Vaihto-oppilasohjelmat Ruotsissa

Classic High School – perinteinen vaihto-oppilaskokemus

Classic High School on perinteinen vaihto-oppilasohjelma, jossa sinut sijoitetaan isäntäperheeseen jonnekin päin Ruotsia. Kun sinulle on löydetty sopiva isäntäperhe, aloitamme sinulle sopivan koulun etsimisen lähialueilta.

Voit päästä asumaan ja opiskelemaan vaikkapa maan pohjoisosassa sijaitsevaan Uumajan kauniiseen kaupunkiin, lähelle Åren laskettelukeskuksia, Helsingborgin tai Karlskronan viehättäviin rannikkokaupunkeihin tai ehkäpä maan suurkaupunkeihin Tukholmaan tai Göteborgiin. Tämä riippuu siitä, missä tuleva isäntäperheesi asuu. Classic High School on täydellinen ohjelma sinulle, joka kaipaat aitoa kokemusta ruotsalaisesta elämästä jossakin päin tätä monimuotoista ja kiehtovaa maata.

Voit hakea Classic High School -ohjelmaamme Ruotsiin yhden lukukauden tai kokonaisen lukuvuoden ajaksi.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta. 

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu