Select High School -vaihto-oppilasohjelma

Vaihtovuosi kuten haluat

Vaihtoon lähtemisessä on kyse ennen kaikkea uuden kokemisesta. Select-ohjelmassamme lähes kaikki on mahdollista. Asu ja opiskele lähellä Kalifornian rantoja, Lontoossa, Englannissa tai Medici-suvun huvilassa Firenzessä. Pelaa jalkapalloa, opiskele taideaineita tai keskity vaikkapa STEM-tiedeopintoihin tai suorita IB-tutkinto. Minne haluatkin lähteä ja mitä ikinä haluatkin tehdä, voimme räätälöidä Select-ohjelman juuri sinulle sopivaksi.

Tarjoamme Select High School -ohjelmaa USA:ssa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Ranskassa, Espanjassa ja Italiassa.

Kuten Classic-ohjelmassamme, myös Select-ohjelmassa kehität kielitaitoasi, tutustut kohdemaan kulttuuriin ja kartutat taitoja, joista on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Select-ohjelma tarjoaa kuitenkin paljon enemmän. Asiantuntijamme muokkaavat vaihto-oppilaskokemuksesta juuri sinun toiveitasi vastaavan. He valikoivat sinulle sopivan julkisen tai yksityisen koulun toivomassasi sijainnissa ja kohdemaassa. Ja kun tarvitset apua, tiimimme on tukenasi sekä Suomessa että kohdemaassa.

Select-ohjelman tiedot

Koska Select-ohjelman sisältö määräytyy koulukohtaisesti, yksityiskohdat vaihtelevat maan ja koulun mukaan.

Kohdemaat: USA, Iso-Britannia, Irlanti, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Ranska, Espanja ja Italia

Ikävaatimus: 14–18+ vuotta

Majoitus: Tarkoin valitut isäntäperheet

Kesto: Lukuvuosi, lukukausi, useita vuosia tai muutamia viikkoja

Tuki: One Team Across the Globe -verkoston jatkuva tuki

Aluetoive: Kyllä, voit valita mieleisesi koulun tai koulupiirin!

Tutkintotodistus? Mahdollinen monissa kouluissa USA:ssa ja joissakin muissa maissa

Kohderyhmä: Oppilaat, jotka tahtovat vaihto-oppilasohjelmaltaan jotain erityistä tai haluavat valmistautua jatko-opintoihinsa

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten maksuton tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Unelmien koulu, mahtava isäntäperhe

Select-ohjelmassa lähtökohtana on toiveidesi koulu, mutta kokemukseen kuuluu paljon muutakin kuin opiskelu. Koulupäiväsi jälkeen kotiin sinua odottaa isäntäperhe, joka haluaa jakaa arjen rutiininsa ja kulttuurinsa kanssasi. Syötte päivälliset ja vietätte viikonloput yhdessä. Keskustelette paikallisella kielellä ja seurustelette perheen lähipiirin kanssa – käydessäsi samalla koulua, jonka olemme yhdessä toiveidesi perusteella sinulle valinneet.

Ota vauhdikas startti vaihtovuoteesi verkkokurssilla

Ota kaikki irti vaihtovuodestasi täydentämällä sitä jollakin verkko-ohjelmistamme. Suorita amerikkalainen high school diploma, käy Cambridge English -kielitutkintoon valmentava verkkokurssi tai valmistaudu vaihtovuoteesi English Prep Camp -verkkokurssilla.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu