Valitse täydellinen koulu USA:sta

Kun haet Select High School– tai Boarding School -ohjelmaamme USA:ssa, voit valita, missä koulussa haluat opiskella.

Tämä sopii sinulle, jolla on jo selkeä näkemys, millaisen vaihtovuodestasi haluat. Tahdot ehkä opiskella tiettyjä aineita, harrastaa suosikkiurheilulajiasi korkealla tasolla tai asua tietyssä kaupungissa.

Erinomaiseen valikoimaamme kuuluu useita kouluja eri puolilla USA:ta – myös suosituissa kaupungeissa. Alla on esitelty suosittuja high schooleja ja boarding schooleja.

Julkiset koulut

Alla on esitelty Select High School -ohjelmamme suosituimpia julkisia kouluja. 

banner-img

Scottsdale Unified School District, Scottsdale, Arizona

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Phoenixista sijaitseva Scottsdale on nykyaikainen suurkaupunki, joka tunnetaan miellyttävästä säästä ympäri vuoden. Vilkkaan keskusta-alueen lisäksi se tarjoaa monia puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia. Koulupiirissä on useita kouluja, ja ne ovat erikoistuneet laadukkaisiin taide- ja tiedelinjoihin. 

banner-img

Oak Park High School, Oak Park, Kalifornia

Oak Park on 15 000 asukkaan pieni yhteisö, joka sijaitsee Los Angelesin ja Malibun välissä. Tässä koulupiirissä on vain yksi lukio, jossa on yhteensä 1500 opiskelijaa. Yhdysvalloissa korkeakouluopintoja suunnittelevalle Oak Park on loistava valinta, sillä koulussa on yksi korkeimmista yliopistoonpääsyprosenteista. Oak Parkissa on myös laaja valikoima eri urheilulajeja. 

Alameda Unified School District, Alameda, Kalifornia

San Fransiscon lahden alue, jolla Alameda Unified School District sijaitsee, tunnetaan monikulttuurisuudestaan. Alamedan kaupunki sijaitsee pienellä saarella, josta on upeat maisemat San Fransiscon kaupunkiin. Alueella asuu noin 7 miljoonaa ihmistä, ja se on yksi Yhdysvaltojen vauraimmista. San Fransiscon kaupunkiin matkustaa lautalla noin 20 minuutissa. 

Los Angeles Unified School District, Los Angeles, Kalifornia

Los Angeles on Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki, missä monen unelmat voivat käydä toteen. Koko metropolialueella asuu lähemmäs 13 miljoonaa ihmistä. Los Angeles Unified School District tarjoaa kaupungista hyvän otoksen, sillä se on suurin USA:n Select High School -ohjelmassamme mukana oleva koulupiiri. Tässä koulupiirissä on siis tarjolla jokaiselle jotain. 

Boarding schoolit

Alla on esitelty Boarding School -ohjelmamme suosituimpia kouluja. 

banner-img

Monterey Bay, Watsonville, Kalifornia

California dreamin’ – tämä on oikea unelmakohde sinulle, joka haluat yhdistää rantaelämän ja opiskelun upeissa puitteissa. Monterey Baylla on oma yksityinen uimaranta, joten vesiurheilun kuten surffaamisen ja sukeltamisen harrastaminen onnistuu helposti ja voit käydä koulukavereiden kanssa uimassa vaikka päivittäin. Lisäksi koululla on muitakin vaikuttavia vetonauloja kuten yksityinen kiitorata lentotunteja varten sekä kansainvälistä tunnustusta saaneet musiikki- ja draamaopintolinjat, joille on koululla oma siipi. Koulun ruokalassa tarjotaan terveellistä ja herkullista kasvisruokaa.  

banner-img

Florida Preparatory Academy, Melbourne, Florida

Miltä kuulostaisi opiskella Floridan auringon alla ja viettää aikaa kavereidesi kanssa kampuksella, jolta löytyy muun muassa kuntosali, tenniskentät ja golfkenttä? Rannalle on vain 10 minuutin matka ja voit halutessasi ottaa esimerkiksi surffaustunteja. Florida Prep on vuonna 1961 perustettu perinteikäs koulu, jolla on korkeatasoinen kurssivalikoima, mukaan lukien “culinary arts”, äänitekniikka- ja elokuvaopinnot sekä mahdollisuus suorittaa yksityislentäjän tutkinto.  

VAlitse mieleisesi koulu USA:sta

Varaa maksuton tapaaminen kanssamme, niin kerromme sinulle lisää kouluistamme USA:ssa. Yhdessä räätälöimme sinulle juuri sellaisen vaihto-oppilasjakson kuin haluat. 

Aloita suunnittelu