Cambridge Exam Prep Course

Menesty tunnustetussa englannin kielen tutkinnossa

Maailmanlaajuisesti yli 25 000 yliopiston, työpaikan ja viranomaisen hyväksymä Cambridge English -kielitutkinto on maailman tunnetuimpiin kuuluva englannin kielen tutkinto. Jos olet äskettäin palannut vaihdosta tai olet tällä hetkellä vaihto-oppilaana englanninkielisessä maassa, juuri nyt on paras hetki Cambridge English -tutkinnon suorittamiseen. Vaihto-oppilaille suunnattu valmennuskurssimme auttaa sinua menestymään tutkinnossa.

Etulyöntiasema tuleviin opintoihin ja työuraan

Cambridge English -kielitutkinto antaa etulyöntiaseman tuleviin opintoihisi ja työuraasi käytännössä katsoen joka puolella maailmaa. Tutkintoon valmentava kurssimme on suunnattu ensisijaisesti nuorille, jotka ovat tällä hetkellä (tai ovat äskettäin olleet) vaihto-oppilaana englanninkielisessä maassa. Kurssi vaatii 2–3 tuntia opiskelua viikossa, ja sen pääpaino on koestrategioissa ja harjoittelussa summittaisen kielen opiskelun sijaan. Englannin kielitaitosi on juuri nyt erityisen hyvä, joten parempaa aikaa tämän tärkeän tutkinnon suorittamiseen ei ole!

Kokeile ennen kuin ostat

Voit kokeilla, sopiiko Cambridge English -tutkintoon valmentava kurssimme sinulle menemällä osoitteeseen classroom.google.com ja syöttämällä koodin uo7pdxi. Suosittelemme, että aloitat kahdella moduulilla: Week 1 Listening ja Week 2 Reading & Use of English.

Learn for Life!

Vaihtovuosi parantaa itseluottamustasi ja kartuttaa uusia taitoja, joista on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Se antaa eväitä koko elämän ajaksi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Näin valmennamme sinut Cambridge English -tutkintoon

Cambridge English -tutkintoon valmentava verkkokurssimme alkaa syyskuussa ja päättyy kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Kurssin keskeinen sisältö on seuraavanlainen:

  • Opiskele omaan tahtiisi. Voit aloittaa milloin tahansa ja tehdä väliin jääneet harjoitukset.
  • Harjoittele ensimmäiset kolme kuukautta B2 First -tasolla, ja kun itseluottamuksesi on kasvanut, siirry C1 Advanced -tasolle. Käytämme lähes samoja formaatteja molemmilla tasoilla.
  • Keskity kuullun ymmärtämiseen, luetun ymmärtämiseen ja kielioppiin – tärkeimpiin alueisiin – ja harjoittele esseen kirjoittamista vasta kurssin loppuvaiheessa.
  • Kirjoita vastauksesi Google Classroom -verkkoalustalle, ja saat pisteet, palautteen ja neuvot sähköpostitse seuraavalla viikolla.
  • Saat henkilökohtaisen tutorin, johon voit olla yhteydessä sähköpostitse.

Mietitkö, missä voit suorittaa Cambridge English -tutkinnon?

Alla olevasta linkistä löydät 2 800 tutkinnon tarjoajaa 130 eri maassa.

Aloita suunnittelu