Tule mukaan kuulemaan lisää vaihto-opiskelusta

Vaihto-oppilaaksi lähteminen herättää ensi alkuun paljon kysymyksiä. Vastauksia saat paitsi nettisivuiltamme, esitteistämme, puhelimitse ja sähköpostitse myös osallistumalla webinaareihimme. Näissä infotilaisuuksissa kerromme tietyistä vaihto-oppilasohjelmista tai aiheista ja esittelemme vaihto-oppilasohjelmiemme järjestäjiä ulkomailla. Ilmoittaudu seuraavaan webinaariimme – olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tulevat tapahtumat ja webinaarit

() filters added Remove

Hanki lisätietoa jo tänään

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi ja auttavat sinua valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

Malin, USA

Vaihto-oppilaskokemukseni alkoi Educatiuksen esitteen tilaamisella ja sen jälkeen osallistuin infotilaisuuteen verkossa. Webinaarin ansiosta sain todella paljon tietoa siitä, miten kaikki toimii, ja innostuin tutustumaan myös erilaisiin ohjelmiin! Pääsin Michiganiin, Yhdysvaltoihin Classic-ohjelman kautta, ja voin sanoa, että vaihto-opiskelijavuoteni on ollut kaikkien aikojen paras kokemus!

Jonas, Iso-Britannia

Minun ja vanhempieni mielestä oli hyvä osallistua infotilaisuuteen, koska saimme sen kautta paljon tärkeää tietoa ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä suoraan Educatiuksen asiantuntijoille! Sen jälkeen tilasin vaihto-oppilasesitteen, josta sain vinkkejä itselle sopivan vaihto-oppilasohjelman valintaan!

Aloita suunnittelu