Suorita vaihtovuotesi yhteydessä yhdysvaltalainen tutkintotodistus!

Hanki etulyöntiasema tuleviin opintoihisi suorittamalla yhdysvaltalainen tutkintotodistus Washington Academyssa

Dual Diploma -ohjelmassamme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa yhdysvaltalainen tutkintotodistus. Tämä tarkoittaa, että valmistut sekä suomalaisesta lukiostasi että arvostetusta Washington Academysta. Classic+ Diploma suoritetaan verkkokursseina; lähdet vaihto-oppilaaksi USA:han, nautit high school -elämästä ja uppoudut amerikkalaiseen elämäntapaan mutta suoritat lisäksi verkkokursseja vaihdon aikana, ennen vaihtoa ja/tai vaihdon jälkeen.

Yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen suorittamiseen on monta hyvää syytä. Washington Academy on arvostettu yhdysvaltalainen sisäoppilaitos ja yksi USA:n vanhimmista oppilaitoksista. Yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen avulla voit saada lisäpisteitä hakiessasi amerikkalaiseen collegeen tai yliopistoon, ja saat etulyöntiaseman tuleviin opintoihisi ja työurallesi.

Pääset valitsemaan oppiaineita, joita ei ole tarjolla omassa koulussasi, ja hiot kielitaitosi huippuunsa verkkoluennoilla yhdysvaltalaisten opettajien ja kansainvälisten oppilaiden kanssa.

Lue lisää Dual Diplomasta täällä ja kysy meiltä tarkempia tietoja siitä, kuinka voit suorittaa yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen USA:n Classic-ohjelmasi yhteydessä!

Sopii oppilaille, jotka

• tahtovat ottaa kaiken irti high school -opinnoistaan USA:ssa
• ovat valmiita suorittamaan verkkokursseja vaihdon aikana, ennen vaihtoa ja/tai vaihdon jälkeen saadakseen yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen Washington Academysta
• ovat kiinnostuneita jatkamaan opintojaan USA:ssa

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen suorittaminen

Yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen suorittaminen kestää enintään kolme vuotta ja edellyttää useille verkkokursseille osallistumista. Voit suunnitella oman aikataulusi täysin mielesi mukaan!

• Voit aloittaa lähtemällä vaihtoon USA:han ja suorittaa verkkokurssit yhdessä tai kahdessa vuodessa Suomeen palattuasi.
• Vaihtoehtoisesti voit aloittaa ensimmäisen vuoden verkkokursseilla ennen vaihtoon lähtöä, lähteä toiseksi vuodeksi vaihtoon USA:han ja suorittaa loput verkkokurssit kolmantena vuonna Suomeen palattuasi.
• Voit myös aloittaa suorittamalla verkkokurssit kahdessa vuodessa Suomessa, minkä jälkeen lähdet vaihtoon ja suoritat loput kurssit USA:ssa.
• Sinun on myös mahdollista suorittaa osa kursseista neljä viikkoa kestävinä verkkokursseina heinäkuussa.

Tutkintoa suorittaessasi olet tiiviisti yhteydessä opettajiisi, joilta saat tarvittaessa tukea verkkoalustoilla ja sähköpostitse – haasta itsesi ja valmistaudu menestymään!

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

Maria, USA

“Soft Landing Camp oli yksi hauskimmista kokemuksista koskaan! Ohjelmassa oli mm. nähtävyyksien kiertelyä ja shoppailua sekä paljon muuta kivaa.”
– Maria, Soft Landing Camp New Yorkissa

Ellen, i USA

“Vaihto-oppilasvuosi on ollut yksi parhaimmista kokemuksista! Olen kokeillut uusia asioita, tavannut uusia ihmisiä ja kehittynyt myös itse ihmisenä.”
– Ellen Texasissa, USA.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko vaihtovuodeltasi jotain erityistä?

Jos haluat varmistaa asuinpaikan läheltä rantaa tai tunnetussa kaupungissa tai pystyä suorittamaan yhdysvaltalaisen tutkintotodistuksen, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista USA:ssa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin toiveidesi mukaan (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu