Valitse alueesi USA:ssa

Lähde vaihto-oppilaaksi mieleisellesi alueelle

Educatiuksen vaihto-oppilaana voit vaikuttaa siihen, missä päin USA:ta tulet vaihto-oppilasvuotesi viettämään.

Jos haet vaihto-oppilaaksi USA:n Classic High School -ohjelmaan, voit toivoa osavaltiota tai kaupunkialuetta, ja me etsimme sinulle isäntäperheen ja koulupaikan valitsemallasi alueella. Aluetoiveen voi esittää niin kauan kuin paikkoja on tarjolla ja kunhan tietyt kriteerit, kuten hyväksytty vaihto-oppilashakemus, täyttyvät. Hae pian, sillä suosituimmat alueet täyttyvät nopeasti!

Missä sinä haluaisit viettää Amerikan-vuotesi? Haluatko nauttia auringosta ja lämmöstä Kaliforniassa tai Floridassa? Tai harrastaa laskettelua yhdessä vuoristoalueiden osavaltioista? Houkuttaako Houstonin tai Portlandin suurkaupunkielämä? Esitä toive ja muovaa vaihto-oppilaskokemuksesta itsesi näköinen!

Pikafaktat

Ikävaatimus: 15–18 vuotta

Lähtöaika: Heinäkuu, elokuu, syyskuu tai tammikuu

Kielivaatimukset: Riittävä pistemäärä kielikokeessa

Englannin kielen testi: Kyllä, osana hakemusta

Viisumi
: Kyllä

Aluetoive
: Kyllä

Soft Landing Camp
: Kyllä, New Yorkissa

Koulupäivät
: Tavallisesti klo 7.30–14.30

Oppiaineet
: Sekä pakollisia että valinnaisia aineita

Suuri valikoima alueita

Voit toivoa tiettyä kaupunkia, osavaltiota tai useamman osavaltion aluetta, jonne sijoittua.

Osavaltiotoive

Educatiuksella voit toivoa laajasta valikoimasta itsellesi mieluista osavaltiota. Valittavaa on aurinkoisesta Kaliforniasta, vuoristoisen Coloradon kautta Texasin rancheille ja aina itärannikolla sijaitsevaan Virginiaan. Huomaathan, että Kalifornian, Floridan ja Havaijin paikat täyttyvät pian – hae jo tänään, jos haluat viettää lukuvuotesi yhdessä näistä lämpimistä osavaltioista!

Arizona

Lounaassa sijaitsevan Arizonan tunnetuin nähtävyys on Grand Canyon, ehdoton vierailukohde, jos vietät vaihto-oppilasvuotesi Arizonassa. Arizonassa on enimmäkseen aavikkoilmasto, eli kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Hiihtokeskuksessa vietetty päivä on tervetullutta vaihtelua lämpimien kuukausien jälkeen, ja jokin Arizonan hiihtokeskuksista voi tulla sinullekin tutuksi.
Arizonan kuuluisimpia kaupunkeja ovat Phoenix ja Tucson sekä kaunis aavikkokaupunki Sedona. Osavaltion pohjoisosassa sijaitseva Monument Valley on myös hyvin tunnettu alue. Arizonassa asuessasi saat ainutlaatuisen Amerikka-kokemuksen kirjoista ja leffoista tunnettujen luonnonihmeiden luona.

Kalifornia

Länsirannikolla sijaitseva Kalifornia on kuuluisa upeista rannoistaan Tyynen valtameren rannalla ja kalifornialaisten unelmanomaisesta elämäntavasta. Kuuluisat Los Angeles, San Francisco ja San Diego sijaitsevat täällä.
Osavaltio on vaihto-oppilaiden suursuosikki ja täydellinen valinta sinulle, joka haluat käydä high schoolia aurinkoisessa osavaltiossa, jossa on sekä rannikkoa että upeita kansallispuistoja, kuten Death Valley ja Yosemite National Park.

Colorado

Onko lumilautailu tai laskettelu sinun juttusi? Silloin valintasi on Colorado! Colorado sijaitsee Kalliovuorilla (Rocky Mountains), ja sieltä löytyvät kuuluisat hiihtokaupungit Aspen, Denver ja Colorado Springs.
Coloradon kansallispuistot houkuttavat vierailijoita eri puolilta maailmaa. Coloradossa vietät vaihto-oppilasvuoden, johon sisältyy talviurheilua ja aitoa jenkkielämää!

Florida

Sunshine State toivottaa sinut tervetulleeksi! Florida on turistien kestosuosikki. Sinne matkustaa vuosittain 60 miljoonaa turistia, ja on helppo ymmärtää, mikä osavaltiossa jaksaa viehättää: aurinkoinen ilmasto, kauniit rannat ja moninaiset shoppailumahdollisuudet tekevät Floridasta elämännautiskelijan kohteen.
Jos lähdet Floridaan, lisää listaasi Key West, historiallinen rantakaupunki aivan Floridan eteläkärjessä, trooppisella ilmastovyöhykkeellä.

Georgia

Georgiassa on mahdollista kokea niin eteläisten osavaltioiden viehättävää elämäntapaa kuin myös nähdä kauniita rantoja pitkin Georgian, South Carolinan ja Floridan rannikkoa.
Georgiassa on miellyttävä subtrooppinen ilmasto, talvet ovat leutoja ja kesät pitkiä sekä kuumia. Osavaltion pohjoisosissa on hiukan viileämpää, mutta missä tahansa Georgiassa oletkin, on Georgia hyvä valinta, jos haluat asua aurinkoisessa osavaltiossa. Georgian suurkaupunkeja ovat Atlanta ja Columbus.

Havaiji

Aurinkoa, lämpöä, valkoisia hiekkarantoja ja turkoosia vettä. Jos tämä kuulostaa sellaiselta, mitä haluat kokea enemmän tai vähemmän joka päivä vaihto-oppilaana ollessasi, silloin Havaiji on valintasi. Havaijilla et koskaan ole kaukana rannasta. Mikäli ulkoilmalajit kuten surffaus, vaellus ja snorklaus kiinnostavat, lähde vaihto-oppilaaksi Havaijille.
Jos haluaisit nähdä Havaijin mutta et kuitenkaan viettää siellä kokonaista lukuvuotta, tutustu vaihto-oppilaille tarjoamaamme Hawaii Reunion -matkaan!

Illinois

Illinois tunnetaan parhaiten siellä sijaitsevasta Yhdysvaltain kolmanneksi suurimmasta kaupungista, Chicagosta. Osavaltion naapureina on kuusi eri osavaltiota, ja yhden Illinoisissa vietetyn lukuvuoden aikana saatatkin nähdä useampia osavaltioita.
Illinoisin kesät ovat kuumia ja talvet viileästä kylmiin. Illinoisissa on paljon kaupunkeja ja vehreää luontoa. Lähes yksi viidesosa Yhdysvaltain sadasta turvallisimmasta kaupungista sijaitsee Illinoisissa.

Indiana

Indiana sijaitsee Suurten Järvien (Great Lakes) ja Keskilännen (Midwest) alueilla. Indiana-sana tarkoittaa alun perin ”Land of the Indians”. Osavaltio on tunnettu hedelmällisistä maissitasangoistaan, ihmisten ystävällisyydestä ja kaupungeistaan kuten Indianapolis, Fort Wayne, Evansville ja South Bend.
Indianassa on kuumat kesät ja kylmät talvet. Täällä pääset harrastamaan erilaisia ulkolajeja vuoden ympäri.

Minnesota

Minnesota sijaitsee Yhdysvaltain pohjoisosassa Kanadan ja Lake Superiorin vieressä. Osavaltio katsotaan olevan yksi Yhdysvaltain parhaimmista yleisen elintason, koulutuksen tason ja terveydenhuollon saatavuuden vuoksi.
Osavaltiossa on yli 10 000 järveä ja mannermainen ilmasto neljine vuodenaikoineen. Täällä pääset harrastamaan monia eri lajeja upeissa maisemissa vuoden ympäri.

Nevada

Nevadan tunnetuin kaupunki on kiistatta Las Vegas, mutta osavaltio tarjoaa muutakin kuin kasinoita ja viihdettä. Huolimatta osavaltion sijainnista aavikoilla, kuten Mojave Desert ja Death Valley, on täällä kuumien kesien vastapainona kylmiä talvia. Nevadassa on myös hiihtokeskuksia; se on täydellinen osavaltio sinulle, joka haluat nauttia sekä aurinkoisesta ilmastosta että hiihtämisestä vaihto-oppilasvuotesi aikana.
Nevadan sijainti lähellä aurinkoista Kaliforniaa, Arizonan tunnettuja maamerkkejä sekä talviparatiiseja Utahia ja Idahoa luo mahdollisuuksia nähdä lisää mielenkiintoisia paikkoja vaihto-oppilasvuoden aikana.

Pohjois-Carolina

Pohjois-Carolina kuuluu Yhdysvaltojen Etelävaltioihin ja sijaitsee itärannikolla Atlantin rannalla. Osavaltiossa on miellyttävä ilmasto, kylmimpinä talvikuukausina päivälämpötila on noin 10 °C.
Charlotte ja Raleigh ovat tunnettuja pohjoiscarolinalaisia kaupunkeja yliopistojensa vuoksi. Florida, Virginia Beach ja Yhdysvaltain pääkaupunki Washington D.C. sijaitsevat sen verran lähellä, että voit päästä käymään näissäkin vaihto-oppilasvuotesi aikana.

Ohio

Tervetuloa Ohioon! Ohio sijaitsee keskellä Yhdysvaltoja, tunnetulla Suurten järvien alueella. Ohiossa näet kaupunkeja yhtä lailla kuin maaseutua, täällä sijaitsevat myös kuuluisat kaupungit kuten  Cleveland, Columbus ja Cincinnati. Ohio on muuten todellinen huvipuistojen keskus, sillä siellä on kymmenen maailman sadasta parhaimmasta vuoristoradasta ja kaksi Yhdysvaltain kymmenestä suosituimmasta huvipuistosta.
Ohiolaiset pitävät kiinni ystävällisestä maineestaan, ja se näkyy arkipäivän kohteliaisuuksissa. Ohiolla on useita naapureita, kuten Kentucky ja West Virginia, jotka lukeutuvat Etelävaltioihin. Vaihto-oppilasvuotesi aikana voit saada tilaisuuden vierailla myös naapuriosavaltioissa.

Oklahoma

Oklahoma sijaitsee lähes keskellä Yhdysvaltoja ja sen etelänaapurina on Texas. Oklahoma on hyvä valinta sinulle, joka haluaisit kokea etelävaltioiden kulttuuria mutta haluaisit myös mahdollisuuden käydä hiihtämässä. Oklahoman suurkaupunkeja ovat Oklahoma City ja Tulsa.

Oregon

Oregon on Kalifornian pohjoinen naapuri, ja myös Oregonissa on kauniita rantoja Tyynen valtameren rannalla. Oregonissa pääset nauttimaan lämpimistä kesistä ja viileistä talvista. Oregonin suurin kaupunki on Portland, sen lisäksi Seattle ja Vancouver ovat melko lähellä.

Etelä-Carolina

Atlantin rannalla sijaitsevalla Etelä-Carolinalla sanotaan olevan joitakin Yhdysvaltojen kauneimpia rantoja. Täällä voit nauttia auringosta sekä leudoista talvista. Etelä-Carolinan kauniiseen maisemaan kuuluvat subtrooppinen rannikko, vehreät puistot ja metsät unohtamatta jättimäisiä tammipuita! Etelä-Carolina on loistava valinta vaihto-oppilaskohteeksi.

Tennessee

Tennessee on viehättävä osavaltio Yhdysvaltojen eteläisemmässä osassa, naapureinaan lähes kaikki Etelävaltiot. Tennesseessä on lämmintä lähes puolet vuodesta, ja talvet ovat hyvin leutoja, siis täydellinen kohde sinulle, joka viihdyt parhaiten T-paidassa.
Tennessee tunnetaan musiikistaan, ja osavaltiolla on näkyvä osa Yhdysvaltain musiikkihistoriassa, erityisesti rock ’n’ rollin, rockabillyn, bluesin ja countryn osalta. Nashville, osavaltion pääkaupunki, on lempinimeltään ”The Music City”, lisäksi Elvis Presleyn kotikaupunki Memphis ja Dolly Partonin huvipuisto, Dollywood, sijaitsevat Tennesseessä.

Texas

Texas on yksi suosituimmista vaihto-oppilaskohteista! Texas Longhorns, rodeot ja ranchit ovat osa texasilaista kulttuuria, mutta nykyaikainen elämä Texasissa on paljon enemmän. Taloudellisesti Texas on erittäin vahva, ja jos se olisi itsenäinen valtio, sen talous olisi maailman kymmenenneksi suurin. Texas on pinta-alaltaan Alaskan jälkeen Yhdysvaltain toiseksi suurin osavaltio, ja sieltä löydät tunnetut suurkaupungit kuten Houston, Dallas, San Antonio ja Austin.
Texasissa tulet tutuksi Villin lännen yhtä lailla kuin suurkaupunkien, kauniin luonnon ja rennon sekä ystävällisen väestön kanssa. Valmistaudu viettämään texasilainen vaihto-oppilasvuosi!

Virginia

Itärannikolla, Atlantin rannalla, sijaitsee historiallinen Virginian osavaltio. Virginian sijainnin ansiosta sinulla on mahdollisuus kokea Appalakit, nähdä kauniita rantoja tai kuuluisia kaupunkeja kuten pääkaupunki Washington D.C., New York, Philadelphia tai Nashville.

Washington

Yhdysvaltojen koillisosassa sijaitsee Washingtonin kaunis osavaltio, naapurinaan Kanada. Osavaltiossa on sekä upeita rantoja että vuoristomaisemia – Washington on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan. Lämpimät kesät ja leudot talvet takaavat sen, että tulet nauttimaan täällä olostasi, jos hiihtäminen, uiminen ja vaeltaminen kiinnostavat sinua.
Kuuluisa Seattle sijaitsee Washingtonissa, eikä sieltä ole pitkä matka Portlandiin tai Vancouveriin.

Wisconsin

Hello Wisconsin! Wisconsin sijaitsee Yhdysvaltojen pohjoisosassa Lake Superiorin ja Lake Michiganin välissä, niin kutsutulla Suurten järvien alueella. Wisconsin on suosittu osavaltio vaihto-oppilaiden parissa, ja siellä voit kokea neljä vuodenaikaa, hienon luonnon (varsinkin järvialueella!) sekä päästä mahdollisesti myös näkemään suuria kaupunkeja kuten Milwaukee, Minneapolis ja Chicago.

banner-img

Aluetoive

Jos tiedät, missä päin Yhdysvaltoja haluaisit asua, mutta sinulle ei ole tärkeää olla juuri tietyssä osavaltiossa, voi aluevalinta olla sinulle hyvä vaihtoehto.

Alueeksesi voit toivoa muun muassa läntiset osavaltiot, etelävaltiot tai Suurten järvien alueen. Lue lisää alta!

Aluetoiveiden hinnat
Central States – keskialue

Monien mielestä tämä alue on paras paikka kokea aitoa Amerikkaa! Vaikuttavat vuoristot, kauniit maissipellot ja monet mielenkiintoiset kaupungit muodostavat tämän alueen amerikkalaisen elämyksen.
Jos valitset keskialueen, etsimme sinulle isäntäperheen ja koulupaikan seuraavalta alueelta: Arkansas, Colorado, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Missouri, Montana, Nebraska, Pohjois-Dakota, Oklahoma, Etelä-Dakota, Texas ja Wyoming.

East States – itäalue

Jos idässä on enemmän sinua kiinnostavia osavaltioita kuin lännessä, valitse silloin alueeksesi itäalue!
Itäalueelle haluaville vaihto-oppilaille haetaan isäntäperheitä ja koulupaikkoja seuraavien osavaltioiden alueella: Illinois, Indiana, Michigan, Ohio, Pennsylvania, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, West Virginia, Kentucky, Missouri, Iowa, Minnesota, Wisconsin, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia, Florida, Etelä-Carolina ja Pohjois-Carolina.

Great Lakes – Suurten järvien alue

Suurten järvien – Great Lakes – alue on hyvin suosittu vaihto-oppilaiden parissa, ja jos vanhoilta vaihto-oppilailta kysyt, monet heistä suosittelevat valitsemaan juuri tämän alueen.
Jos valitset Great Lakes -alueen, sinulle haetaan isäntäperhe ja koulupaikka seuraavien osavaltioiden alueelta: Michigan, Illinois, Wisconsin, Indiana ja Ohio.

Mountain States – vuoristoalue

Valitse vuoristoalue – Mountain States – jos haluaisit saada mahdollisuuden harrastaa talviurheilulajeja ja nauttia upeista vuorimaisemista.
Mountain States -alue käsittää seuraavat osavaltiot: Colorado, Utah, Wyoming, Idaho, Montana ja Alaska.

North East – koillisalue

Miltä kuulostaisi asua alueella, jolta löytyy suurkaupunkeja, yliopistoja, kauniita järviä ja neljä vuodenaikaa? Valitse koillisalue!
Koillisalue käsittää seuraavat osavaltiot: New York, Massachusetts, Connecticut, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire, Maine, Rhode Island, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois, Wisconsin ja Minnesota.

Pacific Coast – länsirannikko

Jos länsirannikko on se, minne oikeasti Yhdysvalloissa haluat, valitse Tyynen valtameren rannikko-osavaltiot eli Pacific Coast!
Silloin isäntäperheesi ja koulusi on yhdessä näistä: Kalifornia, Oregon tai Washington.

Sunshine States – lämpimät osavaltiot

Jos haluat takuun siitä, että pääset lämpimään osavaltioon, valitse Sunshine States!
Toivoessasi lämmintä osavaltiota sinulle haetaan paikkaa seuraavissa osavaltioissa: Alabama, Arizona, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, New Mexico, Nevada, Pohjois-Carolina, Oklahoma, Etelä-Carolina, Tennessee ja Texas.

South East – kaakkoisalue

Kaakkoisalueella pääset tutustumaan yhdysvaltioiden elämään. Näiden alueiden kiehtova historia kietoutuu nykypäivän elämänmenoon.
Kaakkoisalueen valinneille vaihto-oppilaille haetaan isäntäperhe ja koulupaikka seuraavien osavaltioiden alueelta: Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia, Florida, Etelä-Carolina, Pohjois-Carolina, Virginia, West Virginia ja Kentucky. Alueeseen sisältyvät myös pohjoisemmassa sijaitsevat Delaware ja Maryland.

South West – lounaisalue

Nämä osavaltiot näkyvät monissa sarjoissa ja elokuvissa!
Arizona, Nevada ja New Mexico ovat paitsi ilmastoltaan lämpimiä, niillä on myös tarjota luonnonihmeitä, kuten Grand Canyon, ja monenlaisia harrastusmahdollisuuksia.

Western States – länsialue

Mikäli ei ole tärkeää, missä osavaltiossa asut, mutta haluaisit joka tapauksessa lähemmäksi länttä kuin itää, länsialue on silloin hyvä valinta! Tällä alueella on vuoristoa, rannikkoa ja tunnettuja kaupunkeja kuten Las Vegas, Salt Lake City, Seattle ja Denver.
Läntisiä osavaltioita ovat Arizona, Alaska, Kalifornia, Colorado, Havaiji, Idaho, Kansas, Montana, Nebraska, New Mexico, Nevada, Pohjois-Dakota, Oklahoma, Oregon, Etelä-Dakota, Teksas, Utah, Washington ja Wyoming.

banner-img

Kaupunkitoive

Jos haluaisit asua suurkaupungin läheisyydessä, voit toivoa suurkaupunkialueeksesi esimerkiksi Atlantaa, Houstonia, Seattlea tai yhtä muista kaupungeistamme.

Hyvä tietää

Suurkaupunkialueilla suurin osa väestöstä asuu varsinaisen suurkaupungin ulkopuolella niin kutsutulla metropolialueella, itse suurkaupunkiin voi olla matkaa noin 40 mailia.

Kaupunkitoive on hyvä valinta silloin, jos haluaisit sijoittua tiheään asutulle alueelle ja saada mahdollisuuden nähdä toistakin suurkaupunkia kuin New Yorkia. Samalla pääset kokemaan amerikkalaista suurkaupunkikulttuuria, joka poikkeaa siitä, mitä New Yorkissa ja Euroopassa olet nähnyt!

Aluetoiveiden hinnat
Atlanta, Georgia

Atlanta on Georgian pääkaupunki ja Atlanta Metropolitan Area on osavaltion väkirikkain alue. Atlanta on tullut tunnetuksi Coca-Colan sekä kuuluisuuksien, kuten Martin Luther King Jr., Julia Roberts sekä artistien T.I. ja Usher, kotiseutuna.
Atlantan alueen ilmasto on miellyttävä, kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Miellyttävän ilmaston ansiosta alueella on paljon tapahtumia.

College Station, Texas

College Station sijaitsee itäisessä Texasissa, keskellä niin kutsuttua Texasin kolmiota. Kaupungin talvet ovat leutoja ja kesät pitkiä ja lämpimiä. College Stationissa on paljon kauniita puistoja ja erittäin korkeatasoiset julkiset koulut. College Stationissa pääset kokemaan aitoa esikaupunkielämää.

Columbia, Etelä-Carolina

Columbia Etelä-Carolinan pääkapunki. Siellä on miellyttävä ilmasto: talvet ovat leutoja ja kesät kuumia. Kaupunki tunnetaan monipuolisesta valikoimasta ravintoloita ja puistoja sekä nähtävyyksistä kuten Riverbank Zoo & Gardens ja Columbia Museum of Arts.

Columbus, Ohio

Columbus on Ohion pääkaupunki ja samalla osavaltion väkirikkain alue. Columbus on myös yksi Yhdysvaltain nopeimmin kasvavista kaupungeista. Valitessasi Columbuksen sijoitut todennäköisimmin yhteen Columbuksen ympärillä olevista kaupungeista. Alue on tiheään asuttua ja vilkas.

Corpus Christi, Texas

Corpus Christi on Texasin eteläosassa sijaitseva rannikkokaupunki. Siellä talvi on lyhyt ja leuto, kesä taas pitkä ja lämmin. Tässä kaupungissa on loistavat olosuhteet ulkoilma-aktiviteeteille kuten vaellukselle ja vesiurheilulle.

Dallas, Texas

Koko Yhdysvaltojen neljänneksi suurin metropoli tarjoaa suurkaupunkiseudun elämää yhdistettynä texasilaisiin perinteisiin. Taloudellisesti vahvalla Dallasin seudulla on monen suuryrityksen kotipaikka, ja seutu tunnetaan myös monikansallisesta väestöstään. Jos Dallas Cowboys ei ole ennestään tuttu, niin Dallasin-lukuvuoden jälkeen varmasti on!

Houston, Texas

Houston ympäristöineen on Yhdysvaltain viidenneksi suurin metropoli. Itse Houston on myös suuri – ainoastaan New York, Los Angeles ja Chicago ovat sitä suurempia.
Houstonin seudun kuumat kesät ja miellyttävän lämpöiset talvet ovat houkutelleet ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja se on suosittu kohde myös amerikkalaisten parissa. RodeoHouston on itsestään selvä vetonaula, siellä ovat esiintyneet muun muassa Justin Bieber, Selena Gomez, Beyoncé ja Ariana Grande.

Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma City ympäristöineen muodostaa noin 1,5 miljoonan asukkaan alueen. Pienen metropolin hyviä puolia ovat lyhyet välimatkat ja edullinen hintataso. Oklahoma City on satsannut kaupungin ulkonäköön, ja tällä alueella voit kokea niin cowboy-kulttuuria kuin suurkaupunkialueen elämää!

Portland, Oregon

Portland on Oregonin suurin kaupunki ja tunnettu hipster-kulttuuristaan. Portlandissa on paljon kahviloita ja ravintoloita sekä upeita vaellusreittejä Mount Hoodilla. Trendikäs Portland on nuorten, luovaa työtä tekevien amerikkalaisten suosima.

Seattle, Washington

Seattle on yksi kuuluisimmista amerikkalaisista kaupungeista, ja siellä pitävät pääkonttoriaan sekä Amazon että Starbucks. Sieltä löydät muitakin kahviyrityksiä, ja seattlelaisilla on omat vahvat mielipiteensä siitä, mikä kahvi on laadukasta ja mikä ei! Seattle on hyvä valinta silloin, kun haluat olla sekä suuren kaupungin alueella että lähellä luontoa.

St. Louis, Missouri

St. Louis sijaitsee Mississippi-joen varrella ja on kuuluisa vaikuttavasta horisontistaan, jota hallitsee Eero Saarisen suunnittelema Gateway Arch. St. Louisin puistot ja maksuttomat turistinähtävyydet tarjoavat paljon nähtävää. St. Louisin alue on hyvä valinta, jos haluat asua kaupunkimaisessa ympäristössä, mutta suuret metropolit eivät sinua kiinnosta.

Traverse City, Michigan

Traverse City tunnetaan rakkaudestaan kirsikoihin, mikä käy ilmi erityisesti, kun pääset kokemaan vuosittaiset kirsikkafestivaalit. Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin: kauniita rantoja, metsiä ja laskettelurinteitä.

Valitse kohteesi itse

Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme, niin keskustelemme toiveistasi yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti, ja monet niistä ovat hyvin suosittuja. Varaa omasi pian!

Aloita suunnittelu