Arlington High School

Alle puolen tunnin ajomatkan päässä Bostonista sijaitseva Arlington High School tarjoaa laajan opintovalikoiman, johon kuuluu intern-ohjelma ja yli 15 AP-kurssia. Bostonin julkisen liikenteen pysäkki sijaitsee koulun kohdalla, minkä ansiosta kaupunkiin on helppo kulkea. Koulun erinomainen STEM-linja sisältää ainutlaatuisen pelien ja verkkosivujen kehittämislinjan.

TILAT
Kampuksen tiloihin kuuluu monenlaisia urheilukenttiä, mediakeskus ja kampuksen keskellä sijaitseva vanha siirtomaatyylinen rakennus. Oppilailla on mahdollisuus osallistua koulun uutisaseman toimintaan paikallisella tv-studiolla, joka sijaitsee kadun toisella puolella koulua vastapäätä.

LIIKUNTA JA KUVATAIDE
Arlington High Schoolin 30 poikien ja tyttöjen joukkuetta voittavat säännöllisesti osavaltion mestaruuksia esimerkiksi jääkiekossa, lacrossessa, maastojuoksussa ja jalkapallossa.
Arlingtonin ainutlaatuiseen kuvataidetarjontaan kuuluu muun muassa laulunkirjoittaminen ja elokuvamusiikki sekä koululehti ja oppilaiden pyörittämä julkinen uutisasema. Teatterilinjalla toteutetaan joka vuosi vähintään kaksi isoa produktiota.

PALKINNOT JA TUNNUSTUKSET
U.S. News & World Report on arvioinut Arlington High Schoolin osavaltion 25. parhaaksi high schooliksi. Arlington High School on saanut myös Massachusettsin Green Ribbon School District -tunnustuksen, joka myönnetään ympäristötietoisille ja yhteiskunnallisesti valveutuneille kouluille.

ALUE
Arlingtonin esikaupungista on vain muutaman minuutin ajomatka Bostonin keskustaan. Tämä historiallinen kaupunki tarjoaa ympärivuotisia kulttuuriaktiviteetteja, kuten museoita ja festivaaleja. Arlingtonista on puolen tunnin ajomatka Reveren rantakaupunkiin ja noin tunnin ajomatka moniin Uuden-Englannin hiihtokeskuksiin.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• U.S. News & World Reportin arvion mukaan 9. paras Massachusettsin julkisista high schooleista
• Loistava STEM-linja
• Erinomainen pelinkehityslinja

Tiedot

 • Ikä:
 • 14 - 18 vuotta
 • Taideaineet
 • Keramiikka, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Kuvataide - piirtäminen, Multimedia, Teatteri, Urheilutapahtumien lähetys, Taide, Maalaaminen, Portfolio, Digitaalinen valokuvaus ja muotoilu
 • Oppiaineet
 • Kirjallisuus, Historia, Psykologia, Hallinto ja politiikka, Tietotekniikka, Ympäristötiede, Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Euroopan historia, Latinan kieli, Fysiikka 1, Fysiikka 2, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Urheilu- ja viihdealan johtaminen, Tietojenkäsittelytieteen periaatteet, Yhdysvaltain historia, Luonnontieteet, Arkeologia
 • Kerhot
 • Maatalouslinjat, Gay-Straight Alliance (GSA), Intialainen kulttuuri, Oikeustapausharjoitukset, Malli-YK-kokous, National Honor Society, Robotiikka ja tekniikka, Young Feminist Alliance, Matematiikkaolympialaiset, Matematiikkaryhmä, Quiz bowl, Tiedeolympialaiset, Lumilautailukerho, Puhekerho, Ylioppilaskunta, Hiihtokerho
 • Kurssit
 • Espanjan kieli, Latinan kieli, Ranskan kieli, Psykologia, Ympäristötiede, Biologia, Differentiaali- ja integraalilaskenta BC, Kemia, Tietojenkäsittelytiede A, Englannin kieli ja kompositio, Englanninkielinen kirjallisuus ja kompositio, Euroopan historia, Latinan kieli, Fysiikka 1, Fysiikka 2, Tilastotiede, Yhdysvaltain hallitus ja politiikka, Tietojenkäsittelytieteen periaatteet, Kuvataide - 2D-suunnittelu, Kuvataide - piirtäminen, Yhdysvaltain historia
 • Urheilulajit
 • Maahockey, Amerikkalainen jalkapallo, Golf, Jalkapallo, Baseball, Koripallo, Cheerleading, Maastojuoksu, Uinti, Jääkiekko, Yleisurheilu, Paini, Lacrosse, Tennis, Lentopallo, Voimistelu, Softball, Sisärata
 • Kielet
 • Espanjan kieli, Latinan kieli, Ranskan kieli, Kiinan kieli, Italian kieli
 • Pituus
 • Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

UNOHTUMATON ELÄMYS

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

ENTISTEN VAIHTO-OPPILAIDEMME KOKEMUKSIA

MAJA, USA

“Keskity siihen, mitä sinulla on siinä maassa, jossa olet, ja elä hetkessä. Se on parasta mitä voit tehdä. Lisäksi on tietysti tärkeää olla avoin.”

GRY, USA

“Täällä high school spirit todella näkyy ja tuntuu. Koulussa tapahtuu paljon, ja pääset tutustumaan moniin uusiin ihmisiin. Ikimuistoinen kokemus!”

One Team Across the Globe

Olemme osa suurta luotettua Educatius Group AB -organisaatiota, ja meillä on sisaryhtiöitä ja läheisiä yhteistyökumppaneita monissa maissa. Tämän ansiosta meillä on loistava kansainvälinen tiimi, jonka yhteinen tavoite on varmistaa jokaisen vaihto-oppilasmatkan onnistuminen – yhdessä olemme One Team Across the Globe!

Aloita suunnittelu