Boarding School USA:ssa

Ainutlaatuinen kokemus

Kuulostaako sisäoppilaitos tiukkoine sääntöineen ja rutiineineen sinusta tympeältä? Mielesi muuttuu, kun lähdet vaihtoon boarding schooliin USA:han.

Boarding school -ohjelmassamme saat enemmän kaikkea. Enemmän haastetta opintoihin, enemmän tukea opettajilta, enemmän vapaa-ajan aktiviteetteja ja enemmän yliopistoon valmistautumista. Monet yhteistyökouluistamme tarjoavat erityisiä opintolinjoja, kuten STEM (luonnontieteet, teknologia, insinööritieteet ja matematiikka), advanced placement- eli AP-kursseja, robotiikkaa, kieliä tai yrittäjyysopintoja. Valittavana on myös taito- ja taideaineita, kuten balettia, elokuvantekoa tai musiikkia, tai urheilua, kuten golfia, ratsastusta tai jopa lentokoulutusta.

Tarjoamme Boarding School -ohjelmaa eri puolilla USA:ta, myös suosituilla alueilla, kuten Kaliforniassa, Texasissa, Floridassa, Bostonissa, Washingtonissa, Connecticutissa, New Yorkissa ja Arizonassa.

Sopii oppilaille, jotka

  • haluavat valita mieleisensä, korkeatasoisen koulun
  • haluavat asua ja opiskella kannustavassa ja akateemisessa ympäristössä
  • haluavat viettää aikaa uusien amerikkalaisten ja kansainvälisten ystäviensä kanssa
  • haluavat asua kävelymatkan päässä opetustiloista sekä urheilu- ja harrastustiloista
  • haluavat valmistautua jatko-opintoihinsa

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Live where you learn, love where you live

Boarding School -ohjelmassa asut koulusi kampuksella amerikkalaisten ja kansainvälisten oppilaiden kanssa. Voit nukkua kouluaamuina pidempään, koska oppitunnille on vain lyhyt kävelymatka. Aterioista vastaa ammattikokki, joka ottaa huomioon kaikki mahdolliset erikoisruokavaliot ja saattaa jopa poimia raaka-aineita koulun luomupuutarhasta. Kaikki käy kätevästi, sillä majoitus, ateriat ja monet koulun aktiviteeteista sisältyvät ohjelman hintaan.

EDUCATIUS ENGLISH PREP CAMP

Vaihto-oppilasvuosi on jännittävä ja usein elämää mullistava seikkailu. On täysin luonnollista hieman jännittää vaihtovuotta. Uudet tilanteet ulkomailla, joista pitäisi vielä selvitä uudella kielellä – totta kai saa jännittää! Hyvä tapa valmistautua koitosta varten on treenata englantia niin paljon kuin mahdollista.

Silvia

”Yksi sisäoppilaitoksessa opiskelemisen parhaista puolista oli se, että sain kokea koko vuoden sekä paikallisten että kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Luokat olivat pieniä, joten saimme henkilökohtaista tukea opettajilta. Koulun jälkeen meillä oli myös aina paljon hauskaa toimintaa.”
– Silvia Northland Scholars Academy, Wisconsin 

MATILDA

“Urheilujoukkueeseen kuuluminen ja tiimihengen tunteminen olivat todella upeita kokemuksia. Kaikki olivat niin vieraanvaraisia ja ystävällisiä jo heti ensimmäisissä harjoituksissani. Sain paljon kysymyksiä kotimaastani ja ihmisiin oli helppo tutustua suhteellisen nopeasti.”
– Matilda Michigan, USA

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu