Vaihtovuosi Classic-ohjelmassa Kaliforniassa

Toivo vaihto-oppilaspaikkaa Kalifornian alueelta USA:n Classic High School -ohjelmassa

USA:n Classic-ohjelmassamme voit toivoa vaihto-oppilaspaikkaa tietyltä alueelta. Kalifornia on aina tulevien vaihto-oppilaiden suosituimpia valintoja! Moni haaveilee Kalifornian rannoista ja kuuluisista nähtävyyksistä. Tässä uskomattoman monipuolisessa osavaltiossa on tunnettuja kaupunkeja, matkailukohteita, rantaviivaa (ja yllättävän viileää merivettä!), kauniita vuoria ja innovatiivisia yrityksiä – se on mahtava paikka viettää vaihtovuosi.

Kalifornian aluetoivepaikat Classic High School -ohjelmassa jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ne ovat erittäin suosittuja! Perimme aluetoiveesta lisämaksun, mutta se tulee maksettavaksi vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Varaa tapaaminen kanssamme mahdollisimman pian ja hae mieleistäsi paikkaa!

Sopii oppilaille, jotka

• haluavat päästä osaksi yhdysvaltalaista kulttuuria asumalla paikallisessa isäntäperheessä
• haluavat solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita
• haluavat opiskella high schoolissa Kaliforniassa
• eivät toivo pääsevänsä tiettyyn kouluun

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Elämää kalifornialaisessa isäntäperheessä

Sijoitutpa Classic High School -ohjelmassamme mihin päin USA:ta tahansa, pääset asumaan tarkoin valittuun isäntäperheeseen ja käyt lähialueella sijaitsevaa high schoolia. Isäntäperheesi lisäksi tukenasi on paikallinen yhteyshenkilö, joka pitää sinusta huolta koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

OSCAR, USA

Minulla oli niin hieno kokemus Yhdysvalloissa, että rehellisesti sanottuna en olisi haluaisi edes lähteä sieltä. Vietin lähes päivittäin paljon aikaa ystävieni kanssa, ja meillä riitti tekemistä. Kaipaan jatkuvasti takaisin!

CHRISTINA, USA

Olin todella onnekas saadessani viettää vaihtovuoteni Texasissa, Yhdysvalloissa. Vietin suurimman osan ajastani isäntäperheeni, uusien ystävien ja urheilun parissa. Se oli ehdottomasti elämäni siistein vuosi!

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko Kalifornian-vaihdoltasi jotain erityistä?

Jos haluat varmistaa asuinpaikan läheltä rantaa tai tunnetussa kaupungissa tai valita koulun tietyn oppiaineen tai harrastusmahdollisuuden perusteella, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista Kaliforniassa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin, joka täyttää kaikki vaatimuksesi (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu