Select High School

Valitse täydellinen koulu Irlannista

Kun haet Select High School- tai Boarding School -ohjelmaamme Irlantiin, voit valita, missä koulussa haluat opiskella.

Tämä sopii sinulle, jolla on jo selkeä näkemys, millaisen vaihtovuodestasi haluat. Tahdot ehkä opiskella tiettyjä aineita, harrastaa suosikkiurheilulajiasi korkealla tasolla tai asua tietyssä kaupungissa.

Valikoimaamme kuuluu useita kouluja eri puolilla Irlantia. Alla on esitelty suosittuja julkisia kouluja ja boarding schooleja.

Suosittuja kouluja Irlannissa

Alla on esitelty Select High School -ohjelmamme suosituimpia kouluja.

banner-img

Sutton Park School, Dublin

Sutton Park on suosittu koulu, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä lähellä Dublinin suurkaupungin sykettä. Tämä on unelmakoulu sinulle, joka haluat valmistautua jatko-opintoihin ja kokea samalla aidon Irlannin! 
 
Sutton Parkissa voit halutessasi omistautua urheilulle jossakin koulun monista liikuntatiloista. Voit harrastaa mm. koripalloa, sulkapalloa ja maahockeyta tai hyödyntää koulun kuntosalia. 

banner-img

Sligo Grammar School, Sligo

Sligo Grammar School sijaitsee Irlannin luoteisosassa ja tarjoaa näkymät Garavogue-joelle. Koulu tunnetaan parhaiten korkeasta akateemisesta tasostaan ​​ja laajasta urheilu- ja harrastevalikoimastaan. Voit pelata pallopelejä kuten rugbya ja hockeyta tai liittyä koulun palkittuun kuoroon.  

Sligo Grammar Schoolissa saat muitakin kuin irlantilaisia ​​luokkatovereita. Viime lukuvuonna koulussa oli vaihto-opiskelijoita Saksasta, Meksikosta, Ukrainasta, Venäjältä ja Espanjasta. Saat siis kavereita kaikkialta maailmasta! 

Nagle Community College, Cork

Nagle Community College sijaitsee kauniissa Corkin kaupungissa. Koulu on tunnetaan lämpimästä ilmapiiristään ja sen erityisalaa onkin keskittyä opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin. Jos tarvitset vaihto-opiskelijana lisäapua, voit kääntyä aina tavoitettavissa olevan opinto- ja uraohjaajan puoleen. 

Koulun avoimuus ja laaja harrastetarjonta tekevät siitä suositun valinnan vaihto-oppilaille. Voit kokeilla muun muassa irlantilaista jalkapalloa, golfia, yleisurheilua, koripalloa tai lentopalloa. 

Boarding schoolit

Alla on esitelty Boarding School -ohjelmamme suosituimpia kouluja. 

banner-img

Kilkenny College, Kilkenny

Kilkenny Collegessa urheilu on keskiössä! Koulussa on laaja valikoima urheilulajeja ja aktiviteetteja. Tämä on täydellinen valinta sinulle, jos nautit aktiivisesta elämästä. Voit liittyä mm. koulun hockey-, jalkapallo- tai rugbyjoukkueeseen. 
 
Arkisin asut koulussa luokkatovereiden kanssa ja viikonloput vietetään isäntäperheessä. Tämä on siis erinomainen kouluvaihtoehto jos haluat kokea molemmat asumismuodot.  

banner-img

Royal School, Kilkenny

Perinteikäs Royal School sijaitsee Kilkennyssä, ja koulun käytävillä on vaeltanut oppilaita jo yli 400 vuoden ajan. Koulussa on korkea akateeminen taso ja saat yksilöllistä ohjausta valmistautessasi esimerkiksi yliopisto-opintoihin.  
 
Royal Schoolissa on tarjolla myös paljon vapaa-jan aktiviteetteja kuten hockeyta, rugbya, koripalloa, jalkapalloa, shakkia ja paljon muuta. Arkipäivät vietetään koulussa luokkatovereiden kanssa, viikonloppuisin asut isäntäperheen luona lähiseudulla. 

Valitse mieleisesi koulu Irlannista

Varaa maksuton tapaaminen kanssamme, niin kerromme sinulle lisää kouluistamme Irlannissa. Yhdessä räätälöimme sinulle juuri sellaisen vaihto-oppilasjakson kuin haluat. 

Aloita suunnittelu