Classic High School USA:ssa

Perinteinen vaihto-oppilasohjelma

Classic High School -ohjelma tarjoaa kaiken, minkä vuoksi vaihto-opiskelusta tuli aikoinaan suosittua. Asut isäntäperheessä, opiskelet hauskoja aineita innostavien ja ystävällisten opettajien johdolla ja saat ystäviä koulun kerhoihin, joukkueisiin ja aktiviteetteihin osallistumalla.

Tuleva asuinpaikkakuntasi määräytyy sen mukaan, missä sinut valinnut isäntäperhe asuu. Kun sinulle on löydetty sopiva isäntäperhe, haemme sinulle koulupaikkaa lähialueelta. Isäntäperheesi tukemana sopeudut nopeasti amerikkalaiseen high school -elämään.

Voit opiskella millä tahansa high schoolin neljästä vuosiluokasta, mutta useimmiten vaihto-oppilaamme sijoittuvat kolmannelle tai neljälle vuosiluokalle eli junior- tai senior-luokalle. Voit hakea Classic High School -ohjelmaamme joko yhdeksi lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi.

Jos haluat tietää, millaista Classic High School -ohjelmassa opiskelu todellisuudessa on, juttele entisten vaihto-oppilaiden kanssa tai lue vaihto-oppilaiden kokemuksista heidän blogeistaan.

 

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat sukeltaa amerikkalaiseen kulttuuriin ja oppia siitä
  • ovat valmiita asumaan missä päin USA:ta tahansa
  • haluavat kehittää englannin kielen taitoaan
  • haluavat saada uusia ystäviä

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Esitä aluetoive

Jos sinulla on jo ajatus siitä, missä päin USA:ta haluaisit vaihtovuotesi viettää, voit toivoa osavaltiota, aluetta tai kaupunkialuetta, ja me etsimme sinulle ensisijaisesti isäntäperhettä ja koulupaikkaa valitsemallasi alueella. Aluetoive on lisämaksullinen ja paikkoja on rajoitetusti. Hae pian, sillä suosituimmat aluetoivepaikat täyttyvät nopeasti!

Jos haluat tietää lisää alueista tai tutustua vaihtoehtoihin, käy lukemassa aluetoivesivumme.

Suorita high school diploma

Vaihtovuosi vie sinut lähemmäksi amerikkalaisen lukion päättötodistuksen suorittamista kuin ehkä arvaatkaan. Kumppanimme Educatius Academy Onlinen kautta voit suorittaa kaksoistutkinnon – saada tutkintotodistuksen sekä suomalaisesta lukiostasi että Washington Academysta, yhdestä arvostetuimmista kouluista USA:ssa.

Näin se toimii:

Suoritat vaihtovuotesi aikana kaksi tutkintotodistukseen vaadituista kuudesta kurssista. Loput neljä suoritat Washington Academyn verkkokursseina ennen vaihtoon lähtöä, Suomeen palattuasi tai sekä että. Verkko-opintojen ohella suoritat oman lukiosi kurssit. Valmistuttuasi saat tutkintotodistuksen sekä suomalaisesta lukiostasi että Washington Academysta.

Kaksoistutkinnolla saat etulyöntiaseman tuleviin opintoihisi, harjoitteluihin ja työurallesi. Kutsumme tätä ohjelmaa nimellä Classic USA + Dual Diploma.

Tutustu vaihto-oppilaskokemuksiin

MARIA

“Soft Landing Camp oli yksi hauskimmista kokemuksista koskaan! Ohjelmassa oli mm. nähtävyyksien kiertelyä ja shoppailua sekä paljon muuta kivaa.”
– Maria, Soft Landing Camp New Yorkissa 

NATHALIE

“Pienessä kaupungissa asuminen antoi minulle ainutlaatuisen käsityksen amerikkalaisesta arkielämästä ja kulttuurista. Uusien ajattelutapojen oppiminen on auttanut minua kasvamaan ihmisenä paljon!”
– Nathalie Manistee, Michigan

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu