Tietoa kouluille

Vierailemme koulussasi

Saatko opettajana tai opinto-ohjaajana oppilailtasi paljon kysymyksiä vaihto-opiskelusta tai haluaisitko esitellä oppilaillesi tätä vaihtoehtoa?

Me voimme auttaa sinua lähettämällä toisen asteen ulkomaan opintoihin liittyvää materiaalia tai vierailemalla koulullanne.

Olemme usean vuoden ajan järjestäneet kouluvierailuja. Meillä on laaja verkosto Educatiuksen oppilasedustajia eri puolilla Suomea. Oppilasedustajat ovat itse olleet vaihdossa vähän aikaa sitten, joten kokemukset ovat vielä tuoreessa muistissa.

Myös toimistomme henkilökunnasta tulee joku mielellään kertomaan toisen asteen vaihto-opiskelusta ulkomailla. Voimme esimerkiksi vierailla koulullanne teemapäivänä, vieraiden kielten tunnilla tai muuna sovittuna ajankohtana.

Voimme sopia järjestelyn, joka on teille helpoin toteuttaa ja sopivin. Esityksiä voitte pyytää suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai espanjaksi. Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään, ja voimme yhdessä sopia järjestelyistä.

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu