Vaihtoon Arizonaan

Opiskele high schoolissa Länsi-Yhdysvalloissa

Arizona on loistava paikka uppoutua USA:n läntisen alueen kulttuuriin. Sen valtteja ovat ympärivuotinen miellyttävä ilmasto ja Grand Canyonin kaltaiset vaikuttavat nähtävyydet. Arizona on otollinen kohde, jos tahdot kokea amerikkalaista high school -elämää aidoimmillaan.

Vuosi (tai lukukausi!) Arizonassa on ainutlaatuinen tilaisuus kokea, millaista on käydä koulua ja elää tyypilliseen länsiamerikkalaiseen tapaan. Osavaltion värikäs historia sekä dynaaminen nykyisyys huikaisevat vaikuttavuudellaan eivätkä päästä pitkästymään. Arizonalla on naapureinaan peräti neljä osavaltiota ja yksi maa, joten sinne vaihtoon lähtiessäsi sinulla on mahdollisuus tutkia maailmaa laajemminkin.

Koe unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmasi totta.

Opiskele high schoolissa Arizonassa

Me Educatiuksella autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ja valitsitpa minkä ohjelman tahansa, kartutat elämänkokemusta ja itsenäistyt kansainvälisen One Team Across the Globe -tiimimme kannattelemana.

  • Classic-ohjelmassamme voit lisämaksusta toivoa paikkaa Arizonasta. Maksat osavaltiotoiveesta vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Huomaathan, että aluetoivepaikkoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Select-ohjelmassamme voit valita koulun (tai koulupiirin) mieleisestäsi kaupungista. Meillä on loistava valikoima kouluja Arizonassa, joten saat juuri toivomasi sijainnin, harrastusmahdollisuudet ja oppiaineet! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun haet Select-ohjelmaamme, sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaihto-oppilasjaksoosi ja valita koulu, jossa on tarjolla mieleisiäsi oppiaineita tai harrastusmahdollisuuksia.

Hae Select High School -ohjelmaamme ja valitse mieleisesi high school Arizonasta

Vaihtovuosi Arizonassa sopii jokaiselle, joka haluaa nauttia high school -elämästä Länsi-Yhdysvalloissa. Select-ohjelmassamme voit valita tarkalleen, mitä koulua Arizonassa haluat käydä. Tutustu erilaisiin opiskelutapoihin ja kartuta elämänkokemusta räätälöimällä vaihtovuotesi mieleiseksesi.

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu