Las Virgenes Unified School District

Las Virgenes Unified School Districtiin kuuluu osa Kalifornian parhaista high schooleista. Piirin high schoolien oppilaista peräti 94 prosenttia hyväksytään collegeen. Koulupiiri sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Malibun arvostetusta Pepperdine Universitystä.

TILAT
Kampusten nurmipeitteisillä sisäpihoilla ja puistomaisissa ulkotiloissa pääsee nauttimaan ympärivuotisesta aurinkoisesta ja lämpimästä ilmastosta. High schoolien tiloihin kuuluu urheilustadioneja, olympiakokoisia uima-altaita sekä esittävän taiteen ja mediakeskuksia.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Laajalla urheilulinjalla on opiskellut urheilijoita, jotka ovat kilpailleet college-, ammattilais- ja jopa olympiatasolla. Yhdellä high schooleista on erityisen vahva painilinja, ja sen joukkue on edennyt divisioonatason finaalipeleihin 21 vuonna peräkkäin. Kalifornian osavaltion säädökset saattavat rajoittaa kansainvälisten oppilaiden pelaamista koulunsa varsity-tason lajeissa. Meiltä voi kysyä lisätietoja aiheesta.
Myös piirin taidelinja on vaikuttava, ja sillä on opiskellut useita ammattiesiintyjiä, kuten Isojen poikien leikit -sarjassa näytellyt Danielle Fishel, NYPD Blue -sarjasta tuttu Ricky Schroder sekä Linkin Park -bändin kolme perustajajäsentä.

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET
Yksi piirin kouluista on saanut National Blue Ribbon School -tunnustuksen ja vain osavaltion parhaille kouluille myönnettävän California Distinguished School -tunnustuksen.

ALUE
Calabasasin kaupunki on tullut viime aikoina tunnetuksi kuuluisan Kardashianin perheen kotipaikkana. Se on vauras yhteisö, jossa on noin 24 000 asukasta, ja sieltä on 40 minuutin ajomatka Los Angelesin runsaaseen viihde- ja kulttuuritarjontaan. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Calabasasista on lyhyt matka rannoille, patikoimaan, maastopyöräilemään ja muita ulkolajeja harrastamaan.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Calabasas High School on saanut National Blue Ribbon School -tunnustuksen ja vain osavaltion parhaille kouluille myönnettävän California Distinguished School -tunnustuksen.
• Kampukselta on alle 30 minuutin ajomatka rannalle ja alle tunnin ajomatka Lo

Tiedot

 • Ikä:
 • 0 - 0 vuotta
 • Taideaineet
 • Taide, Keramiikka, Piirtäminen, Lasitaide, Teatteri, Teatteri - teatteritekniikka, Taidehistoria
 • Oppiaineet
 • Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ympäristötiede, Euroopan historia, Rikostekniikka, Ranskan kieli ja kulttuuri, Ihmismaantiede, Fysiikka C: mekaniikka, Espanjan kieli ja kulttuuri, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria, Vuosikirja
 • Kerhot
 • Mainontakerho, Animekerho, Shakkikerho, Tietokonekerho, Tanssitiimi, Elokuva, Future Business Leaders of America (FBLA), Gaming arts club, Gay-Straight Alliance (GSA), Habitat for Humanity, Sijoituskerho, Matematiikkakerho, Robotiikka ja tekniikka, Scuba club, Hiihtokerho, Lumilautailukerho, Espanjalainen kerho, Pöytätenniskerho, Tutortoiminta
 • Kurssit
 • Taidehistoria, Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ympäristötiede, Euroopan historia, Ranskan kieli ja kulttuuri, Ihmismaantiede, Fysiikka C: mekaniikka, Espanjan kieli ja kulttuuri, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia, Maailmanhistoria
 • Urheilulajit
 • Amerikkalainen jalkapallo, Baseball, Koripallo, Cheerleading, Maastojuoksu, E-urheilu, Golf, Lacrosse, Kalliokiipeily, Jalkapallo, Softball, Uinti ja sukellus, Tennis, Yleisurheilu, Ultimate, Lentopallo, Vesipallo, Paini
 • Kielet
 • Kiinan kieli, Ranskan kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu