Vietä vaihtovuosi Arizonassa

Aurinkoa vuoden ympäri Classic High School -ohjelmassa

USA:n Classic-ohjelmassamme voit toivoa vaihto-oppilaspaikkaa tietyltä alueelta. Arizona on suosituimpia aluetoiveitamme joka vuosi! Tällä Lounais-Yhdysvalloissa sijaitsevalla osavaltiolla on monta valttia – amerikkalaista tunnelmaa henkiviä suurkaupunkeja, ympärivuotinen lämmin ilmasto, upea luonto, unohtamatta tietenkään Grand Canyonia! Arizonassa vaihto-oppilailla riittää aina tekemistä koulun jälkeen tai viikonloppuna. Jotkut sanovat, että Arizona on kuin Kalifornia ilman merta.

Arizonan aluetoivepaikat Classic High School -ohjelmassa jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ne ovat melko suosittuja! Perimme aluetoiveesta lisämaksun, mutta se tulee maksettavaksi vain siinä tapauksessa, että sinulle löytyy sieltä isäntäperhe ja koulupaikka. Varaa tapaaminen kanssamme mahdollisimman pian ja hae mieleistäsi paikkaa!

Sopii oppilaille, jotka

• haluavat päästä osaksi yhdysvaltalaista kulttuuria asumalla paikallisessa isäntäperheessä
• haluavat solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita
• haluavat opiskella high schoolissa Arizonassa
• eivät toivo pääsevänsä tiettyyn kouluun

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Elämää arizonalaisessa isäntäperheessä

Sijoitutpa Classic High School -ohjelmassamme mihin päin USA:ta tahansa, pääset asumaan tarkoin valittuun isäntäperheeseen, joka odottaa innolla saavansa jakaa kotinsa ja kulttuurinsa kanssasi! Käyt lähialueella sijaitsevaa high schoolia. Isäntäperheesi lisäksi tukenasi on paikallinen yhteyshenkilö, joka pitää sinusta huolta koko vaihto-oppilasjaksosi ajan.

Entisten vaihto-oppilaidemme kokemuksia

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tahdotko Arizonan-vaihdoltasi jotain erityistä?

Jos haluat räätälöidä vaihto-ohjelmasi täsmälleen mieleiseksesi tai valita koulun tietyn oppiaineen tai harrastusmahdollisuuden perusteella, voit hakea johonkin Select-ohjelmamme kouluista Arizonassa! Voit valita high schoolin tai boarding schoolin toiveidesi mukaan (olipa kyse sitten urheilulajista, oppiaineesta, sijainnista tai kuvataidelinjasta) – tai voimme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan koulun!

Aloita suunnittelu