English Prep Camp

Valmistava englannin kielen kurssi vaihto-oppilaille

Vaihto-oppilasvuosi on jännittävä ja usein elämää mullistava seikkailu. On täysin luonnollista hieman jännittää vaihtovuotta. Uudet tilanteet ulkomailla, joista pitäisi vielä selvitä uudella kielellä – totta kai saa jännittää! Hyvä tapa valmistautua koitosta varten on treenata englantia niin paljon kuin mahdollista.

English Prep Camp -verkkokurssilla meillä on käytössämme hauskoja harjoitteita englannin kielen taitosi vahvistamiseen. Harjoituksissa käydään läpi myös tyypillisiä kulttuuriin ja kieleen liittyviä tilanteita, joita mahdollisesti kohtaat kohdemaassa. Kurssi on suunniteltu erityisesti vaihto-oppilaille, jotka ovat lähdössä USA:han, Kanadaan, Isoon-Britanniaan, Irlantiin, Uuteen-Seelantiin tai Australiaan.

English Prep Camp maksaa 220 euroa ja se pidetään verkossa.

35 tuntia jotka valmistavat sinut elämäsi parhaaseen vuoteen

English Prep Camp pidetään kymmenenä lauantaina klo 11.00–14.45 (sis. 15 minuutin tauon), eli yhteensä 35 tuntia kielen opiskelua. Opetuksen painoarvo on interaktiivisessa ja osallistavassa oppimisessa. Kielioppi on osa ohjelmaa, mutta pääasiassa keskitytään kuuntelemiseen ja puhumiseen.

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat valmistautua vaihtovuoteensa ja oppia lisää tulevasta kohdemaastaan
  • haluavat tutustua toisiin vaihto-oppilaisiin
  • haluavat vahvistaa englannin kielitaitoaan ennen vaihtoon lähtöä

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Interaktiivista oppimista pienryhmissä

Kokemuksemme mukaan oppiminen tapahtuu parhaiten pienemmissä ryhmissä, minkä vuoksi kursseille otetaan enintään kymmenen oppilasta. Näin pääset hyvin keskustelemaan eri puolilta maailmaa tulevien vaihto-oppilaiden kanssa ja saat opettajalta tarvitsemasi tuen.

Opi tulevasta kohdemaastasi

Sen lisäksi, että kehität englannin kielitaitoasi, opit myös lisää tulevasta kohdemaastasi – sen kulttuurista, asukkaista ja elämäntavasta. Teemme oppimisesta hauskaa pelaamalla pelejä kuten Kahootia ja katselemalla pätkiä kohdemaassasi suosituista tv-ohjelmista ja elokuvista.

Tapaa muita vaihto-oppilaita

English Prep Camp on myös mahdollisuus tavata muita vaihto-oppilaita. Eli uusia kavereita jo ennen vaihtovuotta, jes! Koska kyseessä on verkkokurssi, osallistujat voivat olla useammasta eri maasta. Luokkakavereinasi saattaa olla oppilaita Italiasta, Saksasta, Ranskasta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta tai totta kai Suomesta!

Natiivit englanninkieliset, sertifioidut opettajat

Opettajatiimimme koostuu 45 opettajasta. Kaikki ovat natiivipuhujia, sertifioituja opettajia, joilla on vähintään kahden vuoden kokemus englannin kielen opettamisesta. Valmistelemme yksilöllisen materiaalin kaikille kursseillemme, joten se on tehty nimenomaan ulkomaille lähteville oppilaille. Päivitämme jatkuvasti materiaalia ja oppituntien sisältöä vastaamaan ajankohtaista tilannetta kohdemaassa.

Kielitaitotasoasi vastaavat oppitunnit

Kaikki oppitunnit ovat täysin englanniksi, mutta kielitaitosi mukaan tarjolla on eritasoisia ryhmiä. Kielitaitotasosi arvioidaan, minkä jälkeen sinut sijoitetaan samantasoisten oppilaiden ryhmään. Materiaalit valmistellaan tason mukaan, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Kurssilla saat aina sopivasti haasteita kielitaitosi mukaan.

Oletko kiinnostunut English Prep Camp?

Kurssin jälkeen englannin taitosi on kohentunut ja itsevarmuutta puhumiseen tullut lisää. Uusia mahdollisia kavereita unohtamatta! 

Ilmoita kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella, niin saat lisätietoja English Prep Camp.

Aloita suunnittelu