Valmentava kielikurssi

Valmistaudu vaihtovuoteesi parhaalla mahdollisella tavalla

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut Italian vaihto-oppilasjaksoasi varten, tarjoamme kahden viikon mittaisen italian kielikurssin kauniissa Milanossa. Kielikurssi järjestetään juuri ennen Soft Landing Campin alkua samassa kaupungissa.

Suosittelemme kielikurssia kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa kertausta italian kielen taidoissaan ennen vaihto-oppilasvuotensa alkua. Kielikurssin avulla varmistat parhaan mahdollisen aloituksen vaihto-oppilasvuodellesi.

Kielikurssin sisällöstä

Kielikurssi järjestetään aivan Milanon keskustassa sijaitsevassa yksityiskoulussa. Osallistut koulun opetukseen klo 10-13.15 arkipäivisin, ja joka oppitunti kestää 45 minuuttia. Tunneilla käyt läpi kieliopin alkeita ja perussanastoa, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut keskusteluihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Kommunikaatiotaitosi italian kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana, ja saat lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Oppituntien jälkeen saat nauttia vapaa-ajasta Milanossa yhdessä isäntäperheesi, luokkatoveriesi ja kurssin henkilökunnan kanssa.

Kesto

Kielikurssi kestää kahden kouluviikon ajan.

Ota yhteyttä meihin

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Majoitus ja ruokailu

Kielikurssin ajan asut isäntäperheen luona Milanossa. Samassa perheessä voi majoittua samanaikaisesti myös toinen kansainvälinen vaihto-oppilas. Isäntäperheesi tarjoaa sinulle kotonaan päivittäin aamupalan ja päivällisen.

Hintaan sisältyy

• 15 tuntia italian kielen opetusta viikossa
• Koulun sisäänkirjautumismaksu ja koulumaksu
• Kaikki tarvittavat oppimateriaalit
• Kurssitodistus
• Kuljetukset Milanoon tultaessa ja Milanosta lähdettäessä
• Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus
• Henkilökuntamme tarjoama tuki ja valvonta
• Puolihoito isäntäperheessä
• Kielikurssin järjestämä iltaohjelma
• Viikonloput aktiviteetit isäntäperheen kanssa

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

ANNA, ITALIA

“Italia on maa, jolla rikas kulttuurielämä ja paljon annettavaa. Rakastan italialaista ruokaa ja olen oppinut valmistamaan sitä isäntäperheeni kanssa!”

ELISABETH, ITALIA

“Koulu ylitti kaikki odotukseni. Yksi opettajistani kertoi minulle, että luokka, johon minut sijoitettiin, on kuin pieni perhe ja nyt olen osa sitä pientä perhettä.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Vietä vaihtovuosi Italiassa

Kun lähdet vaihto-oppilaaksi Italiaan, saat nauttia elämästä yhdessä maailman ihastuttavimmista maista. Lumoavassa Italiassa saat kokea vaihtelevan ilmaston, monipuolisen luonnon ja erilaisia tapoja elää.

Aloita suunnittelu