Vaihtovuosi Classic-ohjelmassa Texasissa

Toivo vaihto-oppilaspaikkaa Lone Star Statesta

USA:n Classic-ohjelmassamme voit toivoa vaihto-oppilaspaikkaa tietyltä alueelta. Texas on joka vuosi monien vaihto-oppilaiden ykkösvalinta! Cowboyineen, karjatiloineen ja rodeoineen Texas herättää henkiin mielikuvat USA:n Villistä lännestä. Manner-Yhdysvaltojen suurimpana osavaltiona sillä on kuitenkin myös paljon muuta tarjottavaa – elämää sykkiviä kaupunkeja, kuten Houston, San Antonio, Dallas ja Austin, kauniita maisemia ja historiallisia paikkoja sekä loistavia rantoja Meksikonlahden rannikolla! Texasissa myös tapaat ystävällisiä ja ulospäin suuntautuneita ihmisiä.

Texasin aluetoivepaikat Classic High School -ohjelmassa jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perimme aluetoiveesta lisämaksun, mutta se tulee maksettavaksi vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Varaa tapaaminen kanssamme mahdollisimman pian ja hae mieleistäsi paikkaa!

Sopii oppilaille, jotka

• haluavat päästä osaksi yhdysvaltalaista kulttuuria asumalla paikallisessa isäntäperheessä
• haluavat solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita
• haluavat opiskella high schoolissa Texasissa
• eivät toivo pääsevänsä tiettyyn kouluun

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Elämää texasilaisessa isäntäperheessä

Sijoitutpa Classic High School -ohjelmassamme mihin päin USA:ta tahansa, pääset asumaan tarkoin valittuun isäntäperheeseen ja käyt lähialueella sijaitsevaa high schoolia. Isäntäperheesi lisäksi tukenasi on paikallinen yhteyshenkilö, joka pitää sinusta huolta koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

OSCAR, USA

Minulla oli niin hieno kokemus Yhdysvalloissa, että rehellisesti sanottuna en olisi haluaisi edes lähteä sieltä. Vietin lähes päivittäin paljon aikaa ystävieni kanssa, ja meillä riitti tekemistä. Kaipaan jatkuvasti takaisin!

CHRISTINA, USA

Olin todella onnekas saadessani viettää vaihtovuoteni Texasissa, Yhdysvalloissa. Siellä ollessani vietin suurimman osan ajastani isäntäperheeni, uusien ystävien ja urheilun parissa. Se oli ehdottomasti elämäni siistein vuosi!

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko vaihtovuodeltasi jotain erityistä?

Jos haluat varmistaa asuinpaikan läheltä rantaa tai tunnetussa kaupungissa tai valita koulun tietyn oppiaineen tai harrastusmahdollisuuden perusteella, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista Texasissa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin toiveidesi mukaan (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu