Classic High School -vaihto-oppilasohjelma

Vuosi joka mullistaa elämäsi

Kuvittele asuvasi ulkomailla ihmisten luona, jotka jakavat kulttuurinsa ja kotinsa kanssasi sinun käydessäsi paikallista koulua. Joka päivä kokonaisen lukuvuoden ajan imet itseesi paikallista kulttuuria, opit kieltä ja saat uusia ystäviä. Sellainen on Classic-ohjelmamme – elämää mullistava kokemus, joka parantaa itseluottamustasi ja kartuttaa taitoja, joista on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Tarjoamme Classic High School -ohjelmaa USA:ssa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja Japanissa.

Classic-ohjelmassamme sinä valitset unelmiesi maan, ja me etsimme sinulle sopivan isäntäperheen ja koulupaikan lähialueelta. Lisämaksusta voit myös toivoa osavaltiota, aluetta tai kaupunkialuetta. Kansainvälinen tiimimme on tukenasi koko vaihto-oppilasjaksosi ajan sekä Suomessa että kohdemaassa.

Classic-ohjelman tiedot

Kohdemaat: USA, Iso-Britannia, Irlanti, Australia, Uusi-Seelanti, Ruotsi, Saksa, Ranska, Espanja, Italia ja Japani

Ikävaatimus: 15–18 vuotta

Majoitus: Tarkoin valitut isäntäperheet

Kesto: Lukuvuosi tai lukukausi

Tuki: One Team Across the Globe -verkoston jatkuva tuki

Aluetoive: Lisämaksusta. Katso tarkemmat tiedot kunkin maan kohdalta.

High school diploma? Lisäpalveluna Dual Diploma -vaihtoehto!

Kohderyhmä: Kaikki, jotka suhtautuvat kulttuurivaihtoon avoimin mielin

PERINTEINEN VAIHTO-OPPILASOHJELMAMME

Tahdotko vaihtovuodeltasi jotain erityistä?

Odotatko vaihto-oppilasohjelmaltasi jotain erityistä? Haluatko käydä tiettyä koulua, harrastaa suosikkiurheilulajiasi tai suorittaa tutkintotodistuksen? Valitse silloin Select High School -ohjelmamme.

Koti kaukana kotoa

Se, missä ja kenen kanssa asut, on iso osa vaihto-oppilaskokemustasi. Tästä syystä valitsemme tarkoin isäntäperheet, jotka pystyvät tarjomaan vaihto-oppilaillemme välittävän ja turvallisen ympäristön heidän käydessään koulua lähialueella. Uutena perheenjäsenenä pääset osaksi isäntäperheesi päivittäistä arkea. Osallistut päivälliskeskusteluihin – loistava tapa kehittää kielitaitoa – ja vapaa-ajanviettoon viikonloppuisin. Ei ole yllättävää, että monet vanhoista vaihto-oppilaistamme pitävät yhteyttä isäntäperheisiinsä pitkään vaihto-oppilasjakson päättymisen jälkeenkin.

Suorita high school diploma

Ota kaikki irti vaihto-opiskelustasi hankkimalla tutkintotodistus sekä suomalaisesta lukiostasi että amerikkalaisesta high schoolista Dual Diploma -ohjelman avulla.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu