Uutiset ja tarjoukset

Katso tuoreimmat uutisemme ja tarjouksemme

Tervetuloa Educatius

Educatius tehtävämme on avata maailma opiskelijoille. Yli 20 vuoden ajan olemme tehneet kansainvälisten opiskelijoiden unelmista totta. Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että olemme muuttaneet nimemme Explorius Educationista Educatius, kansainvälisen koulutuksen globaaliksi johtavaksi toimijaksi.

Lue lisää

Edventours: Kesävaihdot

Voit kokea hauskan ja rikastuttavan lyhytaikaisen oleskelun USA:ssa – voit uppoutua kulttuuriin ja tutustua paikalliseen elämään. Pääset kokemaan ja oppimaan niin paljon uutta, ettet edes huomaa, miten paljon englannin kielen taitosi paranee samalla! Tarjolla on monenlaisia ohjelmia, esimerkiksi, yksilö- ja ryhmäohjelmia, ekomatkoja, NASA:n avaruusleiri, minilukiota tai akateemista ohjelmaa, urheiluleirejä ja paljon muuta.

Lue lisää

GLOBAL SKILLS PREP CAMP

Vaihto-ohjelmaan lähteminen on ainutlaatuinen kokemus ja Global Skills Prep Camp-kurssi sopii erinomaisesti valmistautumisesi tehostamiseen. Kurssilla kehität tehokkaasti taitoja kuten kulttuuritietoisuutta, itsetuntoa, tekoälytyökalujen käyttöä oppimisen apuna ja englannin kielen käyttöä.

Lue lisää

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta. 

https://www.educatius.fi/wp-content/uploads/sites/14/2022/06/20220616222143girls-in-front-of-school-bus-1200-x-352-px.png

Lue lisää infotilaisuuksistamme

Järjestämme ympäri vuoden webinaareja ja infotilaisuuksia, joissa kollegamme ja yhteistyökumppanimme eri puolilta maailmaa kertovat vaihto-oppilasohjelmistamme. 

Infotilaisuutemme

Aloita suunnittelu