Explorius tulee Educatius

– Unlock the World

Educatiuksella tehtävämme on avata maailma opiskelijoille. Yli 20 vuoden ajan olemme tehneet kansainvälisten opiskelijoiden unelmista totta. Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että olemme muuttaneet nimemme Explorius Educationista Educatiukseksi, kansainvälisen koulutuksen globaaliksi johtavaksi toimijaksi.

Passisi mahdollisuuksien maailmaan

Educatius tarjoaa opiskelijoille uskomattoman mahdollisuuden tutustua maailmaan ja luoda oma seikkailunsa. Pitkäaikaiset kumppanuutemme huippukoulujen kanssa tarjoavat monipuolisen valikoiman ohjelmia, matkakohteita ja koulun ulkopuolisia aktiviteetteja. Meiltä löydät kaiken kulttuurivaihdosta huippuluokan opintoihin.

Itsensä löytämisen matka

Uskomme, että menestyminen ei ole vain arvosanoja, vaan henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Educatius tarjoaa tapahtumia, kuten Soft Landing -leirejä, kursseja ja kestävyyskoulutusta, jotta voit palata kotiin vahvempana ja itsevarmempana. Kokemuksesi Educatiuksen kanssa ei ole pelkkä seikkailu, vaan se on kiihdytin tulevaisuuttasi varten.

Suora yhteys mahdollisuuksien maailmaan

Kun valitset Educatiuksen, sinulla on suora yhteys omistautuneeseen tiimiimme, ilman kolmansia osapuolia ja välikäsiä. Olemme ylpeitä siitä, että pysymme ajan tasalla kunkin koulun uusimmista tiedoista ja tarjoamme ympärivuorokautista tukea oppilaille ja vanhemmille.

Aiducatius: Puiden istuttaminen ja koulutuksen vaaliminen

Perustaja Tom Ericsson ja hänen vaimonsa Anna-Karin perustivat Aiducatiuksen vuonna 2009. Aiducatius osallistuu aktiivisesti puiden istutushankkeisiin, joiden tarkoituksena on tasoittaa ulkomailla matkustavien opiskelijoiden hiilijalanjälkeä. Lisäksi suhtaudumme intohimoisesti koulutusmahdollisuuksien parantamiseen erityisesti kehitysmaissa. Perustajiemme näkemys perustuu uskoon, että koulutus on kaikkien ihmisten yleinen oikeus.

Sinivihreä on muutoksen väri

Kun tutustut uuteen brändiimme, huomaat, että sinivihreä on merkittävä väri uudessa ulkoasussamme. Se symboloi vakautta ja luovuutta, ja se edustaa sitoutumistamme turvallisen ja kannustavan ympäristön luomiseen oppilaille samalla rohkaisten tutkimista ja kasvua. Sinivihreä on muutoksen väri, ja näet sitä enemmän brändissämme ja viestinnässämme tulevina vuosikymmeninä.

Liity seuraamme tälle jännittävälle matkalle

Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta luvusta matkallamme. Seikkailusi alkaa nyt, ja olemme täällä tukemassa sinua joka vaiheessa. Yhdessä avaamme maailman ja muokkaamme tulevaisuuttasi.
Unlock the World, opiskele ulkomailla!


Tule mukaan tälle jännittävälle matkalle. Tervetuloa Educatiukseen!