Luotettu organisaatio kansainvälisen koulutuksen kentällä

Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen vaihto-oppilaskokemuksen

Aina vuodesta 2002 alkaen Educatius on tarjonnut vaihto-oppilasohjelmia 14–18-vuotiaille nuorille Pohjoismaissa. Olemme asiantuntijoita kansainvälisen koulutuksen saralla, sinun henkilökohtaiset toiveesi aina huomioiden. Työmme on avustaa sinua kohti elämäsi suurinta seikkailua. Organisaatiomme perustuu luottamukseen, yhtenäisyyteen ja sitoutumiseen. Vaikka olosuhteet vuosina 2020 ja 2021 olivat poikkeukselliset, Educatius pystyi tarjoamaan jokaiselle paikkansa hyväksyneelle oppilaalle mahdollisuuden lähteä vaihtoon, toisin kuin monet muut vaihto-oppilasohjelmia järjestävät organisaatiot. Niille, joiden ensimmäinen ohjelmavaihtoehto ei ollut saatavilla, tarjottiin vaihtoehtoista ohjelmaa.

Opi vaihto-oppilaidemme kokemuksista

Tiimimme auttaa sinua parhaiten valmistautumaan vaihto-oppilasjaksoasi varten! Liity sosiaalisen median ryhmiimme, joissa voit tutustua toisiin vaihto-oppilaisiin ja saada uusia ystäviä jo kotoa käsin – seuraa meitä Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa. Voimme myös antaa sinulle Educatiuksen ambassadoreina toimivien entisten ja nykyisten vaihto-oppilaidemme suorat yhteystiedot. Voit lisäksi esittää kysymyksiä ja nähdä toisten kysymyksiä, kun nykyiset vaihto-oppilaamme ottavat vuorollaan haltuun sosiaalisen median kanavamme. 

Kansainvälisen koulutuksen asiantuntijat

Educatius on pian 20 vuoden ajan lähettänyt vaihto-oppilaita eri puolille maailmaa toteuttaen heidän unelmansa vaihto-opiskelusta. 

Tarjoamme vaihto-oppilaillemme peräti 13 eri kohdemaata sekä useita eri vaihto-oppilasohjelmia perinteisestä vaihto-ohjelmasta toiveidesi mukaan räätälöityihin ohjelmiin. Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Lue lisää Educatiuksesta, vankasta kokemuksestamme ja maailmanlaajuisesta One Team Across The Globe -verkostostamme.

Miksi valita Educatius?

Olemme vuosien myötä oppineet paljon ja olemme aina pyrkineet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Uskomme asiakkaidemme olevan meihin tyytyväisiä seuraavista syistä: 

Matkaan valmistautuminen

Autamme sinua valmistautumaan vaihto-oppilasjaksoasi varten parhaalla mahdollisella tavalla. Ennen vaihto-oppilaaksi lähtöä järjestämme kolme Get Ready -valmennustapaamista. Suosittu Soft Landing Camp sisältyy kaikkiin ohjelmiimme. Jos lähdet englanninkieliseen kohdemaahan, voit valmistautua vaihto-oppilasjaksoosi myös lisäämällä ohjelmaasi English Preparation Campin.  

Vahvat suhteet

Olemme muodostaneet vahvoja suhteita kohdemaidemme tasokkaimpiin kouluihin ja välittäviin isäntäperheisiin yli 20-vuotisen toimintamme ajan. 

Ainutlaatuinen valikoima

Tarjoamme laajan valikoiman kohdemaita, kouluja ja vaihto-oppilasohjelmia. Voit räätälöidä ohjelmamme omien toiveidesi mukaan ja tehdä valintasi vaikkapa sen perusteella, että voit harjoittaa omaa urheilulajiasi tai opiskella lämpimässä paikassa lähellä rantaa. 

Henkilökohtainen palvelu

Kaikki vaihto-oppilaamme ja heidän vanhempansa saavat henkilökohtaisen yhteyshenkilön Educatiukselta, paikallisen yhteyshenkilön kohdemaassa sekä hätäpäivystystuen. Sinä ja vanhempasi voitte aina olla turvallisin mielin, sillä kokenut henkilökuntamme sekä Suomessa että kohdemaassa huolehtii sinusta koko vaihto-oppilasjaksosi ajan. 

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Lue lisää

Haluatko tietää lisää tämänhetkisistä tarjouksistamme tai mahdollisuudesta hakea stipendiä?

Varaa tapaaminen, niin kerromme sinulle lisää tämänhetkisistä tarjouksistamme sekä alennuksista ja stipendeistä, joita voit saada Educatiuksen vaihto-oppilaana. 

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu