Academic Exchange USA:ssa

Vuosi unelmien toteuttamiseen

Seikkailut ja yllätykset kuuluvat vaihto-opiskeluun. Joillekin nuorille vaihto-oppilasjakso on kuitenkin myös tilaisuus opiskella tiettyä ainetta, harjoittaa suosikkiurheilulajiaan tai asua lämpimässä ilmastossa. Jos olet yksi heistä, valitse silloin Academic Exchange -ohjelmamme.

Kuten Select-ohjelmassamme, myös Academic Exchange -ohjelmassa voit räätälöidä vaihtokokemustasi, ja maahantuloon vaaditaan suhteellisen helposti hankittava F-1-viisumi – tavallisin opiskelijaviisumityyppi. Ohjelmissa on kuitenkin kaksi merkittävää eroa: Academic Exchange -ohjelmassa et voi valita tiettyä koulua. Sen hinta on myös huomattavasti Select-ohjelman hintaa edullisempi.

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat asua amerikkalaisessa isäntäperheessä
  • haluavat opiskella tiettyä ainetta, harrastaa tiettyä urheilulajia tai valita tietyn opintolinjan
  • haluavat tietää opiskelupaikkansa varhaisessa vaiheessa
  • haluavat valmistautua jatko-opintoihinsa

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Valitse urheilulaji, oppiaine tai ilmasto

Valitse vaihtoehdoistamme yksi sinulle tärkein asia, niin etsimme sinulle paikan koulusta, jossa se toteutuu

  • Urheilulaji: Jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, tennis, golf, koripallo, yleisurheilu, lentopallo (vain tytöt) tai cheerleading.
  • ‘Oppiaine: Teatteri, taide, musiikki, ranskan kieli, espanjan kieli tai saksan kieli, AP-kurssi matematiikassa, fysiikassa tai biologiassa.
  • Ilmasto: Lämmin tai neljä vuodenaikaa.

Academic Exchange -ohjelman koulut

Jokainen Academic Exchange -ohjelmamme kouluista tarjoaa korkeatasoista opetusta sekä nykyaikaiset tilat. Teemme yhteistyötä vain vähintään 150 oppilaan koulujen kanssa varmistaaksemme vaihto-oppilaillemme laajan oppiainevalikoiman sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

100% Host Family Happiness Commitment -takuumme

Teemme parhaamme löytääksemme jokaiselle vaihto-oppilaalle sopivan isäntäperheen. Toisinaan oppilas kuitenkin päättää ennen vaihto-oppilasjaksonsa alkua tai sen aikana, että valitsemamme perhe ei sovikaan hänelle. Ei hätää – arvioimme tilanteen, ja ellei se ratkea, etsimme profiiliisi paremmin sopivan isäntäperheen. Näin toimii 100% Host Family Happiness Commitment -takuumme.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu