Valmentava kielikurssi

Valmistaudu vaihtovuoteesi parhaalla mahdollisella tavalla

Huomaathan, että ranskan kielen kurssi ei valitettavasti ole saatavilla lukuvuoden 2022/2023 ohjelmiin. Toivomme voivamme järjestää sen jälleen lukuvuoden 2023/2024 alussa – lisätietoja saat soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut Ranskan vaihto-oppilasjaksoasi varten, tarjoamme kahden viikon mittaisen ranskan kielikurssin kauniissa Angoulêmen kaupungissa Nouvelle-Aquitainen alueella. Kielikurssi järjestetään alkusyksystä, heti Pariisin Soft Landing Campin jälkeen ja ennen koulun alkua.

Suosittelemme kielikurssia kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa harjoitusta ranskan kielen taidoissaan ennen vaihto-oppilasvuotensa alkua. Kielikurssin avulla varmistat parhaan mahdollisen aloituksen vaihto-oppilasvuodellesi.

Kielikurssin sisällöstä

Kielikurssi järjestetään kielikoulussa Angoulêmen keskusta-alueella. Osallistut koulun opetukseen maanantaista perjantaihin viisi tuntia päivässä, ja opetustuntien välissä on tauot. Keskiviikkoisin emme opiskele koululla vaan lähdemme retkille.

Tunneilla käyt läpi kieliopin alkeita ja perussanastoa, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut visailuihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Kommunikaatiotaitosi ranskan kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana, ja saat lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Oppituntien jälkeen saat nauttia elämästä Ranskassa yhdessä isäntäperheesi, luokkatoveriesi ja kurssin henkilökunnan kanssa.

Kesto

Kielikurssi kestää kahden kouluviikon ajan.

Ota yhteyttä meihin

"*" indicates required fields

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Majoitus ja ruokailu

Asut kielikurssin ajan isäntäperheen luona Angoulêmessa. Samassa perheessä voi majoittua samanaikaisesti myös toinen kansainvälinen vaihto-oppilas. Isäntäperheesi tarjoaa sinulle kotonaan päivittäin aamupalan ja päivällisen. Lounas tarjotaan keskiviikkoretkillä.

Hintaan sisältyy

  • Viisi tuntia ranskan kielen opetusta päivässä
  • Koulun sisäänkirjautumismaksu ja koulumaksu
  • Kaikki tarvittavat oppimateriaalit
  • Kurssitodistus
  • Kuljetukset Angoulêmeen tultaessa ja Angoulêmesta lähdettäessä
  • Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus
  • Henkilökuntamme tarjoama tuki ja valvonta
  • Puolihoito isäntäperheessä
  • Kävelykierros Angoulêmessa. Näemme katedraalin, Cathedral, Angoulêmen maalatut seinät, käymme sarjakuvamuseossa ja Angoulêmen museossa jne.
  • Retki Cognacin kaupunkiin. Kävelykierros ja museovierailuja

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

FRANCESCA, Bain-de-Bretagne, Ranska

Vaihto-oppilasvuoden aikana olen oppinut paljon itsestäni ja ymmärtänyt sen, että asenne ratkaisee. Voit itse pitkälti vaikuttaa siihen, millainen omasta vaihto-oppilaskokemuksestasi muodostuu!

Anna, Ranska

Lähtemällä vaihtoon, tutustut automaattisesti vieraaseen kulttuurin ja saat uusia, unohtumattomia kokemuksia.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Aurinkoa, rantaa ja ranskaa

Haluatko oppia puhumaan sujuvasti ranskaa mutta myös viettää aikaa rannalla ja auringossa? Voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää vaihto-oppilasvuosi Réunionilla, Ranskan departementissa Intian Valtamerellä.

Aloita suunnittelu