Classic High School Irlannissa

Vietä vaihtovuosi Irlannissa

Nauti elämästä vaihto-oppilaana viehättävässä Irlannissa! Laadukkaasta koulutuksestaan kuuluisaa Irlantia kutsutaan myös ”pyhimysten ja tutkijoiden maaksi”. Irlanti tunnetaan lämminhenkisestä ja ystävällisestä kulttuuristaan, ja se on suosittu kohde eri puolilta maailmaa tulevien vaihto-oppilaiden keskuudessa. Vieraanvaraisuus tekee maahan sopeutumisesta ja uusien ystävyyssuhteiden solmimisesta helppoa.

Isäntäperheesi Irlannissa puhuu englantia, mutta iso osa väestöstä puhuu myös iiriä. Irlannissa tulet opiskelemaan ja puhumaan englantia, mutta voi olla hauskaa oppia hiukan iirin kieltäkin siinä sivussa.

Irlannissa sinulla on mahdollisuus oppia paljon maan historiasta ja perinteistä. Irlanti sopii myös seikkailunhaluisille nuorille, jotka tykkäävät kokeilla uusia lajeja. Oletko koskaan kuullut hurlingista? Se on irlantilaista nurmipalloa! Haluat ehkä kokeilla myös ratsastusta tai patikointia upeassa luonnossa.

Vaihto-oppilaana Irlannissa käyt paikallista koulua yhdessä irlantilaisten oppilaiden kanssa. Sinulla on joitakin pakollisia aineita, mutta pääset myös valitsemaan muutamia uusia aineita, jotka vaihtelevat koulukohtaisesti. Useissa kouluissa myös pidetään koulupukua, mikä luo monista vaihto-oppilaistamme autenttista irlantilaiskoulutunnelmaa!

Sopii oppilaille, jotka

• ovat valmiita opiskelemaan missä päin maata tahansa
• ovat kiinnostuneita Irlannin perinteistä ja historiasta
• haluavat kehittää englannin kielen taitoaan

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Lisäpalvelut Irlannissa

Vaikka Irlannin Classic-ohjelma on perinteinen vaihto-oppilasohjelma, tarjoammillamme lisäpalveluilla voit räätälöidä vaihtovuodestasi juuri sellaisen kuin haluat.

• Kun valitset kaupunkitakuun, saat vaihto-oppilaspaikan 3 000 – 80 000 asukkaan kaupungista.
• Tarjoamme tietoainetakuun, jolloin pääset varmasti opiskelemaan yhtä seuraavista aineista: matematiikka, luonnontieteet, ranskan kieli, espanjan kieli, saksan kieli tai historia.
• Jos haluat harjoittaa omaa urheilulajiasi tai kokeilla jotakin uutta lajia, valitse urheilutakuumme*, jolloin saat paikan koulusta, jossa voit valita yhden seuraavista lajeista: jalkapallo, rugby tai hurling (irlantilainen nurmipallo).
• Jos olet kiinnostunut taitoaineista, tarjoamme myös taitoainetakuuta**, jolloin voit valita joko irlantilaisen tanssin tai musiikkiryhmän.

*Urheilu- tai taitoainetakuun valitsemalla saat vaihto-oppilaspaikan alueelta, jolla voit harjoittaa valitsemaasi urheilulajia tai taitoainetta paikallisen henkilökuntamme suosituksiin perustuen. Hinta ei sisällä harrastuskuluja.
**Oppiainevalikoima määräytyy valitun koulun mukaan, ja ellei toivottua ainetta ole valikoimassa, maksu palautetaan.

Educatius English Prep Camp

Haluamme, että tunnet olosi varmaksi uudessa arjessasi! Educatius English Prep Camp -verkkokurssilla meillä on käytössämme hauskoja harjoitteita englannin kielen taitosi vahvistamiseen. Kielioppi on tietenkin osa ohjelmaa, mutta pääasiassa keskitytään kuuntelemiseen, puhumiseen ja vuorovaikutukseen muiden vaihto-oppilaiden ja opettajan kanssa. Pääset samaan ryhmään muiden Irlantiin matkustavien vaihto-oppilaiden kanssa, joten saat uusia ystäviä jo ennen vaihtoon lähtöä!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu