Vakuutus ja peruutusturva

Vaihto-oppilaan vakuutus

Kattava vakuutus on vaihto-oppilasjakson aikana välttämättömyys. Educatiuksen tarjoama vakuutus on suunniteltu vaihto-oppilasjakson erityisluonne huomioon ottaen, ja siihen sisältyvät muun muassa sairaus-, tapaturma- ja vastuuvakuutukset. Vaihto-oppilasvakuutuksemme yhden lukuvuoden ajaksi maksaa Euroopan maihin matkustaville oppilaille 695 euroa ja Euroopan ulkopuolelle matkustaville 995 euroa. Vakuutusehdot saat toimistoltamme. Hinnastosta näet muiden kuin lukuvuoden mittaisten vakuutusjaksojen hinnat.

Riskialttiiden lajien vakuutus

Riskialttiiden lajien lisävakuutus on hyvä ottaa, jos ulkomailla ollessasi harrastat riskialttiita lajeja kuten sukellus, lumilautailu tai benji-hyppy. Suosittelemme tämän vakuutuksen ottamista Australiaan ja Uuteen-Seelantiin lähteville oppilaille. Lisävakuutuksen hinta on 100 euroa. 

Lisäperuutusturva

Lisäperuutusturva antaa lisäsuojaa ennalta arvaamattomien sairauksien, onnettomuuksien tai kuolemantapauksen varalta, jos tällainen tapahtuma estäisi sinua lähtemästä vaihto-oppilaaksi. Lähiomaiset eli vanhempasi/huoltajasi ja sisarukset kuuluvat lisäperuutusturvan piiriin. Peruutus tulee vahvistaa lääkärintodistuksella. 

Lisäperuutussuoja antaa suojaa myös lakkojen, lennolta myöhästymisen ja epidemian aiheuttamien matkustusrajoitusten varalle. 

Jos sinulla on lisäperuutusturva ja joudut peruuttamaan vaihto-oppilasmatkasi yllä mainittujen tapahtumien takia, saat maksamasi maksut takaisin vähennettynä 1 000 euron ilmoittautumismaksulla. Peruutusturvan hintaa, 350 euroa (Classic) tai 600 euroa (Select), ei palauteta. 

Laaja peruutusturva

Jos haluat peruuttaa mistä tahansa syystä vielä niinkin myöhään kuin 7 päivää ennen lähtöäsi, suosittelemme ottamaan laajan peruutusturvan. Laajan peruutusturvan myötä ilmoitus peruutuksesta sähköpostitse riittää, muita asiakirjoja ei tarvitse esittää. 

Laaja peruutusturva maksaa Classic-ohjelmissa 1 000 euroa ja Select ohjelmissa 1500 euroa. Peruutuksen yhteydessä pidätetään 1 000 euron ilmoittautumismaksu. Peruutusturvan hintaa ei palauteta. 

Lisäperuutusturva ja/tai laaja peruutusturva tulee maksaa 1 000 euron ilmoittautumismaksun yhteydessä. 


Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Aloita suunnittelu