Matkat USA:ssa

Hawaii Reunion - lähde mukaan

Vaihtovuosi on muutakin kuin koulunkäyntiä ja opiskelua. Se on loistava tilaisuus nähdä lisää valitsemaasi kohdemaata ja oppia tuntemaan muita suomalaisia ja kansainvälisiä oppilaita hauskoilla matkoilla ja ekskursioilla.

Tarjoamme USA:ssa useita mahtavia matkoja, joille voit osallistua vaihtovuotesi aikana. Voit vaikkapa lähteä unelmien matkalle Havaijille tai tutustua tai länsi– tai itärannikon nähtävyyksiin.

Tutustu matkavalikoimaamme ja kysy rohkeasti lisää!

Hawaii Reunion – lähdetään Havaijille

Tervetuloa Havaijin paratiisisaarelle! Educatiuksen vaihto-oppilaana sinulla on mahdollisuus lähteä upealle Havaijin-matkalle.

Pääset näkemään Oahun, yhden Havaijin kuuluisimmista saarista, nähtävyyksiä yhdessä muiden Educatiuksen vaihto-oppilaiden ja henkilökunnan kanssa.

Matkan sisällöstä

Kuuden päivän ajan nautimme elämästä kauniilla Oahulla, Havaijin kolmanneksi suurimmalla saarella. Täältä löydät suositun pääkaupungin Honolulun, kuuluisan Diamond Head -patikointireitin, hienot snorklausmahdollisuudet sekä valkoiset hiekkarannat. Unohtamatta saaren ystävällisiä ihmisiä, hyvää ruokaa ja kauniita palmuja minne päin katsotkin. Oahu on ihana trooppinen saari ja todellinen once-in-a-lifetime-kohde.

Uudenvuodenaatto ja hauskat ekskursiot

Saat tilaisuuden tavata Soft Landing Campilla New Yorkissa kohtaamasi vaihto-oppilaat uudelleen uudenvuodenjuhlissa Havaijilla. Ilotulituksista, musiikista ja iloisten kanssajuhlijoiden seurasta nauttien saamme ikimuistoisen päätöksen kuluneelle vuodelle ja parhaan mahdollisen alun seuraavalle. Onko parempaa tapaa viettää uudenvuodenaatto?

Matkan aikana tutkimme lisäksi tätä fantastista saarta niin paljon kuin mahdollista. Käymme opastetulla kiertoajelulla Pearl Harborissa, opimme lisää polynesialaisesta kulttuurista Polynesian Cultural Centerissä ja snorklaamme värikkäiden kalojen joukossa kirkkaansinisessä meressä. Rentoudumme ihanilla rannoilla, tutkimme Honolulua ja kapuamme Diamond Head -tulivuorelle, missä otamme unenomaisia kuvia näköalasta.

Hawaii Reunion on elämäsi matka. Aloha (eli rakkautta, rauhaa ja myötätuntoa)!

Matkapäivät

 • Tietoja tulossa pain.

Hintaan sisältyy:

 • Yhteiset bussikuljetukset matkan aikana
 • 6 yötä Waikikissa (jaettu huone neljän muun oppilaan kanssa)
 • 6 aamiaista ja 5 illallista
 • Luau illallisshow
 • Kaupunkikierros Honolulussa
 • Pearl Harborin retki
 • North Shoren retki
 • Lippu Diamond Head -vaellukselle
 • Lippu Polynesian Cultural Centeriin
 • Kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä
 • Iloinen ja mukava henkilökunta
 • Video matkasta

Vapaaehtoista toimintaa

 • Snorklausta
 • Retki katamaraanilla
 • Surffaustunti

Hintaan ei sisälly:

 • Lennot isäntäperheen luota

Best of the West

Tutustu länsirannikon nähtävyyksiin tällä upealla Arizonaan, Nevadaan ja Kaliforniaan suuntautuvalla matkalla.

Aurinkoisesta Phoenixista alkavan ja viehättävään San Franciscoon päättyvän matkan aikana pääset tutustumaan suurenmoiseen Grand Canyoniin, värikkääseen Las Vegasiin, loistokkaaseen Los Angelesiin ja huikeaan Yosemiten kansallispuistoon.

