Boarding School -vaihto-oppilasohjelma

Kaikki tarvittava kampuksella

Jos tahdot korkeatasoista opetusta all-inclusive-lomakohteen eduilla, Boarding School -ohjelmamme on sinua varten. Boarding School -ohjelmassa asut koulusi kampuksella vain muutaman askeleen päässä luokkahuoneista, koulun kuntosalista ja muista tiloista. Koulu tarjoaa terveellisiä ateriavaihtoehtoja, maailmanluokan oppimisympäristön sekä runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja. Boarding School -ohjelmassa vaihto-oppilaskokemuksestasi tulee aivan ainutlaatuinen.

Tarjoamme Boarding School -ohjelmaa USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Ranskassa ja Espanjassa.

Boarding schoolit tunnetaan laadukkaasta opetuksestaan, joka valmistaa oppilaita jatko-opintoihin maailman parhaimpiin kuuluvissa yliopistoissa. Monet niistä tarjoavat myös tiloja, kursseja ja aktiviteetteja, joita ei ole muissa kouluissa. Vaihto-oppilaamme ovat opiskelleet boarding schooleissa, joilla on globaalin yrittäjyyden opintolinja, ammattiin tähtäävä balettilinja tai lentotunteja yksityisellä kiitoradalla. Joillakin kouluilla on jopa ratsastuslinja omine talleineen ja hevosineen. Boarding School -ohjelmassamme voit kokea ja oppia monenlaista.

Etkö osaa valita upeista boarding schooleistamme? Me olemme apunasi.

Boarding School -ohjelmassa pääset itse valitsemaan mieleisesi koulun. Me kuitenkin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Boarding School -ohjelman tiedot

  • Kohdemaat: USA, Iso-Britannia, Irlanti, Kanada, Uusi-Seelanti, Ranska ja Espanja
  • Ikävaatimus: 13–19 vuotta
  • Majoitus: Kampuksen asuntola, jossa on aikuinen valvoja
  • Kesto: Lukuvuosi, lukukausi, useita vuosia, muutamia viikkoja
  • Tuki: One Team Across the Globe -verkoston jatkuva tuki
  • Aluetoive: Kyllä, voit valita mieleisesi koulun!
  • Tutkintotodistus? Mahdollinen monissa kouluissa USA:ssa ja joissakin muissa maissa
  • Kohderyhmä: Oppilaat, jotka tahtovat vaihto-oppilasohjelmaltaan jotain erityistä tai haluavat valmistautua jatko-opintoihinsa

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Helppoa kampuselämää

Boarding School -ohjelmassa kotisi on koulun kampuksella. Voit nukkua kouluaamuina pidempään, koska ensimmäinen oppitunti pidetään kirjaimellisesti aivan kulman takana. Saat välittömästi seuraa paikallisista ja kansainvälisistä oppilaista, jotka ovat koulukavereitasi, naapureitasi ja ehkä jopa huonetovereitasi. Vaivattomuutta vaihto-opiskeluun tuo se, että koulumaksut, majoitus ja ateriat sisältyvät ohjelman hintaan.

Boarding school edullisimpaan mahdolliseen hintaan

Boarding Exchange -ohjelmamme tarjoaa sinulle boarding schoolin kattavan opintovalikoiman, harrastusmahdollisuudet, tilat ja yhteishengen erittäin edulliseen hintaan. Valitse tietty urheilulaji, oppiaine tai lämmin ilmasto, niin me valitsemme toiveitasi vastaavan amerikkalaisen boarding schoolin.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu