Select High School USA:ssa

Suunnittele oma vaihto-oppilasjaksosi

USA:n vaihto-oppilasjaksosi vaikuttaa koko loppuelämääsi. Mikset siis räätälöisi sitä mieltymystesi mukaiseksi? Select High School -ohjelmassamme se on mahdollista.

Valitse ensin, minne haluat lähteä. Voit etsiä joko toiveitasi vastaavia kouluja tai mieleistäsi sijaintia. Olipa valintasi kumpi tahansa, sinä päätät, millaiseksi elämäsi amerikkalaisen high schoolin oppilaana muodostuu.

Explorius tarjoaa vaihto-oppilailleen laajan ja korkealaatuisen valikoiman high schooleja USA:ssa. Tarjonnastamme löydät varmasti julkisen tai yksityisen koulun, jonka oppiainevalikoima ja harrastusmahdollisuudet vastaavat odotuksiasi.

Kun koulupaikkasi on varmistunut, etsimme sinulle sopivan isäntäperheen koulun lähialueelta. Turvallisen isäntäperheen kautta saat kosketuksen amerikkalaiseen kulttuuriin ja voit luottaa siihen, että isäntäperheesi on tukenasi koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.

Sinun tehtäväsi on vain päättää, mitä haluat.

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat käydä tiettyä koulua
  • tahtovat asua tietyssä paikassa
  • aikovat harrastaa tiettyä urheilulajia tai valita tiettyjä harrastuksia
  • aikovat opiskella tiettyjä aineita tai kursseja

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten maksuton tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tulevaisuuttasi muovaavat päätökset

Select High School -ohjelmassa voit suunnitella oman vaihto-oppilasjaksosi. Sinä päätät, minne lähdet, mitä opiskelet ja miten vietät vapaa-aikasi. Näiden päätösten tekeminen ei kuitenkaan ole aina helppoa, etenkin kun ne antavat suuntaviivat elämää mullistavalle seikkailulle.

Sinä ja vanhempasi saatatte myös olla erimielisiä siitä, mikä on tärkeää ja millainen vaihto-oppilasjaksosi tulisi olla. Ei se mitään, niin käy usein. Kannattaa antaa kaikkien osapuolten kertoa mielipiteensä ja pyytää sitten meiltä apua prioriteettien määrittämisessä.

Me Exploriuksella autamme sinua.

Cambridge exam preparation course

Vaihto-oppilasvuosi on jännittävä ja usein elämää mullistava seikkailu. On täysin luonnollista hieman jännittää vaihtovuotta. Uudet tilanteet ulkomailla, joista pitäisi vielä selvitä uudella kielellä – totta kai saa jännittää! Hyvä tapa valmistautua koitosta varten on treenata englantia niin paljon kuin mahdollista.

Olga Illinoisissa, USA

RUOKAKULTTUURI YHDYSVALLOISSA

Lue lisää


Venla Arizonassa, USA

AMERIKKALAINEN KOULU

Lue lisää

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu