One Team Across the Globe

Kansainvälinen One Team Across the Globe -tiimimme pitää sinusta huolta sekä Suomessa että ulkomailla koko vaihto-oppilasjaksosi ajan. Tiedämme, että vaihto-opiskelu voi mullistaa nuoren elämän. Tästä syystä haluamme ensimmäiseksi kuulla tavoitteesi, tarpeesi ja mieltymyksesi voidaksemme löytää juuri sinulle sopivan vaihto-oppilasohjelman – jotta saat parhaan mahdollisen vaihtokokemuksen.

Keskitymme ainoastaan vaihto-oppilasmatkojen järjestämiseen – ja olemme siinä parhaita

Educatius on Pohjoismaissa toimiva ensiluokkainen vaihto-oppilasohjelmia tarjoava organisaatio. Olemme osa suurta ja luotettua Educatius Groupia, joka järjestää vaihto-oppilasmatkoja eri puolille maailmaa yli 60 maasta tuleville nuorille. One Team Across the Globe -verkostollamme on 25 toimistoa 19 eri maassa, ja henkilökuntamme ovat asiantuntijoita kansainvälisen koulutuksen saralla. Olemme erikoistuneet nimenomaan vaihto-oppilasmatkojen järjestämiseen, minkä ansiosta olemme alan huippuja.

Annamme hyvän kiertää tavalla, jonka osaamme parhaiten – tarjoamalla koulutusta

Sisarorganisaatiomme AiDucatius-hyväntekeväisyysjärjestö tukee lasten ja nuorten koulutusta Gambiassa. Myös tällä tavalla voimme vaikuttaa. 

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!

John Cedergårdh, toimitusjohtaja, Educatius Group 

Ennen siirtymistään Educatius Groupiin vuonna 2020 John työskenteli kansainvälisten oppilaitosten toimitusjohtajana. Hän on toiminut johtavissa asemissa kansainvälisen koulutuksen kentällä, muun muassa WYSE Travel Confederationin hallituksen jäsenenä vuosina 2017–2020 sekä Cambridge Education Groupiin kuuluvan Stafford House -kielikouluketjun operatiivisena johtajana. John on opiskellut Göteborgin yliopistossa ja viettänyt lukukauden Innsbruckissa Itävallassa sekä University of North Floridassa USA:ssa. 

Matt Smith, toimitusjohtaja, Educatius North America 

Matt on todellinen maailmanmatkaaja, jolla on laaja kokemus vaihto-oppilastoiminnasta useissa tehtävissä eri puolilla maailmaa. Hän on toiminut aluejohtajana, toiminnanjohtajana ja Educational Homestay Programsin puheenjohtajana, joten hän ymmärtää, mitä uuteen kulttuuriin tutustuminen ja uuden kielen opettelu vieraassa maassa vaatii. 

Kimberly Carter, toiminnanjohtaja, Council for Educational Travel, USA 

Kimberly tietää oman ja lastensa kokemusten kautta, että toisessa maassa asuminen ja opiskeleminen voi muuttaa nuoren elämän. Molemmat hänen tyttäristään ovat opiskelleet ulkomailla, mikä on vahvistanut perheen uskoa kulttuurien välisen vuorovaikutuksen tärkeyteen. Vuosien varrella Kimberly on nähnyt vaihto-oppilaiden ja heidän isäntäperheidensä muodostavan elinikäisiä siteitä. Heistä todella tulee suuri maailmanlaajuinen perhe! 

Michele Harrison, kaupallinen johtaja, Educatius UK & Ireland 

Kieliä rakastava Michele on ottanut vastaan vaihto-oppilaita useiden vuosien ajan. Hän aloitti työt Educatiuksella vuonna 2014, jolloin hän perusti Iso-Britannian ja Irlannin vaihto-ohjelmat. Michelestä on upeaa nähdä, kuinka nuorten itseluottamus kasvaa vaihto-oppilasjakson aikana ja että jotkut heistä jäävät maahan suunniteltua pidemmäksi aikaa. 

James Crimp, kansallinen johtaja, Australia & Uusi-Seelanti 

James alkoi työskennellä kansainvälisten oppilaiden kanssa yli 30 vuotta sitten kotikaupungissaan Englannin Torquayssa, missä hän opetti englannin kieltä. Hänen vanhempansa toimivat isäntäperheenä monille ulkomaisille vaihto-oppilaille, ja James seurasi hämmästyneenä näiden nuorten kypsymistä todellisiksi maailmankansalaisiksi. 

Erica McAllister, johtaja, Educatius Boarding Program, USA 

Opetettuaan kaksi vuotta englannin kieltä Etelä-Koreassa heti collegen jälkeen Erica päätti luoda uraa kansainvälisen koulutuksen saralla. Kansainvälisten oppilaiden opettajana ja opinto-ohjaajana hän on saanut jakaa monia jännittäviä hetkiä oppilaidensa kanssa, kuten hyväksymisen unelmien collegeen hyvin sujuneen vaihto-oppilasjakson jälkeen. 

Eva Gómez, maajohtaja, Get Ready, Espanja 

”Emme voi valita, mistä tulemme, mutta voimme valita, minne menemme.” Eva on työskennellyt kansainvälisten oppilaiden kanssa 30 vuoden ajan. Hän on opiskellut journalistiikkaa ja matkailualaa pyrkien yhdistämään kaksi intohimoaan: matkailun ja viestinnän. Mahdollisuus oppia uusista kulttuureista, esitellä omia perinteitä, luoda kulttuurienvälisiä siltoja maailman ymmärtämiseksi ja sen näkeminen toisesta perspektiivistä oli Evasta rikastuttavaa ja innostavaa. Eva unelmoi inhimillisemmästä maailmasta ja uskoo, että vaihto-oppilasohjelmia tarjoamalla voimme auttaa nuoria saavuttamaan unelmansa ja lisäämään kulttuurien välistä ymmärrystä. 

Jean-Michel Roques, johtaja, JEV Langues, Ranska 

Jean-Michel on aina ollut kiinnostunut kielistä ja alkoi jo nuorena opettajana ohjata vaihto-oppilasohjelmia. Tämä johdatti hänet nykyiseen työhönsä kansainvälisenä koulutuksen saralla. Jean-Michel aloitti työt JEV Languesissa vuonna 1983 ja on sittemmin edistänyt organisaation kasvua. Hänestä on antoisaa tarjota nuorille elämää mullistava vaihto-oppilaskokemus, joka muuttaa heitä kypsemmiksi, vahvistaa heidän kielitaitoaan ja avartaa heidän maailmaansa. 

Markus Fiedler, maajohtaja, DFSR, Saksa 

Markus aloitti työt DFSR:ssä työskenneltyään kymmenen vuotta mainosalalla. Hän etsi tuolloin tapaa vaikuttaa asioihin ja löysi sen kansainvälisen koulutuksen alalta. Roolissaan DFSR:n maajohtajana Markus on auttanut satoja vaihto-oppilaita kasvamaan ihmisinä ja muuttumaan maailmankansalaisiksi. Hän on hyvin ylpeä tietäessään, että on tiimeineen vaikuttanut merkittävästi näiden nuorten elämään. 

Beate Lenzbauer, maajohtaja, Astudy, Italia

Beaten intohimo auttaa nuoria lähtemään vaihtoon juontaa juurensa hänen omiin kokemuksiinsa kansainvälisestä koulutuksesta. Käytyään lukion kotimaassaan Saksassa Beate lähti Roomaan, missä hän asui mukavan isäntäperheen luona. Yliopistovuosinaan hän opiskeli jonkin aikaa Kiinassa ja USA:ssa. Matkailu, kansainvälinen koulutus ja nuorten auttaminen lähtemään vaihto-oppilaaksi ovat osa hänen dna:taan. 

Julia Berner-Zhou, Director Educatius Nordics

Julia aloitti Educatiuksen Tanskan-toimistolla vuonna 2014 ja on siitä lähtien toiminut useissa eri tehtävissä Educatius Groupissa. Julian kansainvälinen tausta koostuu tanskalaisista, saksalaisista, espanjalaisista ja kiinalaisista vaikutteista, mikä tekee hänestä hyvin avoimen eri kulttuureille ja elämäntavoille. Maailmankuvan laajentaminen ja eri kulttuurien välillä tasapainoilu on hauskaa ja palkitsevaa!

Elnaz Biglary, Nordic Sales Manager

Elnaz aloitti työt Educatius Groupissa vuonna 2016 USA:n ja Ison-Britannian/Irlannin vaihto-ohjelmien koordinaattorina. Monien muiden Educatiuksen työntekijöiden tavoin Elnaz on entinen vaihto-oppilas – hänen kohdemaansa oli Iso-Britannia – ja sittemmin hän on matkustellut monissa maissa. Henkilökohtaisen ja työkokemuksensa kautta Elnazilla on vankka tietämys vaihto-opiskelusta, ja hän on auttanut monia vaihto-oppilaita kasvamaan ihmisinä. 

Aloita suunnittelu