Miltä tuntuisi viettää vaihtovuosi Floridassa?

Toivo vaihto-oppilaspaikkaa Sunshine Statesta

Florida on maailmankuulu matkakohde! Valkoiset hiekkarannat, lämmin merivesi, elämää sykkivät kaupungit, ystävällinen kulttuuri ja tunnetut nähtävyydet kuten Universal Studios ja Disneyland tekevät siitä myös mahtavan vaihto-oppilaskohteen! USA:n Classic-ohjelmassamme voit toivoa vaihto-oppilaspaikkaa tietyltä alueelta, ja Florida on suosituimpia aluetoiveitamme joka vuosi! Vaihto-oppilaana sinulla riittää aina tekemistä koulun jälkeen tai viikonloppuna.

Floridan aluetoivepaikat Classic High School -ohjelmassa jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ne ovat melko suosittuja! Perimme aluetoiveesta lisämaksun, mutta se tulee maksettavaksi vain siinä tapauksessa, että toive toteutuu. Varaa tapaaminen kanssamme mahdollisimman pian ja hae mieleistäsi paikkaa!

Sopii oppilaille, jotka

• haluavat päästä osaksi yhdysvaltalaista kulttuuria asumalla paikallisessa isäntäperheessä
• haluavat solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita
• haluavat opiskella high schoolissa Floridassa
• eivät toivo pääsevänsä tiettyyn kouluun

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Elämää floridalaisessa isäntäperheessä

Sijoitutpa Classic High School -ohjelmassamme mihin päin USA:ta tahansa, pääset asumaan tarkoin valittuun isäntäperheeseen, joka odottaa innolla saavansa jakaa kotinsa ja kulttuurinsa kanssasi! Käyt lähialueella sijaitsevaa high schoolia. Isäntäperheesi lisäksi tukenasi on paikallinen yhteyshenkilö, joka pitää sinusta huolta koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Todella siisti kokemus!”

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko Floridan-vaihdoltasi jotain erityistä?

Jos haluat varmistaa asuinpaikan läheltä rantaa tai tunnetussa kaupungissa tai valita koulun tietyn oppiaineen tai harrastusmahdollisuuden perusteella, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista Floridassa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin toiveidesi mukaan (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu