Opiskele yhdessä USA:n parhaimmista julkisista high schooleista!

Kunnianhimoisille ja akateemisesti lahjakkaille oppilaille

Etsitkö vaihto-oppilaspaikkaa, jossa pääset ensisijaisesti haastamaan itsesi? Exploriuksen vaihto-oppilaana voit hakea paikkaa USA:n parhaan 10 prosentin joukkoon sijoitetuista julkisista kouluista. Paikat on tarkoitettu akateemisesti lahjakkaille ja kunnianhimoisille oppilaille, jotka haluavat käydä huipputason high schoolia.

Sijoitus perustuu koetilastoihin, kansalliseen ja osavaltiotason sijoitukseen sekä charter-, magnet- tai STEM-koulujen sijoituksiin, jos niitä on käytettävissä. Kaikki USA:n julkiset koulut arvioidaan ja tiedot julkaistaan vuosittain osoitteessa usnews.com.

Parhaan 10 prosentin joukkoon sijoitetun koulun valitseminen voi antaa sinulle etulyöntiaseman tulevalla työurallasi. Jos aiot jatkaa opintojasi amerikkalaisessa collegessa tai yliopistossa, korkeatasoisessa high schoolissa suoritetuista huippuarvosanoista on sinulle hyötyä!

Sopii oppilaille, jotka

• ovat kunnianhimoisia ja kaipaavat akateemisia haasteita
• aikovat jatkaa opintojaan amerikkalaisessa collegessa tai yliopistossa
• haluavat saada etulyöntiaseman tulevalla työurallaan

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Amerikkalainen kokemus huipputason high schoolissa

Kuten kaikissa vaihto-oppilasohjelmissamme, myös Classic+ Top 10 % schools -ohjelmassa saat ainutlaatuisen vaihto-oppilaskokemuksen. Asut isäntäperheessä ja pääset osaksi yhdysvaltalaista kulttuuria ja elämää. Lähdet Suomesta muiden USA:han suuntaavien vaihto-oppilaiden kanssa ja vietät heidän kanssaan aikaa Soft Landing Camp -leirillä New Yorkissa. Erona on vain se, että valitsemasi julkinen high school on sijoitettu USA:n parhaan 10 prosentin joukkoon. Tämä tarkoittaa, että koulun oppilaat menestyvät kokeissa ja sen ilmapiiri on tavallista kilpailuhenkisempi.

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

ZILLE, USA

“Päätin lähteä vaihtoon, koska halusin kokea jotain täysin uutta sekä olla osa aitoa amerikkalaista perhettä ja high schoolia.”

MAJA, USA

“Olen aina rakastanut matkustamista ja uusien asioiden kokeilua. Halusin kokea uuden kulttuurin, tavata uusia ihmisiä ja elää toisessa maassa.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko vaihtovuodeltasi jotain erityistä?

Jos haluat varmistaa asuinpaikan läheltä rantaa tai tunnetussa kaupungissa tai opiskella korkeatasoista opetusta tarjoavassa koulussa, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista USA:ssa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin toiveidesi mukaan (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu