Vaihtoon Massachusettsiin

Opiskele korkeatasoisessa high schoolissa

Massachusetts on oivallinen vaihtoehto, jos mielessäsi on jo jokin tietty ammatti ja jatkokoulutus. Pääse osaksi paikallista yhteisöä USA:n värikkään syntyhistorian ympäröimänä. Esimerkiksi Bostonilla oli merkittävä asema Amerikan vallankumouksessa, minkä ansiosta osavaltiossa on valtavasti museoita, joita voit tutkia uusien amerikkalaisten ja kansainvälisten ystäviesi sekä luokkakaveriesi kanssa.

Massachusettsin osavaltiolla on myös loistava maantieteellinen sijainti, ja voit tutustua sen monimuotoiseen luontoon yhdessä luokkatoveriesi ja isäntäperheesi kanssa. Sen rajanaapureita ovat New Hampshire, Vermont, Connecticut, New York ja Rhode Island. Vaihtovuosi Massachusettsissa tarjoaa unohtumattomia muistoja. Valitse yksi osavaltio ja pääset lisäksi vierailemaan viidessä naapuriosavaltiossa. Miltä kuulostaisi päiväretki New York Cityyn ystävien kanssa?

Vietä vaihtovuosi Massachusettsissa, tutki maailmaa ja kartuta elämänkokemusta!

Suosittuja vaihtoehtoja Massachusettsissa

Koe unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmasi totta.

Opiskele high schoolissa Massachusettsissa

Me Exploriuksella autamme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vaihto-oppilasohjelman. Ja valitsitpa minkä ohjelman tahansa, kartutat elämänkokemusta ja itsenäistyt kansainvälisen One Team Across the Globe -tiimimme kannattelemana.

Select-ohjelmassamme voit valita koulun (tai koulupiirin) mieleisestäsi kaupungista. Massachusettsissa meillä on USA:n laajin valikoima high schooleja – niin julkisia, yksityisiä kuin boarding schoolejakin – joten saat juuri toivomasi sijainnin, harrastusmahdollisuudet ja oppiaineet! Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun haet Select-ohjelmaamme, sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa vaihto-oppilasjaksoosi ja valita unelmiesi koulu.

Hae Select High School -ohjelmaamme ja valitse mieleisesi high school Massachusettsista

Massachusetts on kuulu huipputason akateemisista oppilaitoksistaan, ja Boston tunnetaan opiskelukaupunkina, jossa on eurooppalaista tunnelmaa. High schoolin jälkeen sinua odottavat monet yliopistot ja korkeakoulut, kuten Harvard ja MIT, joista osa kuuluu maan parhaisiin. Jotkin kouluistamme sijaitsevat jopa lähellä rantaa!

Select-ohjelmassamme voit valita tarkalleen, mitä koulua Massachusettsissa haluat käydä. Tutustu erilaisiin opiskelutapoihin ja kartuta elämänkokemusta räätälöimällä vaihtovuotesi mieleiseksesi.

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" indicates required fields

Oppilaan syntymäpäivämäärä
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aloita suunnittelu