Valitse alueesi Ranskassa

Paikkoja on rajoitetusti – varmista omasi pian

Exploriuksen vaihto-oppilaana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus valita, missä päin Ranskaa haluat vaihto-oppilasvuotesi viettää.

Jos haet Classic High School -ohjelmaan Ranskaan, takaamme sinulle paikan toivomallasi alueella. Tämä sillä edellytyksellä, että paikkoja riittää ja muut kriteerit, kuten vaihto-oppilashakemuksen täyttäminen tiettyyn ajankohtaan mennessä, on täytetty.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä aluevalintapaikat menevät nopeimmille hakijoille.

Pikafaktat

Ikävaatimus: 14–18 vuotta

Lähtö: Syyskuu tai tammikuu

Kielivaatimukset: Ei ole, mutta suosittelemme alkeistaitoja ranskan kielessä

Viisumi: Ei

Soft Landing Camp: Kyllä

Koulupäivät: Tavallisesti klo 8.30–17.00

Oppiaineet: Sekä pakollisia että valinnaisia aineita

Vaihto-oppilasohjelmat: Useita vaihtoehtoja

banner-img

Tarjoamamme alueet

Tarjoamme Ranskassa eri aluevalintoja.

Aluevalinta – valitse sinua kiinnostava alue

Jos tiedät jo, missä päin Ranskaa haluat vaihto-oppilasvuotesi viettää, saat aluevalintamme avulla tilaisuuden päättää itse kohdealueesi. 

Aluevalinnan myötä voit valita muun muassa historiallisen Normandian ja etelässä sijaitsevan Oksitanian väliltä.  

Aluevalintojen hinnat

Bretagne

Bretagnen niemimaa tunnetaan yhtenä Ranskan kauneimmista alueista. Se sijaitsee Englannin kanaalin ja Biskajanlahden välissä ja tarjoaa lukuisia rantoja ja merkittäviä historiallisia kohteita. 

Centre-Val de Loire

Centre-Val de Loiren alue sijaitsee Ranskan keskiosassa melko lähellä Pariisin ja Nantesin kaltaisia suurkaupunkeja. 

Alue tunnetaan etenkin monista viinitarhoista ja linnoista, minkä vuoksi se on hyvä valinta, jos tahdot tutustua idylliseen Keski-Ranskaan. 

Grand Est

Grand Est sijaitsee Koillis-Ranskassa Belgian, Luxemburgin, Sveitsin ja Saksan rajalla. Se on ainoa Ranskan alue, jolla on naapureinaan enemmän kuin kaksi maata, joten siellä asuessasi sinulla on mahdollisuus vierailla useammissa maissa. 

Alueen suurin kaupunki Strasbourg on huippusuosittu niin vaihto-oppilaiden, turistien kuin ranskalaistenkin keskuudessa. 

Hauts-de-France

Hauts-de-Francen alue sijaitsee pääkaupunki Pariisin pohjoispuolella. Sen rajanaapureita ovat Belgia sekä Iso-Britannia Englannin kanaalin erottamana. 

Hauts-de-France on Ranskan toiseksi väkirikkain alue, ja sen pääkaupunki on viehättävä Lille.

Normandia

Muistat varmasti Normandian ja maihinnousun koulun historiantunneilta. Nyt sinulla on mahdollisuus viettää vaihtovuosi tällä historiallisella ja maailmankuululla alueella.
 
Valmistaudu vaihtovuoteen täynnä uutta tietoa, rantapäiviä ja vierailuja alueen moniin linnoihin.

Nouvelle-Aquitaine

Nouvelle-Aquitaine sijaitsee Lounais-Ranskan rannikolla. Alueella on kuuluisa Bordeaux’n kaupunki, joka tunnetaan myös maailman viinipääkaupunkina. 

Uusi-Akvitania on Ranskan tärkeimpiä tutkimus- ja innovaatiokeskuksia, ja sen yliopistot houkuttelevat opiskelijoita joka puolelta maailmaa. Tänne vaihtoon lähteminen on erinomainen valinta! 

Oksitania

Oksitania on kaunis alue Etelä-Ranskassa Espanjan rajalla. Täällä sijaitsee suosittuja kaupunkeja, kuten Montpellier ja Toulouse. 

Alueella on usein lämpimämpi sää kuin maan pohjoisemmissa osissa, mikä sopii hyvin lämpimästä ilmastosta nauttiville. 

Pays de la Loire

Pays de la Loire sijaitsee läntisessä Ranskassa, ja sen tärkeimpiä kaupunkeja ovat Nantes ja Angers. Alueella on joitakin Ranskan kauneimpia linnoja. 

Kannattaa ehdottomasti tutustua mahdollisimman moneen niistä vaihtovuoden aikana! 

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta. 

Aloita suunnittelu