Boarding Exchange USA:ssa

Huippukoulutus edulliseen hintaan

Oletko koskaan harkinnut lähteväsi vaihto-oppilaaksi boarding schooliin?  Ehkä et, sillä näiden huippukoulujen lukuvuosimaksut liikkuvat yleensä 35 000 ja 65 000 USA:n dollarin välillä.

Boarding Exchange -ohjelmamme tarjoaa sinulle mahtavan boarding school -kokemuksen erittäin edulliseen hintaan. Etsimme juuri sinulle sopivan koulun, ja pääset kokemaan kaiken, mitä boarding schoolilla on tarjota, edullisimpaan mahdolliseen hintaan!

Miksi vaihto-oppilaat ovat ihastuneet boarding school -ohjelmaan?

Boarding school -elämä

Boarding schoolit ovat vähän kuin all-inclusive-lomakohde: kaverit, aktiviteetit ja kaikki palvelut kävelyetäisyydellä. Voit jopa nukkua kouluaamuina tavallista pidempään, koska aamun ensimmäiselle oppitunnille on vain lyhyt kävelymatka.

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat boarding school -kokemuksen edulliseen hintaan
  • haluavat asua ja opiskella kannustavassa ja akateemisessa ympäristössä
  • haluavat viettää aikaa uusien amerikkalaisten ja kansainvälisten ystäviensä kanssa
  • haluavat asua kävelymatkan päässä opetustiloista sekä urheilu- ja harrastustiloista
  • haluavat valmistautua jatko-opintoihinsa

Learn for Life!

Boarding Exchange on ainutkertainen kokemus, josta on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Ei pelkkää koulunkäyntiä vaan kokonainen elämäntapa

Boarding Exchange USA:ssa on hauska, opettavainen ja upea kokemus. Asut koulun kampuksella yhdessä amerikkalaisten ja kansainvälisten oppilaiden kanssa, joista monien kanssa solmit elinikäisiä ystävyyssuhteita. Ruoka kampuksella on laadukasta, tuoretta ja terveellistä, ja erityisruokavaliot huomioidaan hyvin. Voit osallistua urheilu- ja vapaa-ajan toimintaan nykyaikaisissa tiloissa aivan luokkahuoneiden läheisyydessä. Valitsemalla Boarding Exchange -ohjelman pääset nauttimaan korkeatasoisesta kampuselämästä edulliseen hintaan.

Varaa aikaisessa vaiheessa luottavaisin mielin

Kun sinut on hyväksytty Boarding Exchange -ohjelmaan, sen toteutuminen on taattu.

Valitse sinulle tärkein toive

Pystymme tarjoamaan tämän ohjelman niin edullisesti siksi, että me valitsemme koulun puolestasi. Koska kaikissa boarding schooleissa on erinomaiset kampukset, ruoka, kannustava henkilökunta, kiinnostavat kurssit ja paljon uusia kavereita, saat taatusti mahtavan kokemuksen. 

Lisäksi voit valita listaltamme yhden toiveen, ja me varmistamme, että koulusi pystyy tarjoamaan sitä. Voit valita esimerkiksi urheilulajin kuten jalkapallo tai golf, harrastuksen kuten teatteri tai musiikki, tai oppiaineen kuten saksan tai ranskan kieli. Kerro meille toiveesi, ja etsimme sinulle täydellisen koulun! 

Haluatko saada tutkintotodistuksen?

Pyydä koulua, jossa tämä on mahdollista – paikkoja on kuitenkin rajallisesti, joten esitä toiveesi pian!  

Katso hinta ja Boarding Exchange -ohjelman sisältö.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aloita suunnittelu