Unelmoitko elämäsi mullistavasta vaihto-oppilaskokemuksesta?

Aloita varaamalla ilmainen tapaaminen kanssamme

Vaihto-opiskelu on elämää mullistava kokemus, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen. Tutustut uuteen kulttuuriin, kartutat kielitaitoasi ja solmit uusia ystävyyssuhteita. Itseluottamuksesi kasvaa, ja saat uusia taitoja, joista on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Vaihtoon lähteminen on kuitenkin suuri päätös, jonka tueksi kannattaa hankkia mahdollisimman paljon lisätietoa.

Juttele kanssamme – asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi

Olitpa sitten valmis pakkaamaan laukkusi tai vain kiinnostunut tietämään lisää ulkomailla opiskelusta, asiantuntijamme auttavat sinua. He kertovat sinulle, millaista vaihto-opiskelu käytännössä on, miten hakuprosessi etenee ja miten vaihtoon kannattaa valmistautua. Asiantuntijoillamme on laaja tietämys eri kohdemaista ja niiden koulutusjärjestelmistä, joten he voivat myös auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tavoitteitasi vastaavan kohdemaan ja vaihto-oppilasohjelman.

Ota ensimmäinen askel kohti vaihtovuottasi ulkomailla – varaa maksuton tapaaminen kanssamme jo tänään.

banner-img

Onko sinulla kysyttävää? Meillä on vastaukset

Tietenkin sinulla on kysyttävää, paljonkin. Asiantuntijamme – joista monet ovat itse entisiä vaihto-oppilaita – osaavat vastata kysymyksiisi. 

Asiantuntijamme tuntevat eri kohdemaat, niiden koulutusjärjestelmät ja eri vaihto-oppilasohjelmat, joten he osaavat vastata muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

  • Millaista on asua isäntäperheessä tai koulun asuntolassa? 
  • Miten hyvin minun pitää osata englantia? 
  • Ovatko arvosanani tarpeeksi hyvät? 
  • Voinko jatkaa urheiluharrastustani vaihto-opiskelujaksoni aikana? 
  • Entä jos haluan opiskella tiettyä ainetta? 
  • Mitä eroa on Classic- ja Select-ohjelmilla? 
  • Millainen on vaihto-oppilaan tyypillinen koulupäivä? 
  • Mitä voin tehdä vapaa-ajallani? 

Varaa tapaaminen kanssamme jo tänään

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti ainutlaatuista vaihto-oppilaskokemusta, joka avaa sinulle aivan uudenlaisen mahdollisuuksien maailman? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Tapaaminen on täysin maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Tapaamisessa käymme läpi vaihtoon liittyviä toiveitasi ja samalla saat lisätietoja, mitä vaihdolta on mahdollista odottaa. Varaa maksuton tapaaminen täyttämällä alla oleva lomake. Aloitetaan yhdessä unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan syntymäpäivämäärä*
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu