen aidon amerikkalaisen high school -kokemuksen, sillä sen koulut kuuluvat Kalifornian vanhimpiin yhä toiminnassa oleviin high schooleihin. Koulupiiri sai vuonna 2017 California Honor Roll School District -tunnustuksen.

TILAT
Kussakin piirin kouluista on vähintään sata luokkahuonetta, urheiluhallit, tietokoneluokat ja urheilutilat. Joitakin piirin kouluja on remontoitu tai uudistettu, kun taas piirin vanhin koulu on ollut toiminnassa yli sata vuotta. Lisäksi yksi kouluista on sisällytetty National Register of Historic Places -rekisteriin suojelunarvoisista historiallisista kohteista.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Piirin koulujen urheilujoukkueet ovat voittaneet lukuisia mestaruuksia baseballissa, jalkapallossa, golfissa, softballissa, tenniksessä ja lentopallossa. Kouluissa on opiskellut useita ammattiurheilijoita, etenkin Major League Baseball -sarjan pelaajia. Kalifornian osavaltion säädökset saattavat rajoittaa kansainvälisten oppilaiden pelaamista koulunsa varsity-tason lajeissa. Meiltä voi kysyä lisätietoja aiheesta.
Monenlaisten taidekurssien kuten rumpuryhmän ja valokuvauksen lisäksi oppilaat voivat osallistua yli 50 kerhoon ja oppisuunnitelman ulkopuoliseen harrastustoimintaan, esimerkiksi muoti- ja ukulelekerhoon.

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET
US Department of Education on myöntänyt Torrance Unified School Districtille California Distinguished School -tunnustuksen. Vuonna 2017 piiri sai California Honor Roll School District -tunnustuksen.

ALUE
Torrance sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista etelään. Sen asukkaat nauttivat ympärivuotisesta lämpimästä ja kuivasta ilmastosta. Niche.com-sivusto on arvioinut Torrancen maan 30 parhaan asuinkaupungin joukkoon. Oppilaat voivat tutustua moniin museoihin, rantoihin, pyöräreitteihin ja skeittipuistoihin. Torrance sijaitsee Tyynenmeren rannalla, ja sillä on yli kaksi kilometriä rantaviivaa.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• California Honor Roll School District -tunnustus vuonna 2017
• Kuuluisa koulu, jossa on kuvattu monia elokuvia ja tv-sarjoja
• Torrance on arvioitu maan 30 parhaan asuinkaupungin joukkoon

Tiedot

 • Ikä:
 • 14 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Taide, Valokuvaus
 • Oppiaineet
 • Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Hallinto ja politiikka, Englannin kieli ja kompositio, Ympäristötiede, Ihmismaantiede, Japanin kieli ja kulttuuri, Makrotaloustiede, Fysiikka C: sähkö ja magnetismi, Fysiikka C: mekaniikka, Psykologia, Espanjan kieli ja kulttuuri, Tilastotiede, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria
 • Kerhot
 • Animekerho, Yhdysvaltain Punainen Risti, Taidekerho, Kristillinen kulttuuri, Shakkikerho, Väittely, Muotikerho, Fellowship of Christian Athletes, Elokuva, Gay-Straight Alliance (GSA), Kitara- ja ukulelekerho, Hiphopin ystävät, Ihmissuhteet, Interact-klubi, Japanin kulttuuri, Korea-kerho, Latinokulttuuri, Muslimien opiskelijayhdistys, Tyynenmeren saarten kerho, Science fiction -kerho, Tiedeolympialaiset, Skotlantilais-irlantilainen kulttuuri, Etelä-Aasian kulttuuri, Surffikerho, UNICEF
 • Kurssit
 • Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Hallinto ja politiikka, Englannin kieli ja kompositio, Ympäristötiede, Ihmismaantiede, Japanin kieli ja kulttuuri, Makrotaloustiede, Fysiikka C: sähkö ja magnetismi, Fysiikka C: mekaniikka, Psykologia, Espanjan kieli ja kulttuuri, Tilastotiede, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria
 • Urheilulajit
 • Maastojuoksu, Jalkapallo, Vesipallo, Koripallo, Jalkapallo, Paini, Baseball, Golf, Uinti, Tennis, Yleisurheilu, Lentopallo, Maastojuoksu, Golf, Tennis, Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo, Vesipallo, Softball, Yleisurheilu, Uinti
 • Kielet
 • Japanin kieli, Korean kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu