sustainability-global-impact

Globaali vaikutus

Tehtävämme ulottuu kauas luokkahuoneen ulkopuolelle

Osana Educatius Groupia uskomme koulutuksen muuttavaan voimaan, ja organisaationa olemme sitoutuneet vaikuttamaan myönteisesti ja pitkäaikaisesti maailmaan. Olemme yhdenmukaistaneet kestävän kehityksen tavoitteemme Yhdistyneiden kansakuntien tavoitteiden kanssa ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä monenlaisia vaikuttavia aloitteita eri puolilla maailmaa. Näihin kuuluu sitoutumisemme tasa-arvoisen koulutusmahdollisuuden tarjoamiseen Aiducatius-säätiön kautta, opiskelijoidemme joustavuuden edistämiseen ja paikallisyhteisöjen vahvistamiseen Community Impact Fund -rahastomme kautta.

 Kompensointi

Opiskelijoiden kansainväliset matkat

Olemme sitoutuneet kompensoimaan opiskelijoiden ulkomaanmatkojen ympäristövaikutuksia ja sisällyttämään kestävän kehityksen osaksi liiketoimintakäytäntöjämme. Aiducatiuksen vastuullisen puiden istuttamisen tukemisen lisäksi olemme sitoutuneet investoimaan maailmanlaajuisiin ilmastotoimintahankkeisiin. Vuodesta 2023 alkaen Educatius kompensoi osittain opiskelijoiden lentomatkojen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt riippumattoman organisaation tekemien laskelmien perusteella. Olemme laatineet kestävän kehityksen toimintasuunnitelman, jonka avulla mittaamme päästöjä, kehitämme strategioita päästöjen vähentämiseksi ja tuemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

” Kulttuurivaihtoon erikoistuneena organisaationa, jonka tehtävänä on myös innostaa tuomaan maailmaa yhteen, uskon vahvasti, että meillä on sitoumus varmistaa, että me vaikutamme myönteisesti yrityksenä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan kestävyyttä, vaikutusta ja sosiaalista vastuuta, minkä takia Educatius on hiljattain käynnistänyt useita myönteisiä aloitteita, joiden avulla voimme varmistaa, että teemme osamme laajemman maailman ja ympäristön hyväksi.”

PETE JACKSON, CHIEF OPERATING OFFICER, EDUCATIUS GROUP

Kestävyys

Lukio-opiskelijoiden hyvinvointi

Educatius toivottaa vuosi toisensa jälkeen tervetulleeksi tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita yli 50 eri maasta. Global Youth Resilience Initiative -aloitteella pyrimme tukemaan lukiolaistemme henkistä joustavuutta, jotta he voisivat aloittaa transformatiivisen matkan ja tasoittaa tietä henkilökohtaiselle kasvulle!

Lue Lisää
Aiducatius

Takaisin antaminen

Vaikka opiskelu ulkomailla voi olla joidenkin unelma, kaikilla nuorilla ei ole siihen mahdollisuutta. Tutustu Aiducatiukseen, sisarjärjestöömme, joka tukee afrikkalaisia ja latinalaisamerikkalaisia kouluja, jotta ne voivat parantaa ohjelmiaan ja parantaa opiskelijoiden koulutusmahdollisuuksia. Aiducatius tarjoaa myös välttämättömiä tarvikkeita, kuten koulupukuja ja aterioita, istuttaa hedelmäpuita ja kaivaa kaivoja. Tämä käytännönläheinen apu takaa kestävän koulutuksen, josta hyötyvät paitsi oppilaat myös heidän perheensä ja yhteisönsä. Jokainen Educatiuksen kansainvälinen opiskelija osallistuu näihin myönteisiin muutoksiin.

Lue Lisää
Subpages image + text: 640x480px – smiling-girl-in-classroom-640x480px
Puiden istutus

Kestävän vaikutuksen kasvattaminen

Koska olemme tiedostaneet kansainvälisen opiskelijavaihdon edellyttämän lentomatkustamisen kielteiset seuraukset, olemme tukeneet puiden istutus- ja suojeluhankkeita Tansaniassa vuodesta 2009 lähtien. Pelkästään vuonna 2022 istutimme yhteensä 12 350 puuta Tansanian kouluihin ja terveyskeskuksiin, joista hyötyi yli 60 000 nuorta. Educatius Groupilla oli kunnia tulla nimitetyksi vuoden 2023 WYSTC Global Youth Travel Awards-kilpailun finalistiksi erinomaisesta panoksesta Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen.

Horisontin avaaminen

Community Impact Fund

Vaihtoon osallistuvat kansainväliset opiskelijat avaavat näköalojaan ja laajentavat näkökulmaansa, kun he yhdistävät kotikulttuurinsa ja vaihtokohteensa viisauden. Maaliskuussa 2024 nykyiset Educatius-opiskelijat kaikkialta maailmasta voivat hakea 5000 dollarin apurahaa vuoden 2024 Community Impact Fund -rahastoon. He voivat parantaa kotiyhteisöään maailmanlaajuisen kokemuksensa innoittamana.