Classic High School Saksassa

Koe saksalainen kulttuuri

Tarjoamamme Classic High School -ohjelma on perinteinen vaihto-oppilasohjelma, jossa asut saksalaisessa perheessä ja käyt saksalaista koulua. Tämä ohjelma on oiva valinta sinulle, joka haluat saada saksalaisesta arjesta ja kulttuurista autenttisen kokemuksen. Kun sinulle on löydetty sopiva isäntäperhe, aloitamme sinulle sopivan koulun etsimisen lähialueilta.

Tuleva isäntäperheesi voi asua missä päin Saksaa tahansa. Perheesi voi asua vaikkapa lähellä Saksan suuria kaupunkeja kuten Berliiniä, Hampuria ja Müncheniä, maaseudulla kauniin luonnon keskellä tai pohjoisessa rannikolla. Joka tapauksessa tulet takuulla saamaan unohtumattomia kokemuksia Saksassa asuessasi.

Voit hakea Classic High School -ohjelmaamme Saksaan joko yhdeksi lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi.

Classic High School - tiedot

Ikävaatimus: 15–17 vuotta

Lähtöaika: Elokuu

Kielivaatimukset: Ei ole, mutta suosittelemme alkeistaitoja saksan kielessä

Viisumi: Ei

Aluetoive: Ei

Soft Landing Camp: Kyllä, Mannheimissa

Koulupäivät: Tavallisesti klo 8–15

Oppiaineet: Sekä pakollisia että valinnaisia

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Aluetoive lisämaksusta

Jos haluat vaihto-oppilaspaikan tietyltä alueelta Saksasta, voit lisämaksusta esittää aluetoiveen.

Huomaathan, että aluetoivepaikkoja on vuosittain rajallinen määrä. Varmistaaksesi paikkasi suosittelemme lähettämään vaihto-oppilashakemuksen mahdollisimman nopeasti. Paikat jaetaan hyväksymisjärjestyksessä!

Kielikurssi Mannheimissa

Paranna kielitaitoasi tehokkaasti ja valmistaudu vaihtovuoteesi parhaalla mahdollisella tavalla osallistumalla tarjoamallemme saksan kielikurssille Mannheimissa juuri ennen Soft Landing Campin alkua.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu