Vaihtoon Floridaan

Opiskele high schoolissa Sunshine Statessa

Sunshine State odottaa sinua! Kartuta elämänkokemusta ja lähde Educatiuksen vaihto-oppilaaksi Floridaan, missä pääset kokemaan alueen värikkään historian ja monimuotoisen kulttuurin. Tutustu Evergladesin suoalueeseen, huvittele Orlandon Disney Worldissä, piipahda Universal Studioilla, vieraile Kennedyn avaruuskeskuksessa, käy Pensacolan kaupungissa, sukella historiaan vanhoilla linnoituksilla tai tee viikonloppureissu Bahamalle. Vuosi (tai lukukausi!) Floridassa on ainutlaatuinen tilaisuus kokea, millaista on käydä koulua ja elää eräässä USA:n suosituimmista kohteista! Syvenny eteläisen alueen tyypilliseen kulttuuriin.

Suosittuja vaihtoehtoja Floridassa

Koe unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmasi totta.

Opiskele high schoolissa Floridassa

Me Educatiuksella autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ja valitsitpa minkä ohjelman tahansa, kartutat elämänkokemusta ja itsenäistyt kansainvälisen One Team Across the Globe -tiimimme kannattelemana.

    • Classic-ohjelmassamme voit lisämaksusta toivoa paikkaa Floridasta. Maksat osavaltiotoiveesta vain siinä tapauksessa, että toiveesi toteutuu. Huomaathan, että aluetoivepaikkoja on rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
    • Select-ohjelmassamme voit valita koulun (tai koulupiirin) mieleisestäsi kaupungista Miamista Orlandoon ja Space Coastiin. Meillä on loistava valikoima julkisia ja yksityisiä kouluja Floridassa, joten saat juuri toivomasi sijainnin, harrastusmahdollisuudet ja oppiaineet! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun haet Select-ohjelmaamme, sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaihto-oppilasjaksoosi ja valita koulu, jossa on tarjolla mieleisiäsi oppiaineita tai harrastusmahdollisuuksia. Miltä kuulostaisi yksityiskoulu rannalla tai julkinen koulu, jossa on golflinja?

Valitse Select-ohjelmastamme mieleisesi high school Floridasta

Jos haluat vaikuttaa opiskelu- ja asuinpaikkaasi, Select High School -ohjelmassamme voit valita mieleisesi julkisen koulun, yksityiskoulun ja jopa boarding schoolin! Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto lähes 20:n Floridassa sijaitsevan koulun joukosta. Valitse yksityiskoulu, jos olet kiinnostunut akateemisesta taide- tai urheilulinjasta sekä loistavasta reitistä yliopistoon, tai julkinen koulu, jos haluat perinteisen high school -kokemuksen.

Boarding school eli sisäoppilaitos on hyvä valinta, jos arvostat pientä luokkakokoa, korkealaatuista opetusta ja asumista kampuksella, jolta on vain lyhyt kävelymatka tunneille. Valittavinasi on monenlaisia linjoja – kuten lentäjäkoulutus, IB-linja tai erilaiset urheiluakatemiat. Viikonloput täyttyvät mukavista harrastuksista uusien luokkakavereiden kanssa. Boarding school on erinomaista valmistautumista yliopisto-opintoihin – sekä ennen kaikkea hauskaa! Sisäoppilaitoksessa kasvat yhdessä luokkatoveriesi kanssa ja löydät aina seuraa vapaa-ajalle!

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu