banner-img

Poudre School District

Pohjoiscoloradolaisessa Fort Collinsin kaupungissa sijaitseva Poudre School District on osavaltionsa yhdeksänneksi laajin koulupiiri. Poudre School District tarjoaa maailmankuulun International Baccalaureate -opetusohjelman sekä mahdollisuuden suorittaa Aims Community Collegen kursseja.

TILAT
Piiri on käyttänyt noin 375 miljoonaa dollaria kolmen uuden koulun ja urheilukeskuksen rakentamiseen, jalkapallokenttien uusien tekonurmien asentamiseen, mediakeskuksen teknologian päivittämiseen ja koko piirin urheilu- ja koulutilojen kunnostamiseen.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Kansainväliset oppilaat ovat amerikkalaisten kaveriensa ohella tervetulleita ottamaan osaa lajeihin, kuten vaikkapa golfiin, jalkapalloon, hiihtoon ja lippupalloon. Kussakin koulussa on oma athletic director, joka vastaa sen urheiluohjelmasta.
Poudre School District on sitoutunut tarjoamaan kattavaa taidekasvatusta The Whole Child -ohjelman kautta. Ohjelmaan kuuluu useita taidesuuntauksia, kuten musical arts, movement arts ja visual arts.

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET
Poudre School Districtin menestyksekäs robotiikkajoukkue on vuoden 2001 jälkeen voittanut yhdeksän palkintoa. Vuonna 2018 joukkue eteni Utahin aluekilpailun finaaliin ja voitti Coloradon aluekilpailussa Woodie Flowers Award -palkinnon.

ALUE
Fort Collins on eloisa kaupunki, jossa on paljon ravintoloita ja kauppoja. Siellä sijaitsee myös Colorado State University. Fort Collinsissa voi nauttia 300 aurinkoisesta päivästä vuodessa, lumihuippuisista vuorista, kauniista järvistä ja kirkasvetisistä joista. Se on loistava paikka kansainvälisille oppilaille, jotka haluavat kokea amerikkalaista kulttuuria aidoimmillaan. Kaupungissa on hyvät virkistysmahdollisuudet, monenlaista kulttuuritarjontaa ja tekemistä koko perheelle.

banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• International Baccalaureate -opetusohjelma
• Mahdollisuus suorittaa Aims Community Collegen kursseja
• Aktiivinen robotiikkakerho

Tiedot

 • Ikä:
 • 14 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • 2D-piirtäminen ja -maalaaminen, 2D taidetta ja suunnittelua, Digitaalinen taide ja muotoilu, Korut, Valokuvaus, Keramiikka ja kuvanveisto, Videotuotanto, Video ja digitaalinen kuvantaminen, Näytteleminen, Teatteri - suunnittelu ja tuotanto, Teatteri - teatteritekniikka, Kuvataide
 • Oppiaineet
 • Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta AB, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ihmismaantiede, Euroopan historia, Psykologia, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia
 • Kurssit
 • 2D taidetta ja suunnittelua, Valokuvaus, Keramiikka ja kuvanveisto, Biologia, Kemia, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Ihmismaantiede, Tilastotiede, Kuvataide, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Yhdysvaltain historia
 • Urheilulajit
 • Golf, Jalkapallo, Tennis, Tanssi, Lippupallo, Jalkapallo, Cheerleading, Softball, Lentopallo, Maastojuoksu, Lippupallo, Maastojuoksu, Koripallo, Paini, Hiihto, Koripallo, Uinti ja sukellus, Paini, Hiihto, Uinti ja sukellus, Baseball, Yleisurheilu, Tennis, Jalkapallo
 • Kielet
 • Ranskan kieli, Saksan kieli, Espanjan kieli
 • Pituus
 • Fall Semester, Fall Year, Spring Semester, Spring Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu