Vaihtoon Texasiin

Opiskele high schoolissa aurinkovyöhykkeellä

Texasilla on paljon tarjottavaa sekä seikkailujen että opintojen saralla! Vaihtovuosi Texasissa sopii jokaiselle, joka haluaa opiskella high schoolissa aurinkovyöhykkeellä. Koulunkäyntiin keskittymisen lisäksi pääset myös tutustumaan lukuisiin lähellä sijaitseviin kansallispuistoihin. Tai nappaa mukaan amerikkalaiset ystäväsi ja lähde Texas state fair -messuille! Texasissa opiskelu antaa avaimet menestykseen ja tarjoaa elinikäisiä muistoja.

Lähde vaihtoon Texasiin, tutki maailmaa ja kartuta elämänkokemusta!

Koe unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmasi totta.

Opiskele high schoolissa Texasissa

Me Exploriuksella autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ja valitsitpa minkä ohjelman tahansa, kartutat elämänkokemusta ja itsenäistyt kansainvälisen One Team Across the Globe – tiimimme kannattelemana.

  • Classic-ohjelmassamme voit lisämaksusta toivoa paikkaa Texasista. Maksat osavaltiotoiveesta vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Huomaathan, että aluetoivepaikkoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Select-ohjelmassamme voit valita koulun (tai koulupiirin) mieleisestäsi kaupungista. Jos haluat valita itsellesi parhaiten sopivan koulun ja saada korkeatasoista opetusta, valitse jokin boarding schooleistamme Texasissa. Texasissa valikoimaamme kuuluu vain muutamia kouluja. Kun haet Select-ohjelmaamme, sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaihto-oppilasjaksoosi ja valita unelmiesi koulu.

Hae Select High School -ohjelmaamme ja valitse mieleisesi high school Texasista

Yksityiskouluissamme ja boarding schooleissamme sinulla on erinomainen mahdollisuus keskittyä tieteellisiin jatko-opintoihin: useimmissa kouluistamme on muun muassa STEM- ja International Baccalaureate -linja. Monissa texasilaisissa kouluissa painotetaan luonnontieteitä ja tekniikkaa, mutta tarjolla on myös paljon urheilua. Useat joukkueet kilpailevat jopa korkeimmalla sarjatasolla I-divisioonassa!

Select-ohjelmassamme voit valita tarkalleen, mitä koulua Texasissa haluat käydä. Tutustu erilaisiin opiskelutapoihin ja kartuta elämänkokemusta räätälöimällä vaihtovuotesi mieleiseksesi.

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu