Espanjan verkkokurssi

Tarjoamme kolmen viikon mittaisen espanjan kielen verkkovalmennuskurssin, jolla varmistamme, että olet mahdollisimman hyvin valmistautunut vaihto-ohjelmaasi varten. Kurssi järjestetään kesän lopussa, juuri ennen vaihtosi alkamista.

Suosittelemme kaikille kurssille osallistumista, sillä se ei ole vain kielen harjoittelua vaan myös arvokasta tietoa espanjalaisesta kulttuurista ja arkielämästä. Sinulla on myös mahdollisuus tavata muita vaihto-opiskelijoita, jotka ovat myös lähdössä Espanjaan. Saatat jopa tavata joitakin heistä uudelleen Soft Landing -leirillä tai vaihtovuotesi aikana.

Tietoa kurssista

Kurssi järjestetään Zoomin välityksellä, ja se koostuu espanjan tunneista ja työpajoista sekä espanjaksi että englanniksi. Teemme yhteistyötä sertifioidun koulun kanssa tunnetussa Salamancan yliopistokaupungissa. Kaikki opiskelijat saavat kurssin päätteeksi tutkintotodistuksen.

Opetus kestää 2-3 tuntia joka aamu maanantaista perjantaihin. Näillä tunneilla kertaat kielioppia ja opit perussanastoa sekä arvokkaita ilmaisuja ja osallistut tietokilpailuihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Jokainen tunti vie sinua lähemmäs tavoitettasi: voit tuntea itsesi varmemmaksi ja opit kommunikoimaan paremmin espanjaksi.

Joka maanantai, keskiviikko ja torstai järjestetään mielenkiintoisia työpajoja, joissa voit oppia lisää espanjalaisesta kulttuurista, maantieteestä, historiasta, juhlista, musiikista, politiikasta ja paljon muusta.

Maksuton ja kielitasoon mukautettu

Espanjan kurssi on maksuton ja kuuluu ohjelmaan. Kullekin kurssille mahtuu enintään 12 opiskelijaa. Koulu arvioi ja sijoittaa oppilaat tasoille ennen kurssia tehtävän tasokokeen perusteella. Näin varmistetaan, että kaikki opiskelijat saavat taitojensa kannalta sopivan vaikeustason ja apua tarpeisiinsa. Sinulla on yhteensä 28 tuntia oppitunteja ja yhdeksän kulttuuripajaa, joista kukin kestää 55 minuuttia.

Ota yhteyttä ilmoittautuaksesi kurssille.

Kurssin pituus

Kolme kokonaista viikkoa

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan nimi*
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hinta ja luokat

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja espanjan verkkokurssista. Luokassa on enintään 12 opiskelijaa. Koulu jakaa oppilaat tasokokeen perusteella. Näin kaikilla oppilailla on mahdollisuus sijoittua oikealle vaikeustasolle ja he voivat saada apua erityistarpeisiinsa. Saat 28 tuntia opetusta ja yhdeksän kulttuurityöpajoja. Kukin työpaja kestää 55 minuuttia.

Angelina

”Espanjalaiset ovat suorimpia, mutta myös vilpittömimpiä ihmisiä, joita voi tavata. Siksi espanjalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan oli erittäin helppo tutustua.”

Elin

”Luoja, miten hauskaa ja fantastista minulla on ollut. Olen tavannut niin monia ihania ihmisiä, jotka ovat niin iloisia ja hauskoja.”

HANKI LOPPUELÄMÄN KOKEMUKSIA

Vaihtoon lähteminen on ainutlaatuinen kokemus, jonka muistat loppuelämäsi ajan. Lue tämä lyhyt opas läpi suunnitellaksesi vuotta Espanjassa. Varaa sitten maksuton konsultaatio kanssamme vaihtovuoden toteuttamiseksi.

Soft Landing Camp Barcelonassa

Ennen kuin lukiovuosi Espanjassa alkaa, voit tutustua kauniiseen Barcelonaan suositulla Soft Landing -leirillämme. Sinä ja tulevat luokkatoverisi saatte tutustua kauniiseen kaupunkiin ja tilaisuuden tutustua toisiinne paremmin.