AiDucatius – Empowering through Education

Tom ja Anna-Karin Ericsson perustivat Aiducatius Foundationin vuonna 2009. Kansainvälisen vaihto-oppilasmatkoja järjestävän organisaation perustajina sekä Tom että Anna-Karin tietävät hyvin, kuinka arvokasta koulutus on.

Aiducatius Foundation on ruotsalainen säätiö, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. Tällä hetkellä se lahjoittaa rahaa Gambiaan, Tansaniaan, Ecuadoriin ja Brasiliaan. Explorius tukee kahta AiDucatiuksen hanketta: Gambian Kartongissa sijaitsevan St. Martin’s Basic Cycle Schoolin oppilaiden koulutusta ja puiden istutusta Tansaniassa vaihto-oppilaidemme ja henkilökuntamme lentopäästöjen kompensoimiseksi.

”Me uskomme, että koulutus kuuluu kaikille”. – Tom Ericsson

AiDucatius Foundation on toiminut itsenäisenä säätiönä vuodesta 2013 lähtien.

Uusia mahdollisuuksia koulutuksen kautta

AiDucatius tukee yhteisön kehitystä kustantamalla tärkeimpiä koulunkäynnin kuluja, kuten oppikirjoja, koulupukuja, kenkiä ja tutkintomaksuja. Gambiassa sijaitsevan noin 6 000 asukkaan Kartongin kaltaisilla alueilla lapsensa kouluun lähettävät vanhemmat voivat säästää rahaa kustantaakseen lastensa jatkokoulutuksen, kasvattaakseen omaa yritystään tai palkatakseen työntekijöitä. Kun valitset Educatiuksen, vaihto-oppilasmatkasi ei vaikuta ainoastaan sinuun! 

Ilmastovaikutusten kompensointi

Me Educatiuksella kannamme huolta ympäristöstä ja pyrimme elämään mahdollisimman ympäristöystävällisesti, mutta useimmat vaihto-oppilaamme matkustavat kohdemaahansa lentokoneella, ja henkilökuntamme on välillä lennettävä tapaamaan kollegoitaan. Kompensoimme lentojen ilmastovaikutuksia tukemalla ympäristönsuojeluhankkeita. 

Tansaniassa AiDucatius tukee joka vuosi metsää istuttavia pienviljelijöitä. Hanketta johtaa Suomen Lähetysseura ja tukee Suomen ulkoministeriö. Pienviljelijät saavat tietoa ympäristöongelmista ja ilmastonmuutoksesta, ja vuosittain tehdään uusia sopimuksia puiden istuttamisesta. Pienviljelijät palauttavat 40 aaria metsää luonnontilaiseksi ja istuttavat 500 männyn taimea toiselle 40 aarin alueelle. Tämä edistää yksityisten taimitarhojen perustamista ja kasvattaa paikallisten pienviljelijöiden tuloja. 

1 PUU JOKAISTA TAPAAMISTA KOHDEN 

Me Educatiuksella kannamme huolta ympäristöstä ja siksi koemme tärkeäksi jatkaa työtämme vihreämmän ympäristön puolesta kompensoimalla hiilijalanjälkeämme. Siispä tästä lähtien istutamme yhden puun jokaista varattua tapaamista kohden, osana vuoden 2023 puunistutusprojektiamme Tansaniassa. Valitse Educatius ja aloita suunnittelu kanssamme jo tänään! 

Varaa tapaaminen

Lähde mukaan

Haluatko tietää lisää AiDucatiuksen hankkeista tai ottaa yhteyttä Gambiassa olevaan oppilaaseen? Meiltä saat lisätietoja! [link to local contact us page] 

Aloita suunnittelu