Ota yhteyttä

Osoite:
VillageWorks
Kampinkuja 2
00100 Helsinki

Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 11–16

Puhelin: 010 321 1930
Sähköpostiosoite: info@nordics.educatius.org
Työskentelemme pääsääntöisesti etänä, joten jos haluat tavata meidät toimistolla, ilmoitathan asiasta etukäteen.

Toimistoaikojen ulkopuolella hätäpäivystyksemme numero on +358 10 321 1930. Jätä vastaajaan viestisi, nimesi ja puhelinnumerosi, niin päivystäjämme ottaa sinuun yhteyttä viestin kuunneltuaan.

Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti ja lankapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Voit myös lähettää meille kysymyksesi tai viestin alla olevalla lomakkeella.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta voit hakea Educatiuksen vaihto-oppilaaksi, sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot: • olet 14-18 vuotias* • et ole vielä valmistunut lukiosta • olet täysipäiväinen opiskelija vaihto-oppilasmatkaa edeltävänä lukuvuonna • olet läpäissyt kaikki opiskelemasi kouluaineet • olet perusterve • sinulla on perustaso englannin kielessä • olet luonteeltasi kypsä, joustava ja motivoitunut (Haluamme varmistaa, että olet valmis vaihto-oppilasvuoteesi!). Jos olet epävarma ikävaatimuksesta tai jostakin muusta ehdostamme, ota meihin yhteyttä ja me autamme sinut eteenpäin. *Ikärajat vaihtelevat kohdemaasta riippuen. Tarkempaa tietoa löydät ”Pikafaktat”-osiosta jokaisen kohdemaan esittelysivulla.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa haet, sitä parempi mahdollisuus on tulla valituksi vaihto-oppilaaksi. Suurin osa oppilaista hakee ohjelmaan 10–12 kuukautta ennen lähtöä, mutta suurimpaan osaan kohdemaista voi hakea vielä 4–5 kuukautta ennen lähtöä.

Hintaan sisältyy muun muassa meno-paluulennot isäntäperheesi luo ja takaisin kotimaahan, sijoitus isäntäperheeseen, paikallinen koulupaikka, lähtövalmennuksia, Soft Landing Camp eli maahantuloleiri jokaisessa kohdemaassa. Hätäpäivystys sekä kohdemaassa että Suomessa, paikallisedustaja kohdemaassa ja oma yhteyshenkilö Suomessa.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Aloita suunnittelu