14 päivän ajan saat kokea seikkailun täynnä kulttuuria, ystävyyttä ja hauskanpitoa. Ensiluokkaiset oppaat vievät sinut Alcatraziin, Universal Studioille ja limusiiniajelulle Las Vegasin kuuluisalle The Stripille sekä esittelevät sinulle tunnettujen kaupunkien parhaat nähtävyydet.

Seikkailu Kaliforniassa

Jos olet kiinnostunut ainoastaan Kalifornian osavaltiosta, lähde 8-päiväiselle road tripillemme Los Angelesista San Franciscoon!

Käymme huvittelemassa muun muassa Universal Studioilla, Disneylandissä ja Madame Tussaudsin vahakabinetissa. Matkustamme myös kaapeliraitiovaunulla trendikkään San Franciscon värikkäillä asuinalueilla ja matkaamme lautalla pahamaineiselle Alcatrazin saarelle.

Tällä mahtavalla matkalla pääset tutustumaan Los Angelesin ja San Franciscon parhaisiin nähtävyyksiin sekä moniin niiden välissä sijaitseviin kohteisiin.

Itärannikon-matka

Yhdysvaltojen itärannikko on täynnä kontrasteja, ja niin on tämä matkakin! Tällä upealla 14-päiväisellä road tripillä sinulla on tilaisuus kokea majesteettiset Niagaran putoukset pohjoisessa Kanadan rajalla, New York Cityn ja Philadephian suurkaupunkitunnelma, historiallinen Washington D.C. sekä Floridan ja Etelä-Carolinan upeat rannat maan eteläosissa.

Kokeneet oppaat esittelevät sinulle suosittujen kohteiden parhaat nähtävyydet. He vievät sinut Orlandon Walt Disney Worldiin, Maid of the Mist -risteilylle Niagaran putouksille sekä Empire State Buildingiin ja Vapaudenpatsaalle – sekä moniin muihin paikkoihin.

Valmistaudu uskomattomaan seikkailuun itärannikolla!

New Yorkista Washingtoniin

Jos haluat lähteä road tripille itärannikolle lyhyemmäksi aikaa, osallistu 8-päiväiselle matkalle New Yorkista Washingtoniin. Näiden kahden merkittävän kaupungin lisäksi vierailemme Philadelphian kaupungissa.

Philadelphiassa tutustumme National Constitution Centeriin, käymme paikassa, jossa Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin, ja maistamme tunnettuja paikallisia herkkuja, kuten ”Philly Cheese Steakia”.

Tämän upean matkan hintaan sisältyy myös liput Broadway-näytökseen, Metropolitan Museum of Artiin, YK:n päämajaan, Vapaudenpatsaalle ja Empire State Buildingiin.

Pääkaupunki Washingtonissa muun muassa vierailemme useilla muistomerkeillä ja tutustumme Yhdysvaltojen ensimmäisen presidentin George Washingtonin elämään Mount Vernonissa.

Tällä matkalla saat paljon mielenkiintoista tietoa amerikkalaisesta kulttuurista ja historiasta ja pidät samalla hauskaa!

banner-img

New York, New York…

USA:n-vaihto-oppilasohjelmien hintaan sisältyy Soft Landing Camp New Yorkissa. Ellet saa tarpeeksesi kaupungista, tarjoamme sinulle uuden tilaisuuden nähdä lisää New Yorkia!

Lähde mukaan viisipäiväiselle vierailulle New Yorkiin kevään kukoistuksen aikaan tai joulukuun juhlakautena, jolloin kaupunki on parhaimmillaan.

New Yorkin kaltaista paikkaa ei todellakaan ole toista. Tällä matkalla näet kaupungin kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja kaupunginosat. Kevään-matkalla käymme katsomassa Broadway-esitystä, vierailemme Metropolitan Art Museum of Artissa, käymme hiphop-tunnilla, tutustumme YK:n päämajaan ja paljon muuta. Joulukuun-matkalla keskitymme talvisiin aktiviteetteihin ja luistelemme Rockefeller Squarella sekä näemme Radio City Christmas Spectacular -joulushow’n.

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Aloita suunnittelu